Iseki klíč spínačky
Moderátor: DYK
Re: Iseki klíč spínačky
Jestli o ten klíč tak hodně stojíš, myslím že když trochu pohledám možná jeden najdu.
pán čo mi robí servis mi vravel, že taký kľúč stojí 12e na môj traktor iseki tu125.
Na tyhle traktory je jeden typ klíče, mě je na nic a když tobě poslouží tak jen dobře. Napiš adresu a já ti ho pošlu a pak mi zaplatíš jen náklady na poštu až ti klíč příjde. Myslím že to výjde tak na 100kč.
Chválím velice pěkný přístup. Kéž je takových velkorysých mezi námi víc!DeereJohn píše:Na tyhle traktory je jeden typ klíče, mě je na nic a když tobě poslouží tak jen dobře. Napiš adresu a já ti ho pošlu a pak mi zaplatíš jen náklady na poštu až ti klíč příjde. Myslím že to výjde tak na 100kč.
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
DeereJohn: Pokud je pořád volný, napiš a já polšu SZ adresu. Děkuji za vstřícnost! Se srovnáním nákladů samozřejmě počítám..
Klíč mám, stačí poslat.
Ok, v SZ (soukromé zprávě) máš moji adresu. Díky za pomoc a vstřícnost.
Ahoj, moc se omlouvám za mé delší odmlčení,ale měl jsem ted trochu organizačně složitější období.
Klíč jsem ti dnes odeslal poštou tak doufám že ti příjde, dej vědět.
Vzhledem k tvému čekání na klíč mi nic neplať.
Klíč jsem ti dnes odeslal poštou tak doufám že ti příjde, dej vědět.
Vzhledem k tvému čekání na klíč mi nic neplať.
Johne, díky za zaslání. Klíč dorazil v pořádku! Snad to budu moct někdy něčím oplatit.
Chlapi , na mojom Iseki bol tiež len jeden kluč. Podľa neho som vyrobil myslím z 3,0 mm nereze asi za hodinu.
Ten originál som si odložil a nerez je stále v spínačke.
Pekné sviatky
Ten originál som si odložil a nerez je stále v spínačke.
Pekné sviatky
ok, šikovný borec........ už jenom změřit ten plech, estli je to opravdu 3mm, co?
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas