Iseki TA235 landleader
Moderátor: DYK
- Danismckost
Re: Iseki TA235 landleader
Ahoj, nevíte někdo k čemu je ta tenká trubička na spod převodovky co tam tak kreténsky trčí? Podařilo se mi to dneska vylomit. Má to možná něco společnýho s hydraulikou, ale není tam tlak, jen to volně vytéká
Iseki TA235
Hádám přepad z ovládacího ventilu ramen do skříně. T
Tu hadicu som riesil tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 1#p1429661
Ozvalo sa mi len minimum ludi a ti ju tam zrovna nemaju
A ja som sa k tomu este nedostal
Ozvalo sa mi len minimum ludi a ti ju tam zrovna nemaju
A ja som sa k tomu este nedostal
-
Mám dotaz, jak máte vyřešené, pokud ho máte, sklápění vlečky.
Děkuji Hyndek
Děkuji Hyndek
Poraďte, kde najdu žhavicí svíčky? Koukám do toho jak trubka a nic
-
Tak jsem se dozvěděl, že zadní světla jsou jen kryty bez žárovek . Máte to někdo nějak dodělané , brzdy + světla při zapojení těch předních? Ledky, nebo žárovky. Díky Hynek
Na brzdy si budeš muset dát nějaký spínač. Japonci ho tam od výroby nemají.
Zbytek už můžeš použít ze stávajících rozvodů.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
-
RoKure jsou tam vedený pouze drátky pro směrové světla "blinkry" a ty ještě tak nešikovně pod blatníky.RoKur píše:Na brzdy si budeš muset dát nějaký spínač. Japonci ho tam od výroby nemají.
Mám strach , že v lese, když najednou na nějakou větev ta se zvedne a nesvítím .
Ahoj Hynku,
jezdím v lese už nějaky ten rok, a ještě se mi nestalo, že by mi nějaká větev něco udělala od blatníkem s elektrikou.
Spíše to vždy chytla trubka hydrauliky pro přívod k filtru. Navíc si přece dráty můžeš jednoduše přetáhnout třeba pod krytem pod sedačkou.
Proč chceš mít funkční koncová světla? Plánuješ jezdit po veřejné komunikaci?
jezdím v lese už nějaky ten rok, a ještě se mi nestalo, že by mi nějaká větev něco udělala od blatníkem s elektrikou.
Spíše to vždy chytla trubka hydrauliky pro přívod k filtru. Navíc si přece dráty můžeš jednoduše přetáhnout třeba pod krytem pod sedačkou.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ahoj, zdravím všechny majitele těchto super strojů.
Mám dotaz, zda neřešil někdo lepení přední masky.
Mám ji dost rozpraskanou a chtěl bych ji polepit, ale nevím co použít za lepidlo.
Případně čím masku vyztužit, plast už je dost zkřehlý.
Předem díky.
Mám dotaz, zda neřešil někdo lepení přední masky.
Mám ji dost rozpraskanou a chtěl bych ji polepit, ale nevím co použít za lepidlo.
Případně čím masku vyztužit, plast už je dost zkřehlý.
Předem díky.
-
No, někdy určitě po cestě (komunikaci) pojedu, ale připadá mi to takové přirozené .RoKur píše:Ahoj Hynku,
Než prázdné kryty co vypadající jako světla .
Na co jsou blinkry, když nemsmíme na cestu .
To bych raději svítil ze zadu, abych byl viděn .
Ale děkuji za informaci ohledně jízdy v lese bez poškození elektroinstalace, částečně jsi mě uklidnil
Hynek
- Danismckost
Trošku pokroku, jde to pomalu ale jistě.
Zadní světla budu taky řešit, určitě bude lepší když budou svítit a blikat než se jen tvářit jako světla.
Petrdv1: já dostal novou masku z laminátu k traktoru při koupi, pokud by se ti nedařila polepit, zavolej Mírovi do skh Sebranice, určitě ti prodají, vyrabili si kopyto a maj je tam v zásobě. Ten původní plast je jak křehký jak zrcadlo
Iseki TA235
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Neprehnal si to stym nalladavom to je tak 120kg zbytocneho zeleza. Velku kocku do zadu budes potrebovat a zbytocne.
Dufam ze to mas s plechu max hrubky 5mm
Dufam ze to mas s plechu max hrubky 5mm
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ahoj Hynek
Ja mám prerobené svetlá aby svietil zadok ešte aj brzdové a mám to ťahané spodkom pomedzi tiahla rýchlostnej páky v elektrikárskych chráničkách a je to v pohode ale robil mi to elektrikár ja som len poistku vymenil za silnejšiu ale som zabudol dodať že mám Mitsubishi
Ja mám prerobené svetlá aby svietil zadok ešte aj brzdové a mám to ťahané spodkom pomedzi tiahla rýchlostnej páky v elektrikárskych chráničkách a je to v pohode ale robil mi to elektrikár ja som len poistku vymenil za silnejšiu ale som zabudol dodať že mám Mitsubishi