Kubota GL 23
Moderátor: DYK
Re: Kubota GL 23
Štefo, jj, každý děláme, jak mu to pasuje Taky vozím 2xibc do kopce a kdybych neměl od nich přítlak na zadní nápravu 200kg, tak bych to nevyjel. Mám, ale samo lehčí stroj 880kg....
S tím podvázáním to je dobrý nápad
S tím podvázáním to je dobrý nápad
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
to vies, rakosnici pri projektovani neratali ze ten stroj skonci na cssr norme a domaci majstri tam budu dorabat pol planety
za mna...tahal som uz s novym psenicu na fabrickom taznom co sa len povytiahne, sice rovina ale cca 6ton som necitil zeby trhalo poistky
a to mam obycajnu nadvarenu "gulu" iso
Oco mas aj blizsie alebo lepsie..detajlnehsie fotky tvojho tiahla?..
Dikes...ulozils som si foto ako inspiraciu pre tiahlo na yanmar af..ten ma podobne zadne partie ako tvoja shiba..
Ja uvažujem trošku inak ako Oco... Bod uchytenia vleku, nech je čo najbližšie k traktoru. Spôsob, akým to stvoril Oco by ma v situáciách, kde vo svahu prudko zatáčaš hádzal do strany. Tu rozhoduje každý centimeter, ktorý ti buď pomôže, alebo ti ustrelí zadok, práve kôli tej páke, ktorú vytváraš, keď posúvaš bod uchytenia ďalej od traktora. Poznal som dvoch, ktorí kôli tomu už niesu medzi nami...
Takže projekt tiahlo na vlek je zdá sa na konci, ešte prebehnú nejaké kozmetické úpravy v podobe dostreku nejakých častí, ale hlavná práca je na konci. V najbližších dňoch hodlám dokončiť podviazanie traktora, na čo budú slúžiť uši v spodnej časti závesu. Uvažujem o tyčovine cca 40x60 mm ukončenej na na jednej strane závitom a druhej uchom, ktoré pripevním na hlavný rám nakladača. Svetlú výšku som znížil tými ušami o 40mm na celkových 310mm, to mi snáď bude stačiť
Dobre TY!
akurát tá farba mi nesedí, v čiernej by to bolo podľa mňa lepšie
čo to podviazanie? kvôli tuhosti? má to nejaký význam, či keď je nakladač tak sa robí?
akurát tá farba mi nesedí, v čiernej by to bolo podľa mňa lepšie
čo to podviazanie? kvôli tuhosti? má to nejaký význam, či keď je nakladač tak sa robí?
Proti farebnému gustu ...
Áno, robí sa to celkom bežne na veľkých traktoroch, hlavne do ťažby. Mám skúsenosť s roztrhanou Forterou a nechcem niečo podobné zažiť doma
Áno, robí sa to celkom bežne na veľkých traktoroch, hlavne do ťažby. Mám skúsenosť s roztrhanou Forterou a nechcem niečo podobné zažiť doma
Aha, tak šedá nebola úplne zlá voľba, keď je to originál farba pre rám
Pekne pracuješ