Malotraktor na fotbalové hřiště

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Tomi71

Re: Malotraktor na fotbalové hřiště

#16 Nový příspěvek od Tomi71 »

Díky za odkaz a kontakt.

Tomi71

#17 Nový příspěvek od Tomi71 »

Bielan píše: sob říj 30, 2021 7:17 pm
Tomi71 píše: sob říj 30, 2021 5:29 pm
JPos píše: sob říj 30, 2021 2:22 pm Z vlastní zkušenosti můžu na100% doporučit pana Pavlíka z Hlubočce u Opavy. Specializuje se na značku Iseki, na traktorky dává záruku 1rok a hlavně je vždy ochotný poradit a pomocí s případným problém. Měl jsem od něj již několik traktorů a vždy naprosto perfektní.
Díky, je to tato firma?
RVR-Agro a.s. - Dovoz, prodej, servis a repase japonských malotraktorů
Jestli ano, s těmi jsem mluvil, říkal, že je toho málo a ten náš rozpočet na hraně, nabídl mi tohle, což se nám moc nelíbilo:
Nene, pan Pavlík obvykle inzeruje na bazoši, ale teď jsem od něj zrovna nic nenašel. Já od něj mám taky ISEKI (TA247F) a maaaximální spokojenost s přístupem prodejce. Předchozí Kubotu jsem kupoval v RVR a nedá se to srovnávat. Byť se pan Rygel vždycky nakonec snažil, pan Pavlík mi sednul víc.

Telefon na něj je veřejně přístupný - takže 777 991 136 a není v Opavě, ale v obci Hlubočec. Před více než měsícem tam měl okolo 50 traktorů. 8)
Díky za kontakt, zkusím to.

pepa36

#18 Nový příspěvek od pepa36 »

Chlapi když něco sháníte tak aspoň zavolejte a nepište trapné SMS co sháníte, nejlíp ještě zadara jen dobrá rada kupte tam kde vám to budou umět opravit až se to pokazí:ano:
Znění smsky:
Dobrý den, měli bychom zájem o malotraktor na fotbalové hřiště. Jsme malý fotbalový klub z okresu Přerov. Malotraktor by měl sloužit pro tahání hladkého válce či válce s hroty na provzdušňování, tahání smykovacích brán či sítí a pro připojení našeho sokolského vozíku pro převoz materiálu. Na pořízení malotraktoru jsme obdrželi dotaci, rozpočet máme 110 000 -115 000 Kč. Obdrželi jsme dotaci z kraje 65 000 Kč a příspěvek od obce 30 000 Kč, zbytek jde za TJ Sokol. Traktor si pak budeme chtít přezout na trávníková kola. Máte něco skladem? Děkuji, hezký den Tomáš Koryčánek,Horní Újezd

JPos

#19 Nový příspěvek od JPos »

Rozpočet na traktor 4x2, kde je ta požadovaná cena i s travníma pneumatikama naprosto v pohodě a vejde se do ní. A třeba zmiňovaný pan Pavlík je na rozdíl od spousty jiných "prodejců" naprostá jistota i co se týká případného servisu.

pepa36

#20 Nový příspěvek od pepa36 »

Jen jednoduše po vašem preferovaném prodejci který prekupuje traktory z Polska jsem opravoval ne jeden traktor, neumí sehnat ani jedno ozubení do převodovky. Za mě prodejce který prekupuje nemá přístup k ND
Naposledy upravil(a) pepa36 dne ned říj 31, 2021 8:39 pm, celkem upraveno 2 x.

