Čestná náhrada
Moderátor: DYK
Čestná náhrada
Dobrý den přemýšlím o koupi jakonského malotraktoru. Moje otazka tedy zný jaký by jste doporučili kubota,iseki,yanmar ? Jde mi o servis, náhradní díly a hlavně poruchovost. Měl by být jako náhrada za můj "domaděl" který už slouží 20 let a začínají dost drahé poruchy a na dnešní dobu má dost velkou spotřebu. Tedy jeho práce bude dovoz dřívý z lesa a obdělávání celkem asi 0,5 ha. Výkon nad 19hp a cenou aby se vlezl pod 120 tisic. Předem děkuji za rady.
Re: Čestná náhrada
Doporučil bych se podívat po Yanmaru řady FX ( asi 235, 265) či po Iseki řady TA či TU. Jsou to již modernější stroje a dají se zaplatit.
Mě osobně se nejvíc zamlouvá Kubota B1702. Jaká je ?
Ahoj,gdybych Já zháňál nejaků náhradu za triála,tož bych ho vyměnil za nejaků třicítku,je to za půl peněz a hlavně,podstatně rychlější.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
-
taktiez by som sa priklonil k 30-tke.Kupil som iseki a za tie peniaze som mohol mat 30-tku s papiermi.Navysemi mi roztrhlo cerpadlo a som bez hydrauliky.
To je sice pravda ale já ho potřebuju na zahradu kde nemám moc místa na ježdění a chtěl jsem když už tak koupit něco pořádnyho s předkem
Mně bylo řečeno jedním rádoby opravářem japončíků, že jedině Kubotu. S ostatníma značkama je docela problém s určitými náhradními díly. Já jsem jej poslechl a koupil L 1802DT- viz Kucmarova Kubota. Je to trošku větší, silnější a těžší traktor jak řada B. Takže já osobně bych hledal L-kovou řadu. Původně jsem chtěl taky Béčko, ale jsem rád, že jsem koupil tohle. Veškeré technické údaje máš u mě v sekci. Je to stroj ala starý poctivý Zetor, kde je minimum elektriky a jiných novodobých vymožeností. V tomto hledám minimální poruchovost a velké plus. S váhou 900 kg už můžeš obdělávat i větší záhumenku, aniž bys traktor odvařil. Výkon dostačující. Cena bez repase tuším 110 000,- Kč. Pokud by jsi chtěl víc info, klidně napiš.
Podle toho co popisuješ, tak na málo místa by mohl vyhovovat i Mitsubishi D 1550 FD. Pořídil jem ho za 72 000 i s rotavátorem a jsem spokojený. Fotky máš zde na foru.
Mám K-7001 absolútna spokojnosť, ale musím dať za pravdu Kučmarovi dnes by som hladal niečo ťažsie a z velkými kolesami teda L-kovú radu
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;