Traktory ISEKI řada TA
Moderátor: DYK
Re: Traktory ISEKI řada TA
Ahoje chcem sa opytat nepretesnovali ste niekto hydraulicky piest na ramene hydrauliky co sluzi na naklapanie trojbodu. Ako to najlepsie rozobrat a kde kupit nahradne tesnenia popripade aky typ a rozmer tam pasuje.
Mam TA270 vopred vdaka za radu
Mam TA270 vopred vdaka za radu
-
Tak to mě taky zajímá lehce mi slzí když zapomenu spustit úplně dolů při delší odstávce.
ahoj,
sice mi netekl, ale radši jsem ho vyndal a nahradil pevnou částí.. v rámci zjednodušení stroje :-)
sice mi netekl, ale radši jsem ho vyndal a nahradil pevnou částí.. v rámci zjednodušení stroje :-)
iseki TA 247
Ano vymenit to za pevnu cast je jedno z rieseni.
myslim si vsak ze to bude chciet len neaku sadu tesneni (O-kruzok) a stieracich kruzkov a malo byt to byt v pohode.
myslim si vsak ze to bude chciet len neaku sadu tesneni (O-kruzok) a stieracich kruzkov a malo byt to byt v pohode.
asi to bude rovnaké ale môj sa dá rozšróbovať zo spodu na Mitsubishi
Nemal som to rozobraté, ale čaká ma to tiež na mojej MT14ke. V týchto hydraulických valcoch by mala byť hydraulická manžeta 2 kusy. Rozobrať a pomerať manžetu. Nikto vám nič viac neporadí.
Caute, mal som unik na prednej naprave (Iseki TA215) a ked som tu hladal nejake info tak som nic nenasiel - tak pridam par rad a postrehov.
Video na YT: https://www.youtube.com/watch?v=dJ1qL1HgHAA
Na FB som cital par prispevkov kde niektori spominali ze im pasovali nase (EU) gufera - zial v mojom pripade to tak uplne pravda nebola...
A cena a dostupnost originalnych kazetovych gufier je strasna...takze volba vymeny origo za nase nahrady bola jasna.
Po rozobrati nam vzniknu 3 vecsie casti (samozrejme iba na jednej strane traktora):
1. cast na ktorej je koleso:
Gufero BQ3119E + lozisko 6208 + lozisko 6206...pouzil som nahradu gufera za obyc. 45x70x8 a 45x70x10 (dve gufera za seba)
2.cast - otoc:
Gufero BQ3048E (rozmer 50x79) + lozisko 6305 + lozisko 51106 + krytka...tu bol problem s rozmerom - gufero 50x79 som nikde nezohnal...takze som dal vyrobit vymedzovaciu vlozku 72x79 a gufero 50x72x8 (opet dve za seba)...musim este spomenut nestastne riesenie krytu - zrovna zo spodnej strany je len naklepnuta plechova krytka s gumovym tesnenim (priemer tusim 62) - tento original som tiez nenasiel a pri rozoberani ho do istej miery poskodite...takze som dal tiez vyrobit ocelovu zatku ktoru som podlepil silikonom...
3.cast - uhlova prevodovka:
lozisko 6207 + lozisko 6209
Este spomeniem ze pri zhanani originalnych gufier som rozposlal min. 30 mailov dovozcom a predajcom japonskych traktorov a obchodom s guferami v SR aj CR...niektori mali jedno ale nemali druhe ale vecsina mi napisala ze sa to neda zohnat...len jeden (agrox) mi napisal ze moze do tyzdna zohnat...gufero pri kolese 62€/ks a na otoci 96€/ks - len pre predstavu.
Video na YT: https://www.youtube.com/watch?v=dJ1qL1HgHAA
Na FB som cital par prispevkov kde niektori spominali ze im pasovali nase (EU) gufera - zial v mojom pripade to tak uplne pravda nebola...
A cena a dostupnost originalnych kazetovych gufier je strasna...takze volba vymeny origo za nase nahrady bola jasna.
Po rozobrati nam vzniknu 3 vecsie casti (samozrejme iba na jednej strane traktora):
1. cast na ktorej je koleso:
Gufero BQ3119E + lozisko 6208 + lozisko 6206...pouzil som nahradu gufera za obyc. 45x70x8 a 45x70x10 (dve gufera za seba)
2.cast - otoc:
Gufero BQ3048E (rozmer 50x79) + lozisko 6305 + lozisko 51106 + krytka...tu bol problem s rozmerom - gufero 50x79 som nikde nezohnal...takze som dal vyrobit vymedzovaciu vlozku 72x79 a gufero 50x72x8 (opet dve za seba)...musim este spomenut nestastne riesenie krytu - zrovna zo spodnej strany je len naklepnuta plechova krytka s gumovym tesnenim (priemer tusim 62) - tento original som tiez nenasiel a pri rozoberani ho do istej miery poskodite...takze som dal tiez vyrobit ocelovu zatku ktoru som podlepil silikonom...
3.cast - uhlova prevodovka:
lozisko 6207 + lozisko 6209
Este spomeniem ze pri zhanani originalnych gufier som rozposlal min. 30 mailov dovozcom a predajcom japonskych traktorov a obchodom s guferami v SR aj CR...niektori mali jedno ale nemali druhe ale vecsina mi napisala ze sa to neda zohnat...len jeden (agrox) mi napisal ze moze do tyzdna zohnat...gufero pri kolese 62€/ks a na otoci 96€/ks - len pre predstavu.
Čau
řešil jsem na TA270 do předních kol a sehnal jsem gufera na ukrajině. cenově cca 1700,- Tady se to nedalo sehnat
řešil jsem na TA270 do předních kol a sehnal jsem gufera na ukrajině. cenově cca 1700,- Tady se to nedalo sehnat
-
Ahoj ,
Může mi někdo vysvětlit jak to ten člověk dokázal
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1499131 ... oklady.php
NECHÁPU
NECHÁPU
No pokud to šlo jedno, asi by to mělo jít zopakovat, ale jak?
-
Aleši to je otázka za zlatýho bludišťáka
Vůbec nemám tušení . Veteránská SPZ to není tu znám velmi dobře Jedna varianta je , že to koupil nové v ČR A DRUHÁ , ŽE SE MU TO PODAŘILO NĚJAKÝM ZÁHADNÝM ZPŮSOBEM ZLEGALIZOVAT .....
Ono třeba co šlo jednou třeba před 20 lety za tučný úplatek dnes už nedokážeš ani za tučnější
Vůbec nemám tušení . Veteránská SPZ to není tu znám velmi dobře Jedna varianta je , že to koupil nové v ČR A DRUHÁ , ŽE SE MU TO PODAŘILO NĚJAKÝM ZÁHADNÝM ZPŮSOBEM ZLEGALIZOVAT .....
Ono třeba co šlo jednou třeba před 20 lety za tučný úplatek dnes už nedokážeš ani za tučnější
Dovoz z EU, odněkud, kde to mělo značky?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Nemate niekto prosim dokumentaciu katalog nahradnych dielov Iseki TA 255?? Napr v PDF?
Dakujem
Dakujem
Záhada to zas tak velká není Samozřejmě se jedná o šedý dovoz, jak vyšitý s polským čelákem. Dle ČKP je vozidlo registrováno jako pracovní stroj, bez uvedení výrobce. Podle mě jasná fligna jiného stroje na jiných papírech. Tak hurá na silniciRadek Bílek píše: ↑ned bře 20, 2022 6:32 pm Ahoj ,
NECHÁPU
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas