vitaj a gratulujem k novej "mašine"

sedele som v tom ,keď som bol vyberať ten môj...
Kde si kupoval?-Smižany?
ak chceš tak kuk...sem...
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&t=114108
inak mohol si založiť svoje vlákno...

Moderátor: DYK
Mám 254 a funguje mi to úplně stejněiiki píše: ↑pon bře 22, 2021 7:24 pm Dotaz na ostatní majitele: Jak přesně Vám ukazuje palivoměr?
O víkendu jsem vozil dříví dál od komína, na začátku skoro plná nádrž, ukazovalo to skoro plnou. S nájezdem to klesalo, až ve finále rafička ležela na nule (občas se do kopce trochu pohla, na rovině zas padla na 0). Dotankováno (obava ze zavzdušnění) do plna, 21 l (odpovídá to, najeto 6,2 mth, dlouhodobě to bere kolem 3,5 l/mth), ukázalo to plnou. Nádrž má mít dle papírů 32 l, je prapodivného tvaru (nevím jestli by se dala nízká hladina ověřit (klackoměrně či nějak jinak)). Je mi divný že to ukazuje 0, když by tam mělo ještě být (podle doplněné litráže) necelého 1/3 objemu. Doteď mě to netrklo, dotankovávano při přiblížení k rezervě z kanystru (nedávám ho plnej, 17-18l, líp se to z něj leje), rafika pak ukazuje skoro plno.
Nebo je nádrž ve skutečnosti menší a ukazuje to správně (relativně)? Šlo by to ověřit vypuštěním, ale lepší je poptat se.
![]()
Nakoľko je u nás silný mráz, musel som si vzorku zobrať do vnútra, aby som vedel rozoznať, lebo von som cítil len veľmi malý rozdiel a veru je to nafta, aj keď farbou to viac sedí na nemrznúcu. A možno je to už nejaký mix nafty a nemrznúcej, ale smrdí to viac naftou.DYK
Založiť vlákno je najmenej, no skôr som toho názoru, že by to malo byť v tomto, aj keď je tu viac generácií 354kypalobobo
VýrobcaJirka TT