Mitsubishi Mt 2201
Moderátor: DYK
Mitsubishi Mt 2201
Ahojte chcem sa s vami podeliť s mojou radosťou kúpil som včera ale až dnes mi príde domov traktor Mitsubishi mt 2201 poviem Vám to je krásny stroj dám sem foto.. mal som malý stoj ynmark 1300 d. ten poslúžil som ho predal.. nech slúži inému...
Ten môj nový stoj je 4valec s porovnaním čo som mal... iný level .... že tak o koľko je lepší...?
chcem sa opýtať či náhodou nemá alebo dakde zohnať návod manuál... ak by niekto vedel ze koľko Litrov oleja ide do motora, prednej nápravy... a prevodovky..
Chcem kúpiť pluh poraďte aký... a kde..
ak niekto ma taky stroj nech sa mi ozve
Ďakujem za rady
Ten môj nový stoj je 4valec s porovnaním čo som mal... iný level .... že tak o koľko je lepší...?
chcem sa opýtať či náhodou nemá alebo dakde zohnať návod manuál... ak by niekto vedel ze koľko Litrov oleja ide do motora, prednej nápravy... a prevodovky..
Chcem kúpiť pluh poraďte aký... a kde..
ak niekto ma taky stroj nech sa mi ozve
Ďakujem za rady
Re: Mitsubishi Mt 2201
Ahoj. Pekný stroj . Kde si ho kúpil?
Ahoj ďakujem kúpil som ho pri Leviciach... super jednanie spokojný dalo sa aj dohodnúť už pri kúpe a skúšaní chytal na brmk lebo dal novú baterku. Spokojnosť
ešte mal v ponuke ďalšie 3 traktory fakt odporúčam každému super predajca.
ešte mal v ponuke ďalšie 3 traktory fakt odporúčam každému super predajca.
ahoj
Dám môj traktor na F značky.. potrebujem poradiť..
Je potrebné dať svetla.. zadné atď. potreboval by som ak niekto ma schému zapojenia.. káble na brzdové svetlá všetko musí ísť.. .. ak niekto ma nejakú schému na môj stroj Mitsubishi mt 2201. Kde sa dá nájsť..alebo poraďte.. ci je to problém zapojiť..
Ďakujem info.
Dám môj traktor na F značky.. potrebujem poradiť..
Je potrebné dať svetla.. zadné atď. potreboval by som ak niekto ma schému zapojenia.. káble na brzdové svetlá všetko musí ísť.. .. ak niekto ma nejakú schému na môj stroj Mitsubishi mt 2201. Kde sa dá nájsť..alebo poraďte.. ci je to problém zapojiť..
Ďakujem info.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Čau. Keď sa ti podarí dať Japonca na F ŠPZ tak ťa poprosím napíš akým zázrakom sa ti to podarilo. Alebo mi ušla niejaka zmena vo vyhláške?
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
ahoj
vec sa ma tak, že som rozhodnutý, že dám môj stroj na F značky... tak som si všetko zisťoval... bol som osobne na STK opýtať že ako to presne je a ako mam postupovať co mam urobiť... poviem vám ze nie je to ľahké. No ale ja keď si niečo zaumienil tak to dokážem.
Čiže v STK kontrole mi presne technik povedal co treba.. atď.
Keď je to dovezeny Japonec." konkrétne môj Mitsubishi mt 2201
je potreba dve tlačivá sú na MS dopravy.. keď ich niekto chce pošlem na mail.. stačí napísať.. lebo je to v pdf a sem sa nedá nahrať..
technik vraví v STK:
1. je potrebné - nutné všetky znaky názvy nálepky japonské.. zalepiť! aby neboli vidieť.. prekryť aby bolo jasné, že je to doma robený stroj tak to je!
2. musí byť všetko funkčné smerovky stačia aj strede, zadné svetlá ak brzdové!, predné svetlá aj parkovacky! a denne svietenie. plus ak niekto chce aj pracovné nemusí byť..
3.vzadu okrúhle červené odrazky..! vzadu nálepka maximálna povolená rýchlosť 25 okrúhly znak.. vzadu veľký trojuholník aby bol naľavo pri blatniku v mototechne všetko dostať.., na zadnom blatniku maják stačí aby bol prichytený ma magnet..., musí fungovať trúba, musí brzdiť všetko ako ma byt..
pokiaľ chcete mať aj ťažné zariadenie dá sa spraviť... zásuvka. všetko musí ísť..
4.ked všetko toto mame treba ísť prísť na STK.. stojí to 40€ alebo keď chcete aby technici prišli k vám domov stojí to 100€ ak to už nie je viacej
5.ked bude všetko OK dajú otrávený ten papier.. tlačivo a s tým potreba ísť na okresný úrad.. A potom keď to tam potvrdia... treba ísť k dopravným policajtom... s tými tlačivami...
