Kubota

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
jirka kokes

Re: Kubota

#16 Nový příspěvek od jirka kokes »

hradec kralove. Proc? chces Iseki koupit? :321:

milanhb1

#17 Nový příspěvek od milanhb1 »

Měl bych asi chuť něco takového koupit.Zatím sháním dostupné informace a hlavně zkušenosti z provozu. Nejdřív jsem si myslel,že rozdíl mezi Kubotou a Iseki je jen ve značce,ale je to chyba , díly asi určitě nebudou mezi sebou zaměnitelné.
možná ani nářadí.
A proto,že jsem to nikdy ani neviděl nerad bych si od někoho něco nechal dovézt a po zaplacení koukal jak jojo.
Taky bych si to chtěl vyzkoušet trochu projet.
Další dilema - koupit před nebo až po repasi -rozdíl cca 20-30tis.kč.A co je v ČR repase ? trochu barvy a oleje +filtry?
Je hezký že ušetřím, ale co když se něco po..re? Chci tovární i proto,abych se kolem toho nemusel moc motat.
Milan
Do Hradce občas jezdím-bala by možnost se podívat?

milanhb1

#18 Nový příspěvek od milanhb1 »

- Kubota B 1600 tří válec výkon 21 PS 4x4, diesel, vodou chlazený po repasi ceníková cena 144000 +DPH, zimní sleva 13% 125280,- +DPH
- Kubota B1-15 tří valec 19PS 4x4 po repasi ceníková cena 149000,- +DPH zimní sleva 13% 129630,- +DPH
-Iseki TU 165F tří válec 17PS 4x4 po repasi ceníková cena 159000,- +DPH zimní sleva 13% 138330,- +DPH
-Iseki TU 165F bez repase sleva 20000,- 118330 ,-+ DPH
Všechny repasované traktory včetně tříbodového závěsu a vlekového závěsu.Nerepasované traktory kompletní, funkční a ve velmi dobrém stavu.
U traktoru Kubota B 1-15, Iseki TU 165F možnost dodání originálních rotavátoru.
Takovouhle jsem dostal nabídku co říkáte na ty ceny?
Milan

jirka kokes

#19 Nový příspěvek od jirka kokes »

tezko povedet, ja dal 120 za iseki 3 valce,4x4, 15 naftovych koniku, vcetne rotovatoru, novych prednich gum, oleju a filtru/ty byly na nic). Jezdil jsem s tim napodzim a s hruzou zjistil, ze na malou zahradku v Hradci se nevejdu a na pozemku v Redicich je lepsi pestovat ovecky. Tak ted na dilne dodelavam zaves, aby alespon vozik slo tahat, protoze rotavator ma uplne jine uchyceni- neni na trojbod.

milanhb1

#20 Nový příspěvek od milanhb1 »

No vidíš přesně takhle jsem dopadnul se Zetorem 4011,teprve když s tím přijedeš domů
a zjistíš, že se na zahradě s bídou otočíš a potom dvě hodiny rovnáš koleje cos tím vymačkal,aby to vzala sekačka tak teprve poznáš jak je to velké.
Mám ještě toho většího Moutfilda,ale nadřu se s tím jako vůl a na toho je to pomalu tak akorát.Kdyby to mělo převodovku tak bych to předělal jako to má Kofolík ten jakoby kloubák.Milan
Podle toho co píšeš to vypadá jako bys to chtěl dát pryč.
Ta cena 120 se mi zdá dost vysoká na netu nabízejí i za 65 .

jirka kokes

#21 Nový příspěvek od jirka kokes »

