Jirka TT píše: ↑pát led 28, 2022 11:12 pm
By Mac C, auto vlek bych moc nedoporučoval kvůli výšce nápravy, tam budou nějaké 13"C, to je tak na silnici, náprava jen fous nad zemí a ty vleky se dvěma nápravama, tam je neustále problém s rozložením váhy vleku, protože je pokaždé jedna náprava buď přetížená, nebo ve vzduchu, To by musel ten vlek mít měchy jako náklaďák, nebo kyvný jako vyvážečky na dřevo, ale tam nevím jak TP.
Tak jsem zjistil, že mi teče olej ze zásuvky hydrauliky a to jak při zapojené hadici k příslušenství tak i bez připojení, u nového stroje mě to překvapuje. A pak se chci ještě zeptat, kde koupit ten kulový čep do závěsu s koulí nahoře, abych mohl zapojit přívěs? Šlo by použít toto: https://www.agrozet.cz/e-shop/koule-iso ... 96669.html
Včera jsem vyrazil poprvé na silnici a překvapilo mě, jako to plave, měl jsem pocit, že jedu na šišatém kole. Na kolik se foukají pneu? Naměřil jsem 1,5 at.
MaxC píše: ↑úte kvě 10, 2022 10:05 am
Včera jsem vyrazil poprvé na silnici a překvapilo mě, jako to plave, měl jsem pocit, že jedu na šišatém kole. Na kolik se foukají pneu? Naměřil jsem 1,5 at.
Tak dle návodu k traktoru by měly mít přední 1,5 - 2,5 at. a zadní 1 - 2 at.
tak ono to nemá žiadne odpruženie. Ja keď som sedel v mojom činanovy prvý raz som lietal po ceste sem a tam a to bolo spôsobene citlivosťou riadenie. Pneu predne fúkam na 2,5 až 3 nakoľko vozím stále zo sebou nakladač. Je pravda pneu mam už celkom zodrane po 750Mth
tak přesně ta sama závada, střihlý kolík na vidličce, lamely jsou kupodivu jak nové, i přesto že dost používám čelní nakladač, ložisko spojky ok, ložisko setrváku bylo už trošku chycené.
falken: Tak to je pěkný výkon. Já mám na na DF 30 jen 50 mth a začala se mi sama odvírat páčka hydrauliky. Stává se mi, to když jezdím v kopci s obracákem, nějak nechápu čím by to mohlo být, oleje je tam dost. A v zásuvkách hydrauliky není nic zapojeného.