PeterM píše:Po prezeraní tejto stránky, ktorú sledujem už pomaly 3 roky som sa rozhodol prispieť aj ja mojím traktorom.
Mitsubishi D1550FD r.v. cca 85
3 valec Diesel 15.5 HP
4x4
Rýchlosti 3+R a redukcia
-uzávierka zadnej nápravy
-traktor bol kúpený na jar 2008 ako nerepasovaný
- 2x rotavátor
Pánové rád bych se zeptal těch co mají motor Mitsubishi K3B, jaká je výška oleje min a max na měrce od těsnící gumičky -ztratil jsem při mulčování ve vysoké trávě měrku na olej a teď bych rád přizpůsobil jinou.
Je to takto:od hrany dorazu gumičky tj.od otvoru v bloku je délka měrky 105mm,od konce je sploštělá v délce 65mm a od konce je ryska 22mm .pokud nechapeš zítra bych dal foto
Dobry den mam Mitsubishi D1550FD mam prblem se pojkou.Prijel domu vse bylo ok.Na druhy den jsem chtel pokracovat v praci a spojka Nic.Tak jsem to rohodil a zjistl ze oblozeni spojky je skoro na nyty.Dal jsem vyrobit nove zamontoval slozil a stale nic jsem upa bezradny nevite co stim? :pistol:Pritlacak a lozisko jsou ok
Ahoj, pokud je spojkový kotouč správně sestaven a namontován, může být problém ve spojovací hřídeli mezi spojkou a převodovkou. Ten rychlý vznik závady ukazuje na něco jiného, než obložení. Pokud jsi to ještě nevyřešil napiš mi na e-mail : jaromir.krecany@tiscali.cz
Táta
Vyfoť prosím ten sazeč trošku víc Z jakého čísla USS jsi čerpal inspiraci? Chci taky stavět sazeč, tak taky hledám inspirace kde můžu.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,... TomAgro@seznam.cz
PeterM píše:Po prezeraní tejto stránky, ktorú sledujem už pomaly 3 roky som sa rozhodol prispieť aj ja mojím traktorom.
Mitsubishi D1550FD r.v. cca 85
3 valec Diesel 15.5 HP
4x4
Rýchlosti 3+R a redukcia
-uzávierka zadnej nápravy
-traktor bol kúpený na jar 2008 ako nerepasovaný
- 2x rotavátor
Ahoj prosim ta mam problem s prednej napravy mi tecie olej cez gufero a neviem ako to rozobrat na zadnej som uz vymenil len ten predok mam obavu ci to dokazem nemas nejaky manual ako na to alebo take nieco? a tie ramena som si vyrobil a funguju perfekne :-) dam ti aj tel c. ked mi napises tak ti zavolam 0905724269