JPos

#21 Nový příspěvek od JPos »

Tak určitě tu má daleko víc pozitivních referencí než Vy. Teda vlastně máte tady nějakou? 😜

Tomi71

#22 Nový příspěvek od Tomi71 »

Ano, přiznávám, sms je ode mne, ale nevím co je nani trapného? Jasně jsem tam uvedl požadavky a údaje, nevím, z čeho vyplývá, že chceme něco zadarmo, jasně jsem uvedl rozpočet a požadavek na travní či hladká pneu. Na Bazoši máte, že nereagujete na maily. Po telefonu mně toho můžete navykládat, ale pokud chcete prodat, očekával bych, abych se mohl podívat v počítaači na nějaké nabídky s technickými parametry, technickým stavem, referencemi apod, abych někam nejezdil úplně zbytečně. A také abych mohl ukáza ostatním ve výboru a mohli se rozhodnout.

mira77

#23 Nový příspěvek od mira77 »

pepa36 píše: ned říj 31, 2021 6:12 pm Chlapi když něco sháníte tak aspoň zavolejte a nepište trapné SMS co sháníte, nejlíp ještě zadara jen dobrá rada kupte tam kde vám to budou umět opravit až se to pokazí:ano:
Znění smsky:
Dobrý den, měli bychom zájem o malotraktor na fotbalové hřiště. Jsme malý fotbalový klub z okresu Přerov. Malotraktor by měl sloužit pro tahání hladkého válce či válce s hroty na provzdušňování, tahání smykovacích brán či sítí a pro připojení našeho sokolského vozíku pro převoz materiálu. Na pořízení malotraktoru jsme obdrželi dotaci, rozpočet máme 110 000 -115 000 Kč. Obdrželi jsme dotaci z kraje 65 000 Kč a příspěvek od obce 30 000 Kč, zbytek jde za TJ Sokol. Traktor si pak budeme chtít přezout na trávníková kola. Máte něco skladem? Děkuji, hezký den Tomáš Koryčánek,Horní Újezd

Já myslím, že se jednalo o diskrétní SMS. Nebyla určena ke zveřejnění i se jménem.
Tady taky nikdo nezveřejňuje, že nejsi z Hranic na Moravě , ale z Malenovic u Nového Jičína. „Ten“ co v každém svém inzerátu se otírá o konkurenci.

oco13

#24 Nový příspěvek od oco13 »

Ja píšem komunikácia majlom - lebo som starý cct a z 15 minutového hovoru si zapametám akurát pozdrav. K majlu alebo sms sa kludne možem vrátiť a rozmýšlať. 8)

Tomi71

#25 Nový příspěvek od Tomi71 »

Mně se tam také nelíbí to otírání o konkurenci v těch inzerátech, navíc všude cena dohodou, to je pak těžké. Ale důležité je, že je dovoz z Japonska je přímí :-) A zveřejnění celé sms s mými údaji také o nečem svědčí.

DanculSK

#26 Nový příspěvek od DanculSK »

Všetko čo bolo v SMS si napísal už v prvom príspevku....
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Tomi71

#27 Nový příspěvek od Tomi71 »

Díky za postřehym jsem již po telefonické domluvě s panem Pavlíkem domluven na osobní návštěvu tento týden s kolegy, tak uvidíme. Nevyznám se ve značení TA, TU apod., ale co jsme se díval, tak ty nejmenší Iseki pro nás asi řada TX či TM 13 - 15 koní by stačilo a aby byl vypínatelný ten předek. Pan Pavlík uvedl, že by nám měl umět vyhovět na základě těch našich požadavků a parametrů.

Bielan

#28 Nový příspěvek od Bielan »

TU rámová konstrukce, traktor je lehčí a jednodušší
TA bytelná konstrukce podobná “dospělému” traktoru
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE

Tomi71

#29 Nový příspěvek od Tomi71 »

Tak dnes návštěva s kolegou u pana Pavlíka, mohu potvrdit skvělý přístup a jednání, Jsme dohodnuti, začíná nám připravovat vybraný Iseki TU140. Díky za tip

DYK

#30 Nový příspěvek od DYK »

Podle všeho stroj se nebude pohybovat jen v areálu hřiště. Jak vyřešíte jeho provoz po Bystřici?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“