Davat pryc zatim nechci- v podstate mam repasi hotovou, oleje nove, ted dodelam ten trojbod. Je jasne, ze 7 radlic tim tahat nikdy nepujde, ale alespon sekacku ano. a problem je v tom, ze uchyceni tretiho bodu(horni) je velice forove, takze 4x M10 v hliniku asi dlouho nevydrzi. Tazny zaves taky bude potreba nove vyresit- v originale jej drzi 3x M12 take v hliniku. To se proste musi vyviklat pri castejsim pouzivani, nikdo mi to nevymluvi. Na jare dodelam dvoukolacek a budu si jezdit jen pro radost. Spotreba malicka, otoceni div ne na petniku. Jen ta zahradka v Hradci je malinka, mezi kytkama a plotem je necely metr, takze projet se da jen tak tak a jeste jen v jednom smeru. A rotavator hlinu hrne, takze na zacatku radku je dolik a na konci kopecek. Kdyby se dalo otocit, tak se to srovna...

mareko

#22 Nový příspěvek od mareko »

Jestli můžu poradit tak volte raději řadu Kubota L 1501 1800 nebo 2200. Jsou to trochu větší traktory .Ta B řada je tak na hrabání trávy a tahání vozíku na golfové míčky .Jen se zase nikdo neurazte .Dokáže to orat to jo ale je to strašně lehké
diesel to je koncert

jirka kokes

#23 Nový příspěvek od jirka kokes »

ano, na orbu to prilis neni. Ale mame to jako s jinym naradim- male kladivo, velke kladivo, sekerka mala a kalac... universalni traktor snad neni mozno vyrobit. Libi se mi na tech trakturkach nahon na predek co umoznuje obrovsky rejd. a spolu s rozpulenymi brzdami se trakturek toci skoro na petniku. Takze pokud shrnu co bylo napsano- je potreba vybirat ve skladu ci na parkovisti skutecne stroje a ne si listovat v barevnych obrazcich. pro zajimavost - na fotce je treti bod tak, jak kej montuji nekteri prodejci. Podle mne je to nejaky forovy na trvalou praci s naradim.
DSC09823.JPG

PETER+

#24 Nový příspěvek od PETER+ »

Skúste pozreť aj na stránku http://www.autogabriella.sk sú tuším z Levíc, možno by sa dalo s nimi aj dohodnúť.

milanhb1

#25 Nový příspěvek od milanhb1 »

Koukal jsem na ta stránky a asi bych si vybral něco z těch bez repase.
Do těch 4x2 se asi radši nepouštět co?
Nebo ho máte někdo doma?
Milan

mareko

#26 Nový příspěvek od mareko »

vyber si kubotu.Vlastní zkušenost
diesel to je koncert

milanhb1

#27 Nový příspěvek od milanhb1 »

Tak nám něco k tomu z vlastní zkušenosti pověz nebo na SZ.
Milan

mareko

#28 Nový příspěvek od mareko »

Kubota Velmi spolehlivý stroj .dostupnost dílu .Třeba i po netu ale jsou.Pro domácí použití téměř nezničitelný stroj.Průchodnost terénem neuvěřitelná. Jednoduchá údržba. Specifické dotazy odpovím pokud budu vědět

http://cz.youtube.com/watch?v=BZiz0K6kO34

http://cz.youtube.com/watch?v=m5w1-KsuM ... re=related
diesel to je koncert

amatér

#29 Nový příspěvek od amatér »

Mareko má pravdu, znám dobře jeden strojek KUBOTA, má čelní nakladač domácí výroby, jediné, co se zatím porouchalo, byla převodka řízení, přetížená tím nakladačem. Jeho majitel jej vůbec nešetří, běžně jej přetěžuje, parkuje venku celý rok a jede naprosto spolehlivě.
jediné kolo, které nemusí být poháněno, je rezerva

SKPalo

#30 Nový příspěvek od SKPalo »

Ja mám Kubotu B6000 4x4,a úplná spokojnosť 8)Priechodnosť terénom je neuveriteľná,spotreba veľmi malá.Na aké práce to chceš využívať?
Rotavátor ktorý pridávajú ku stroju je tiež vec na nezaplatenie...orať sa stým dá v pohode..ja to využívam hlavne okolo domu na sneh. Na Youtube som videl videá kde za B6000 ťahal 2 pluh tu je link..len tá zlá kvalita :vztek:

Určite treba zvoliť Kubotu,s predným náhonom.

http://cz.youtube.com/watch?v=F3kV8-TCY ... re=related

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“