Iseki TK25 celny nakladac
Moderátor: DYK
Re: Iseki TK25 celny nakladac
Je vlastne nejaky celny nakladac na japonca s paralelogramom .....???????
Ak ano , sem s nim.....nejaky odkaz ,foto , atd.
Ak ano , sem s nim.....nejaky odkaz ,foto , atd.
Já teď vyrábím tento https://www.youtube.com/watch?v=xgEvIt5AZrQ
Nicus ako si vyrátal ten paralelogram??
Nicus
Ten nakladac je paradny........fakt super...
Dal by si taky vyrobit aj na iseki TK25 ???? Nepoznate niekoho???
Samozrejme nie zadarmo
Dal by si taky vyrobit aj na iseki TK25 ???? Nepoznate niekoho???
Samozrejme nie zadarmo
kasmax píše:Nicus
Dal by sa taky vyrobit aj na iseki TK25 ???? Nepoznate niekoho???
Samozrejme nie zadarmo
Já myslím že tohle se snad na kšeft dělat ani nedá. Buď by to dopadlo jako ty kupované a nebo by to bylo dražší, protože je velice drahá práce a za 30h se to udělat nedá. Tedy alespoň já bych to neudělal.
Dneska jsem objednal plechy, takže než budu mít po kupě věci, to je tak do konce měsíce. S mojí rychlostí výroby a vytížeností to bude snad možná do zimy :-)
Podle mne by se to dalo udělat na jakýkoli traktor podobné velikosti jako Kubota B7000 nebo s pár úpravami i na větší. Líbilo se mi že už to někomu chodí, je to proporcionální vůči traktoru a také k tomu byla nějaká dokumentace, což ušetří neskutečnou hromadu práce a vymýšlení.
Dneska jsem objednal plechy, takže než budu mít po kupě věci, to je tak do konce měsíce. S mojí rychlostí výroby a vytížeností to bude snad možná do zimy :-)
Podle mne by se to dalo udělat na jakýkoli traktor podobné velikosti jako Kubota B7000 nebo s pár úpravami i na větší. Líbilo se mi že už to někomu chodí, je to proporcionální vůči traktoru a také k tomu byla nějaká dokumentace, což ušetří neskutečnou hromadu práce a vymýšlení.
A aj poradíš ako sa dostať k tej dokumentácii?
- Danismckost
Taky se snažím o čelní nakladač a můžu říct, že vymýšlet to od začátku není žádná prdel a to i bez paralelogramu. Ale ten kostitřas co se na iseki dá koupit jsem nechtěl, tak mi nic jiného nezbylo
Iseki TA235
Danismckost
Je to dost kvalitna praca......
Je to dost kvalitna praca......
Tak oproti tomu polákovi co mám já je i ten na tý kubotě pěknej,má to rychloupínání. U mě je paralerogram skoro zbytečnej,vidle na palety nehrozej a na vrtání do písku a úklid sněhu mi stačí tohle.
Výroba doma u mě z důvodu času nepřicházela v úvahu. Jinak jestli někdo něco vytvoří sám ,svejma rukama a hlavou, tak á samozřejmě mé uznání .
Výroba doma u mě z důvodu času nepřicházela v úvahu. Jinak jestli někdo něco vytvoří sám ,svejma rukama a hlavou, tak á samozřejmě mé uznání .
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....