Zkušenosti z Dong Fengy
Moderátor: DYK
-
Re: Zkušenosti z Dong Fengy
kolik jsi měl mth? kua to by mě asi jeblo
Traktor koupený VI. 2009
natočeno 1250 mth,
Práce jaro leto zahrady trávníky, nakladač, vidle... zima sníh, takže docela velké vytížení..
Už jsem utočil i hydraulické čerpadlo...
Mechanik říkal že zuby občas nevydrží že se to prostě občas stane... i na českých strojích.
Kola nejsou poškozena všechna, a to co se rozsypalo by mělo stát kolem 7000 kč uvidíme jak dorazí.
Zatím mnoho zdaru
natočeno 1250 mth,
Práce jaro leto zahrady trávníky, nakladač, vidle... zima sníh, takže docela velké vytížení..
Už jsem utočil i hydraulické čerpadlo...
Mechanik říkal že zuby občas nevydrží že se to prostě občas stane... i na českých strojích.
Kola nejsou poškozena všechna, a to co se rozsypalo by mělo stát kolem 7000 kč uvidíme jak dorazí.
Zatím mnoho zdaru
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
nejaky zkusenosti s DF 224g3 ?
Náhodou jsem zjstil, že už i DF se zde dováží v 50-ti koňové verzi.
http://www.kultivator.cz/traktory-dong-feng.htm
http://www.kultivator.cz/traktory-dong-feng.htm
Zdravím, nějakou dobu sleduji tuto diskuzi.
Jsem majitelem traktoru DF 304. Koupil jsem ho nový v dubnu 2015.
Používám ho kolem baráku a na zahradě a v lese. Zatím vše běží. Oleje jsem kompletně měnil (moto + náprava + převodovka) . Mám najeto 85 mth.
Chci se zeptat: svítí vám po zapnutí klíčku kontrolka dobíjení. Kontrolka v panelu osazená je. Měl jsem to celý rozdělaný a je to celé LED.
Podle zapojení alternátoru a regulátoru co je pod volantem si ale myslím, že to žádný výstup na kontrolku nemá. Prodejce tvrdí, že kontrolka dobíjení u DF 304 normálně nesvítí.
Díky za odpovědi. Pavel
Jsem majitelem traktoru DF 304. Koupil jsem ho nový v dubnu 2015.
Používám ho kolem baráku a na zahradě a v lese. Zatím vše běží. Oleje jsem kompletně měnil (moto + náprava + převodovka) . Mám najeto 85 mth.
Chci se zeptat: svítí vám po zapnutí klíčku kontrolka dobíjení. Kontrolka v panelu osazená je. Měl jsem to celý rozdělaný a je to celé LED.
Podle zapojení alternátoru a regulátoru co je pod volantem si ale myslím, že to žádný výstup na kontrolku nemá. Prodejce tvrdí, že kontrolka dobíjení u DF 304 normálně nesvítí.
Díky za odpovědi. Pavel
Nevim jak na 304 ale me na 404 taky nic takoveho nesviti.
Předpokládám, že máme stejné palubovky na DFku. Já mám 224G3 a tam kontrolka dobíjení po zapnutí klíčku svítí .
Ahoj, no mě říkali, že G je novější model a tam to svítí, to že je v pořádku.
Nicméně hlavní je, že to dobíjí ne?
Nebo tam dám voltmetr a bude.
Momentálně Df honím za štěpkovačem, potřebuju štěpku do kotle než se zima zeptá .
Mějte se Pavel
Nicméně hlavní je, že to dobíjí ne?
Nebo tam dám voltmetr a bude.
Momentálně Df honím za štěpkovačem, potřebuju štěpku do kotle než se zima zeptá .
Mějte se Pavel
-
já 280 a zatím taky
zatím akorát pístnice čelňáku jedna repas
zatím akorát pístnice čelňáku jedna repas
Zdravim panove, v tydnu sem dovezl novy DF304 G2 chtel bych se tak zeptat na co si dat pozor a tak vseobecne.zatim mam najeto 4mth a zatim vsechno jde.K te kontorlce dobijeni jak jste to tu resili tak mi taky nesviti.
-
já bral z druhé roky, měl 190h myslím, dnes mám 310, zatím bez problémů
podotahuj časem šrouby co kde uvidíš, pár jsem jich měl volnějších
podotahuj časem šrouby co kde uvidíš, pár jsem jich měl volnějších
Jo diky za odpoved.Jinak kupoval sem u Silesiana v Ludgerovicich, jak sem to tu cetl dost lidi ho pomlouva ale ja sem u neho bral druhy traktor a bez sebemensiho problemu.Slečna mi dala klice že si mam vsechno poradne vyzkouset projet,mohl sem si vyzkouset vic traktoru ne jen ten co sem chtel a pokazde sme se domluvili.Při koupi DF mi dala malinkatou slevu a sadu filtru, veskerou dokumentaci, navody, katalog ND.Traktor uz je i na znackach, na dopravce o tom nic nevedeli tak sem si mohl navymyslet jake pneu zapsat, a dokoce byli ochotni mi zapsat i vice mist k sezeni ale raci sem tam nechal jen jedno. Jak to je se zajizdenim? Kamos mi rikal ze jak mel v atre novy motor tak ho nechali 4 hodiny vrcet na volnobeh pak nalozili plnou korbu hliny a dali ji po kulach do kopcu a bylo po zajizdeni a tatra ma neska nejety milion.
Vcera sem ho vzal i kdyz nerad do mulcovace a jezdi se s tim dobre k vuli te dvojite spoje a reverzu.
Dam tu aspon jednu fotku
Vcera sem ho vzal i kdyz nerad do mulcovace a jezdi se s tim dobre k vuli te dvojite spoje a reverzu.
Dam tu aspon jednu fotku
O "kvalitě" prodejce si popovídáme až budeš listovat tím katalogem ND a vybírat, protože posrat se může cokoli. Je to jen stroj. Teď, když mu neseš peníze za nový traktor ti na svoje náklady i kafe uvaří, tomu věřím.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Chapu jak to myslis.Nechtelo se mi jezdit nekam jinam kdyz ho mam vicemene tady za rohem.Tak uvidime snad to bude jezdit bez vaznejsich problemu.