iseki TX1410

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
velocidaptor

iseki TX1410

#1 Nový příspěvek od velocidaptor »

Kupil som tento traktor,robim si zan vlecku a potreboval by som dorobit vyvod na sklapanie viete mi niekdo poradit?
Ak ste to niekto robil dajte vediet.
Přílohy
Snímka0340.jpg
Snímka0322.jpg
Snímka0321.jpg

kucmar

Re: iseki TX1410

#2 Nový příspěvek od kucmar »

Zkus dát fotku toho šroubu, kterým seřizuješ rychlost hydrauliky. Je pod sedačkou( teda jestli jej tam máš). Pokud ano a máš tam jeden šroubek, dá se to vytáhnout z toho.
Já mám Kubotu a poradil mi to tak servisák. Možná budeš muset trochu prodloužit chod páky na zvedání ramen. Takže až ti zvednou ramena naplno, přepoušťák by to měl pustit do hadice k vlečce. Je to nejlevnější varianta druhého okruhu na traktoru.
15.2.2011 018.jpg
Šroub označen červenou šipkou.
Další varianta je rozřezání trubky od tlaku oleje a přidání kolínka-rozvaděč- koncovka
U mě je to ta trubka, co vede pod tím štelováním.

velocidaptor

#3 Nový příspěvek od velocidaptor »

skusal som to tak no ja tam asi mam niejaky pretlakovy ventil ked som tam napojil hadicu tak do nej tlacilo no zas nedvihalo ramena.tak neviem.
keby som rozrezal rurky kam by som mal napojit spatnu vetvu?
Přílohy
Snímka0342.jpg
Snímka0341.jpg

kucmar

#4 Nový příspěvek od kucmar »

No, to je právě ono. Stačí dát na tento šroub kohoutek, který bude buď zavřený- jde olej do ramen, nebo jej otevřeš- bude zvedat vlečka. Myslím si, že to tak normálně dělají( u Laciny v Ořechově jsem to tak viděl). Je to asi nejlevnější a nejjednoduší varianta druhého okruhu. Třeba ti poradí kluci, kteří to tak mají již udělané. Ale myslím si, že jsi na správné cestě 8) .

velocidaptor

#5 Nový příspěvek od velocidaptor »

prave to ze sa vybera cely kus neda sa vytocit len ten srobik aspon mne nejde len pootocit pol otacky vlavo a potom naspat,skusal som vybrat cely ten kus a namiesto neho som dal hadicu s polospojkou,do nej tislo aj ked sa mi zdalo ze pomali,no ramena nezdvihlo.tak uz neviem.najradsej by som to urbil tak aby som nemusel rezat tie trubky a zhanat dalsi rozvadzac.
ten srob vypada ako keby to bol pretlakovy ventil,ze ked dojdu ramena na doraz hore olej cirkuluje dalej.mozno sa mýlim.

kucmar

#6 Nový příspěvek od kucmar »

Tak to ti neporadím. Jenom vím, že tam ten kohoutek vkládají. Jakým způsobem, to už musí poradit jiní.

Kuba

#7 Nový příspěvek od Kuba »

velocidaptor píše:Kupil som tento traktor,robim si zan vlecku a potreboval by som dorobit vyvod na sklapanie viete mi niekdo poradit?
Ak ste to niekto robil dajte vediet.
Na Bazoši je podobný jednosekční rozvaděč, jako mám já, za 1 350,-

velocidaptor

#8 Nový příspěvek od velocidaptor »

uz som objednal novy za 63+posta.mal som objednat hned 2 lebo budem robit aj kalacku.

CB750

#9 Nový příspěvek od CB750 »

Vlečka sa zdá byť statočná len (nechcem kecať) ale ja by som ten piest o korbu navaril hore až medzi tými joklami. (čím šikmejšie tým lepšie
Teda tú platnu by som neopieral zo spodu joklov, ale dal by som ju na hornú hranu tak aby boka utopená na hrúbku materiálu z akého je. To utopenie je preto aby ti dno vlečky (plech) nevydúvala tá platňa.
Po druhé spodok piesta tlačí na nápravu v takom smere že sa ju snaží utrhnúť a posunúť dozadu, asi by som tam dal výstuhy z každej strany od boku rámu smerom k spodku piestu
Po tretie kludne daj ešte dva priečne jokle v mieste kde tlačí piest na korbu.
PS: ja viem že som maximalista, ale mne nikdy nič neutrhlo ani neskrivilo.
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.

CB750

#10 Nový příspěvek od CB750 »

ešte ma napadla jedna vec, vidím že zadok vlečky máš skoro na zemi. Zadné čelo aj predné čelo urob o 15-20cm vyšie ako budú bočnice. Predné čelo by som riešil ako vyberateľné (občas) hodí sa to pri doprave dlhých vecí. Zadné čeko urob tak aby nezapadalo bedzi bočnice ale aby ich zakrývalo. Panty zadného čela daj hore a karháky dole. Potom pri odklopení čela o 270° + niečo sa oprie z hora o bočnice a dostaneš sa do stavu že na 2m vlečke lahko odvezieš 4m drevá s tým že ti trčia meter do zadu a meter do predu. Je to lepšia varianta ako keď máš dva metre na vlečke a dva metre za vlečkov. Inak to vláčiš vyložené na prednom a zadnom čele.

A čo brzdy?
Bydlisko neprezradíš? Ni za boha? :tyty:
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.

velocidaptor

#11 Nový příspěvek od velocidaptor »

ked som to fotil to este nebolo dorobene,jokle sme ta dovarali-pretoze aj plech by sa prehinal v tych miestach.a ze bude ten piest robit problemy sa nebojim,lebo nepredpokladam ze by som tu vlecku niejak pretazoval, ten moj konik je lahky tak by do kopceka asi hriebol keby toho mal moc zasebou.ale uvidime-otestujeme a potom mozme nieco poprerabat.
Dakujem za rady.

velocidaptor

Re: iseki TX1410 ,vlecka ,hydraulika

#12 Nový příspěvek od velocidaptor »

tak prace na vlecke pokracuju uz len dotret korbu zalozit preglejku a zapojit hadicu a elektriku.
Na traktor som zapajal novy rozvadzac a ja nemehlo som si ho otocil opacne a roztrhlo mi cerpadlo,zajtra to skusim dat zvarit. Neviete niekdo kde by som zohnal druhe?z coho ba tam mohlo pasovat?
Přílohy
Snímka0356.jpg
Snímka0355.jpg
Snímka0354.jpg

velocidaptor

#13 Nový příspěvek od velocidaptor »

tak vymenil som orig.cerpadlo za TK-ckove zatial funguje este pockat na opravu alternatoru.
Přílohy
Snímka0386.jpg
Snímka0387.jpg
Snímka0382.jpg
Snímka0384_1.jpg

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“