kucmar píše:Dyk
A jak to Staufcik ovlivní? Jenom tak, že to objedná. Jinak mě nic nenapadá.
FSDN
Jedná se o hřídel, která jde z převodovky ke spojce. Ohobloval se tam tisicihran. Pravděpodobně páteční kus, který měl trochu vůli. Proto se to asi vyzvykalo.
Ahoj kucmar skus pozret na tejtoo stranke tu hriadel. https://agrotalk.aliexpress.com/store/g ... h_sort&g=y
Nam odisla klukova hriadel a normalne som ju objenal s ciny a za tyzden prisla a to rozbitá a dalsi poslali ako reklamaciu .
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ
kucmar píše:Dyk
A jak to Staufcik ovlivní? Jenom tak, že to objedná. Jinak mě nic nenapadá.
FSDN
Jedná se o hřídel, která jde z převodovky ke spojce. Ohobloval se tam tisicihran. Pravděpodobně páteční kus, který měl trochu vůli. Proto se to asi vyzvykalo.
Ahoj kucmar skus pozret na tejtoo stranke tu hriadel. https://agrotalk.aliexpress.com/store/g ... h_sort&g=y
Nam odisla klukova hriadel a normalne som ju objenal s ciny a za tyzden prisla a to rozbitá a dalsi poslali ako reklamaciu .
Díky, ale už to nebudu řešit. Jak prijde hřídel, složim traktor a půjde do světa. Pořídil jsem jiný traktor , na kterém nemusím takové problémy vůbec resit .
Nezdá se Vám pokles nabídky čínských traktorů? Ty nové emisní normy jim asi nesvědčí. Mohli by je plnit, ale stojí jim to zato? Je evropský trh tak důležitý? Taky by to asi i prodražilo stroj a to je pak na zvážení. Nikde jinde tyto problémy nemají a prodávají a prodávali víc.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Emisie nas zabiju. Za chviku budu davat dpf filtre kravam do zadku,lebo produkuju vela emisii. Europa sa ide posrat z emisii a zbytok sveta je.e na to.
Myslím že Foton lowol sa zatiaľ predáva a dá sa dať aj na značky.Na youtube ma dosť propagačných videí z vystav a tak podobne. Ako vyzerá predajca Dolanea v CZ? U nás EMS sa mi zdá že ide dolu vodou.....
Foton se zatím prodává, od Dolaney jsem jej získal těsně před Vánoci, SPZ na něj pak po Novém roce, a někdy koncem února se snad dočká i čelního nakladače, který je nyní někde na moři. Měl mít Hydrometal jako EMS, ale prý jim je nedodali, tak museli koupit z Číny. Jinak za prvnich 15 hodin nenastal žadný problém vyjma problémů mezi sedačkou a volantem, takže jak rychle je schopen vyřešit nějaký problém netuším.
Zkoušeli jste někdo nahradit originální filtr motorového oleje na malotraktoru DF 404? Mám za sebou první výměnu na novém traktoru DF 404, vzhledem k ceně filtru a přístupu prodejce se zajímám o náhradu.
Ahojte chcem sa opýtať má niekto nejakú skúsenosť so značkou Weifang agro-master??? V Handlovej ich predávajú len nikde neviem nájsť žiadnu recenziu o týchto traktoroch.
Traktor je pojízdný. Firma Staufčík zahrála mrtvého brouka- do dneška se neráčila ani ozvat. Výmluvy typu balík nedorazil, objednalo se to znovu, ztratil se atd. Tudíž velmi seriózní jednání.
Hřídel jsem si nechal opravit. Traktor od podzimu šlape jak hodinky. Chtěl jsem jej prodat, ale rozhodl jsem se, že jej nechám prozatím doma jako zálohu.