cajka5 píše:Prosim Vas ako je rieseny predny PTO a je vobec mozne ho realizovat? Informacie o tomto su dost nepresne. (ide mi o snesnu frezu).
Su v technickom preukaze zapisane aj sirsie gumy?
povodna guma 8,3-20 za 260/70R20
povodna zadna 14,9-24 za 380/85R24
Dakujem
ten predny vyvodovy hriadel je mozny. Napriklad tu https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 89690.html je predna hydraulika na 504ku a je tam vidiet aj PTO, takze mozne to urcite je. Ale neviem ako je to pohanane. skus sa spytat uzivatela DOLANEA pripadne napis do firmy EMS trade v Presove. Na tie gumy som sa uz informoval aj ja u pana Kollara z EMS trade. Ja ich v technicaku zapisane nemam, ale vraj to Cinania ponukaju ako alternativne pneu, takze urcite na to bude aj nejaky certifikat od vyrobcu, na zaklade ktoreho sa to bude dat zapisat aj do technicaku. Pan Kollar mi vravel akurat to, ze ta sada tych sirsich pneumatik bola dost draha, tak ju zatial nebrali z Ciny.
Dakujem za odpoved.
Pozeral som na ten predny zaves. Cinania pisu, ze pre model traktora Foton 504 je "SUNCO XG10 Front Linkage and Front PTO for Foton Lovol" uz z nazvu je jasne ze s prednym PTO. V popise je pohon "Drive Type:Hydraulic Driven" , takze hydraulicky pohon, nepisu coho (asi zavesu, mozno kardanu), hadic tam vela nieje. V tabulke ale pre model XG10 je napisane ze predne PTO nie je dostupne. Az od modelu XG15, co ale nieje zaves pre model 504, trocha zavadzajuce. No fotka traktora foton 504 s prednym PTO tam je. Cinania.... Cena super.
Čaute chlapi k tej výmene oleja v prevodovke filtre aké ste použili a kde ste ich kúpili našiel som na nete vraj by mohol byť Man WP 920/80 našiel som to tu. http://robert.sedelmaier.at/foton/reparaturen/hydraulik ako ste to riešili?
Cau prevodovka nema ziadny filter oleja len na vypustacomotvore na srube je megnet .Prevodovka ma samostatny olej.Filtre ktore si popisal aj na fotkach su pre hydrauliku, na starsich je len jeden na novsich uz dva Ak potrebujes menit olej v prevodovke nepotrebujes ziadny filter.
zdravim vas dlhsi cas som nebol tu na fore , chcem sa opitat ci na celny nakladac fotona 504 co je z vyroby pasuje naradie eurouchyt napriklad vidli na baliky , https://stroje.bazos.sk/inzerat/8236810 ... -hroty.php vopred dakujem za odpoved ak viete poradit , a este ohldom horneho zavesu , ta konzola origos je nizka a potrebujem mat horny zaves mat vysie kvoli jednonapravovej vlecke co taham za majorcami , niekdo to tu prerabal , ak mate dake foto , dakujem
Zalezi aky typ nakladaca mas lebo su dva skoro rovnake na pohlad ale uchytenie je na naradie trosku ine .Ak mas nakladac s technickym preukazom tem je euro uchyt ale ak mas bez tam je to uchytenie uzsie ale ani to neni proble da sa to dat z vonku a trosku to treba vystuzit. Co sa tyka zavesu na vlecku da sa kupit zostava na upravu vysky zavesu ako potrebujes .
nakladac ma oznacenie TZ05D ale az v piatok idem pre traktor tak az potom budem vediet presnejsie , a kde sa da kupit ta zostava na upravu zavesu ,vopred dakujem ak vies
traktor berem spolu s nakladacom , je to zrejme namontovane uz z ciny, beriem ho z bystrice cena je 18 000 s danou , no neviem ci mi v presove predaju nieco ked neberiem od nich , ale za pokus to stoji , bystricu mam kusok
Traktor nemá rovnú podlahu? Ved to je najstarší midel. To nemyslíš vážne. Veď to je model asi 2014. Za 18000€ musím mať traktor aj nakladač najnovší model http://www.emstrade.sk/Lovol_504 cena 15000€ plus nakladač.
Traktor bez rovnej podlahy by som nechcel za takú cenu.
V Prešove tí etazovy záves predaju. Stál okolo 500€.
Jednoznačne kupovať traktory fotony v Prešove u p. Kollára. Číňan v Bystrici predáva staré modely za vysokú cenu. Model bez rovnej podlahy nemá žiadnu cenu.
tak tieto nove su o 20 cm vysie , t.s tzm uz nezidem dnuka do sennika a ani do mastale vytlacit hnoj , toto bol asi posledny kus co ma nisiu kabinu , to uz potom je rovnake ako 5245 a to by som bral radsej tu 52 ku a to je vela pre mna ,vyska , teraz mmam v celkau 3011 cabrio , no bohuzial bez predku to na spiatocku vela nepotiahne , ked je v nakladaci bal lucerky