Luzhong LZ304

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
DYK

Re: Luzhong LZ304

#46 Nový příspěvek od DYK »

had68 píše:
fitman píše:had68: Ještě jednou díky, určitě za informace budu rád a chceš to řešit veřejně a nebo soukromě, nevím odkud víš že jezdí nejméně 30traktorů v ČR ?
Zdravím všechny na tomto vlákně hlavně fitmana, všechny informace mám od p.Čermáka alias fi.Dabaki,
ale i od p.Martykána alias Cronimo je to zvláštní člověk,ale každý jsme nějaký a skušenosti určitě mají oba.
Jen p.Martykán prosazuje traktory DF.
Zatím to bude lepší řešit soukromě.
S pozdravem had68
Teď je ale otázka proč Cronimo prosazuje víc DF? Je to z obchodního hlediska výhodnější, nebo je to technické "plus" pro zákazníka?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

fitman

#47 Nový příspěvek od fitman »

Dyk: Dovoluji si reagovat na Tvojí úvahu, už docela dlouho sleduji oba prodejce DABAKI a CRONIMO a myslím si že jsou jediný 2 prodejci kteří dokážou prodat tyto traktory z číny a i dát záruku a dodat ND, co se týká Dong fengů, tak tady je prodejců samozřejmě víc, ale jsou to většinou pobočky fi:CRONIMO, ale k věci, asi před půl rokem měla fi: CRONINO na stránkách k Luhzongům velice negativní komentář a to že tyto traktory silně nedoporučuje, přičemž DABAKI naopak píše že jsou to velice dobré traktory, samozřejmě poměr cena a jednoduchost traktoru a myslím si že důvod vzniknul díky tomu, že firma DABAKI také začla dovážet Dong Fengy a tak nějak mi připadá že jim fi:CRONIMO chtěla ublížit a i cenu hodně stáhla, respektivě na 110.000,- kč bez DPH, teď je zase vše jinak, fi: CRONINO na Luzhongy cenu stáhla a negace zmizela a samozřejmě fi: DABAKI má na stránkách cenu 125.000,- bez DPH a jejich obvyklá zminka o ceně, ale když se zabrouzdá na netu v inzerci, tak najdete cenu 110.000,- kč bez DPH. Tak to je můj poznatek za nějakých 5 měsíců co se o tyto traktory zajímám a co na to diskutující ?

had68

#48 Nový příspěvek od had68 »

DYK píše:
had68 píše:
fitman píše:had68: Ještě jednou díky, určitě za informace budu rád a chceš to řešit veřejně a nebo soukromě, nevím odkud víš že jezdí nejméně 30traktorů v ČR ?
Zdravím všechny na tomto vlákně hlavně fitmana, všechny informace mám od p.Čermáka alias fi.Dabaki,
ale i od p.Martykána alias Cronimo je to zvláštní člověk,ale každý jsme nějaký a skušenosti určitě mají oba.
S pozdravem had68
Teď je ale otázka proč Cronimo prosazuje víc DF? Je to z obchodního hlediska výhodnější, nebo je to technické "plus" pro zákazníka?
Zdar, ale to nevím ani já.Před pul rokem jsem se snažil momentální situaci řešit okamžitě,doslova jsem žral všechny info.
o těchto strojích, ale hlavně zmiňované traktory LZ skladem v té době nebyli a čekací doba 2 měsíce. Jaro na sebe
nedalo ,čekat tak se náš RS mladšího kamaráda nedočkal.A musime využívat komunikace 2.tř kde je RZ v dnešní době je
nutností.V příštím roce konkretně od 19.ledna nebude stačit na malotraktory a samojízdné prac. stroje do 3500kg sk. B jak všichní prodejci píší ale řidičský průkaz sk.T.

S pozdravem had68

jožin z bažin

#49 Nový příspěvek od jožin z bažin »

Ahoj, to s tím řidičákem je realita? :vztek: Nikde jsem to nenašel.

Grozo
Kontaktovat uživatele:

#50 Nový příspěvek od Grozo »

jožin z bažin píše:Ahoj, to s tím řidičákem je realita? :vztek: Nikde jsem to nenašel.
začíná to někde tady: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 10#p597010
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.

fitman

#51 Nový příspěvek od fitman »

had68 píše:
DYK píše:
had68 píše:
S pozdravem had68
Zdar, ale to nevím ani já.Před pul rokem jsem se snažil momentální situaci řešit okamžitě,doslova jsem žral všechny info.
o těchto strojích, ale hlavně zmiňované traktory LZ skladem v té době nebyli a čekací doba 2 měsíce. Jaro na sebe
nedalo ,čekat tak se náš RS mladšího kamaráda nedočkal.A musime využívat komunikace 2.tř kde je RZ v dnešní době je
nutností.V příštím roce konkretně od 19.ledna nebude stačit na malotraktory a samojízdné prac. stroje do 3500kg sk. B jak všichní prodejci píší ale řidičský průkaz sk.T.

S pozdravem had68
Také žeru info o malotraktorech kde se dá, akorát já mám času ještě dost,protože otavu jsem ještě udělal MF70 a pak půjde do důchodu, už tam tedy měla být, ale do jara už musím mít nakoupeno na 100%. Jinak že má být od roku 2013 T na všechny traktory je realita a o to víc je mi fuk že Luzhong nelze s RZ protože nemám ŘP T.