6.až teraz by mali byť F značky realitou
čo vravíte na ten postup? je to ľahké alebo náročné? kto sa teda z Vás dá na ŠPZ
napíšte mi komu to pomohlo..
Ja som vo fáze, že robím kabeláž všetko dokážeme netreba sa ničoho báť, treba sa iba pýtať
Ešte som vyrobil dvoj nápravou vlečku za traktor aj ta pôjde na F značky podobný postup ako vravel technik... bez problémov
Ďakujem pekný deň
vec sa ma tak, že som rozhodnutý, že dám môj stroj na F značky... tak som si všetko zisťoval... bol som osobne na STK opýtať že ako to presne je a ako mam postupovať co mam urobiť... poviem vám ze nie je to ľahké. No ale ja keď si niečo zaumienil tak to dokážem.
je potreba dve tlačivá sú na MS dopravy.. keď ich niekto chce pošlem na mail.. stačí napísať.. lebo je to v pdf a sem sa nedá nahrať..
technik vraví v STK:
1. je potrebné - nutné všetky znaky názvy nálepky japonské.. zalepiť! aby neboli vidieť.. prekryť aby bolo jasné, že je to doma robený stroj tak to je!
2. musí byť všetko funkčné smerovky stačia aj strede, zadné svetlá ak brzdové!, predné svetlá aj parkovacky! a denne svietenie. plus ak niekto chce aj pracovné nemusí byť..
3.vzadu okrúhle červené odrazky..! vzadu nálepka maximálna povolená rýchlosť 25 okrúhly znak.. vzadu veľký trojuholník aby bol naľavo pri blatniku v mototechne všetko dostať.., na zadnom blatniku maják stačí aby bol prichytený ma magnet..., musí fungovať trúba, musí brzdiť všetko ako ma byt..
pokiaľ chcete mať aj ťažné zariadenie dá sa spraviť... zásuvka. všetko musí ísť..
4.ked všetko toto mame treba ísť prísť na STK.. stojí to 40€ alebo keď chcete aby technici prišli k vám domov stojí to 100€ ak to už nie je viacej
5.ked bude všetko OK dajú otrávený ten papier.. tlačivo a s tým potreba ísť na okresný úrad.. A potom keď to tam potvrdia... treba ísť k dopravným policajtom... s tými tlačivami...
čo vravíte na ten postup? je to ľahké alebo náročné? kto sa teda z Vás dá na ŠPZ
Ja som vo fáze, že robím kabeláž všetko dokážeme netreba sa ničoho báť, treba sa iba pýtať
Ešte som vyrobil dvoj nápravou vlečku za traktor aj ta pôjde na F značky podobný postup ako vravel technik... bez problémov
Ďakujem pekný deň
Jojo10
mimo tému...všetko naj ...k sviatku...
Inak super...vlek,daj nejake info k tomu...má to vahadlovú/kyvadlovu nápravu...rozmery...
Ale daj do farby aj tie disky/kolesá...
a hlavne nás tu informuj o všetkom... jak pokračuje stka resp.F značky...
mimo tému...všetko naj ...k sviatku...
Inak super...vlek,daj nejake info k tomu...má to vahadlovú/kyvadlovu nápravu...rozmery...
Ale daj do farby aj tie disky/kolesá...
a hlavne nás tu informuj o všetkom... jak pokračuje stka resp.F značky...
"když hlava myslí,ruce se jenom hrají"
Jojo10, ten vlek vypadá dobře! Je to sklopka, nebo jen plato? Jaké jsou rozměry, velikost kol, výška podlahy od země a máš nějaké fotky, na nichž je vidět konstrukce náprav?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
K tým značkám - ak dáte rýchlosť 15km/h čo je aj realita nemusia byť brzdové svetlá. U nás ešte chcel označenie tlaku v pneumatikách.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Mne je to všetko jasné chcel som to absolvovať hneď keď začali dávať F - ka len ten prvý bod1 je v rozpore s vyhláškou. Mne bolo povedané že aj keď si spravím STK tak na Ok. Úrade mi na Japonca nedajú papiere. A ešte ma upozorňoval že už majú informácie ako sa prihlasujú Japonci . A to že ťa pán na STK tak pekne informoval no veď majú z toho € jeho nezaujíma že budeš mať problém na Ok. Úrade alebo s Policajtom . Ale v každom okrese to posudzujú rozlíšne. Veď sme na Slovensku či už na Ukrajine ani neviem !?Jojo10 píše: ↑ned bře 20, 2022 1:07 am ahoj
technik vraví v STK:
Ďakujem pekný deň
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
už sme to spravili... štartuje ako nový traktor jaaaj sa teším
paráda
Zdravim. Muzu par dotazu k MT2201? Mam moznost koupe.... Byl nejaky problem? Sehnal jste nahradni dily, pripadne kde? Diky za info....