DYK

#52 Nový příspěvek od DYK »

Ono, na straně druhé, za to leze dnes kde kdo a jízda i s malotraktorem a vlečkou prostě není jízda s autem, jak si někteří myslí. Zde je to asi zbytečný popisovat, všichni víme o co jde, ale co ti ostatní? Takže jim aspoň v autoškole vyvrátí nějaké ty mýty a zlozvyky. Je to podobné, jako s motorovou pilou.Mám na mysli ty v bermudách a pantoflích v lese, ale nejen tam, na hlavě kromě vlasů kšiltovku nebo nic. Dnes ji má taky snad každý a mnoho z nich už zjistilo, že nedorůstají.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

fitman

#53 Nový příspěvek od fitman »

DYK píše:Ono, na straně druhé, za to leze dnes kde kdo a jízda i s malotraktorem a vlečkou prostě není jízda s autem, jak si někteří myslí. Zde je to asi zbytečný popisovat, všichni víme o co jde, ale co ti ostatní? Takže jim aspoň v autoškole vyvrátí nějaké ty mýty a zlozvyky. Je to podobné, jako s motorovou pilou.Mám na mysli ty v bermudách a pantoflích v lese, ale nejen tam, na hlavě kromě vlasů kšiltovku nebo nic. Dnes ji má taky snad každý a mnoho z nich už zjistilo, že nedorůstají.

Samozřejmě s tebou souhlasím, ale když si někdo pořizuje traktor na svůj pozemek a neohrožuje bezpečnost silničního provozu, tak v tom nevidím problém. Bohužel znám i pár případů kdy traktorista který má samozřejmě ŘP vleze za volant a myslí si že vše zná a dopadne to špatně, tím chci jen říct že podmínka aby každý který vlastní malotraktor musel udělat ŘP skupiny T je zbytečné, ale asi výhláška která bude od roku 2013 aspoň omezí ty nezkušené že se nedostanou na silnici.

had68

#54 Nový příspěvek od had68 »

jožin z bažin píše:Ahoj, to s tím řidičákem je realita? :vztek: Nikde jsem to nenašel.
Zdar,myslím že každá dobrá autoškola nebo školící středisko informace podají zdarma.
Jinak já jsem se dozvěděl tyto změny na pravidelném profesním školení řidičů.

S pozdravem had68

DOLANEA

#55 Nový příspěvek od DOLANEA »

Zdar všem traktorářům :) .koukám, že debata kolem traktorů Čína versus Japonsko je a bude. Je potřeba říci, že každý stroj má své klady i zápory a nedá se vyhovět všem. Já sám mám Jinmu 304E, mám na ní 600mth a zcela bez problémů a to je v tahu docela dost včetně nakladače. Luzhong je dobrý traktor a jeho chybou je to, že nemá homologaci pro ČR, ale kdo jem má, slouží dobře, pokud se o něj dotyčný dobře stará. Dong-Feng je rovněž dobrý traktor, robustní, jednoduchá konstrukce.........fa.Cronimo alias silesia malotraktory jej dováží dlouho, jen to jednání majitele je trošku "horší" a to i ohledně záruky, ale to si musí každý vyzkoušet sám, protože je věcí každého, kde se rozhodne koupit......Dabaki má rozhodně zkušenosti s Luzhongem dobré a to i ti, kteří si jej koupili, Cronimo nejprve Luzhonga pomlouval a nedoporučoval a najednou jej má v nabídce :'( , tak co dodat? Já sám jsem dovozce i prodejce, dovážím traktory Foton a s Dabaki Dong-Fenga, každý traktor má své, Dong Feng je jednodužší, ale spolehlivý traktor a finančně dostupnější, otázkou je, jak dlouho, protože zastoupení dostali v Německu.......no a Foton je vybaven lépe, má klimatizovanou kabinu, reverzační převodovku, vzduchové brzdy, motor Perkins.........ale jak jsem uvedl, záleží na tom, jak se kdo ke stroji chová a stará se o něj. samozřejmě se stane, že se vyskytně i "problémový" traktor, je to jako u aut kterékoli značky, stovce lidí dělá dobrotu a jednomu ze sta se prostě stane, že mu auto provádí lotroviny.......Je na každém a jeho vůli, jak se rozhodně a jaký typ traktoru se mu hodí pro jeho práci nejvíc.......takže vyzkoušejte kdo pomlouváte a ať máte hodně radosti a uspořené práce, kdo jste důvěřovali a koupili "čínu" :)

www.dolanea.net

anarv

#56 Nový příspěvek od anarv »

Dobrý den mám luzhonga 304 už 3 roky 400mth.zatím bez nějakých problému a to mu dávám co mu síly stačí 155 mulčovač,155rotavátor a z hory po rovině utáhnu 2x 12m průměr 40cm.Zatím si na něho nestěžuju ale bral bych silnější.Mohu doporučit.

Zahradník

#57 Nový příspěvek od Zahradník »

Dej sem nějaká fota a informace.

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“