LS J 27 HST
Moderátor: DYK
Re: LS J 27 HST
Deer Johne: nějak nerozumím čemu se tady čílíš.....
Spíše se zamysli, jestli musíš z ostaních dělat dojné krávy? Nikdo není povinný sem do fóra přispívat a vkládat fotky svých řešení.....ale ptát se na věci, které jdou snadno najít, je už trochu moc, nemyslíš? To nemá z fórem nic společného !!!
Myslím si, že až tak pravdu nemáš, že se dá vše najít na googlu......a pokud ano, tak to dá daleko větší úsilí, než si napsat o radu, co?.....
Zkus si vygůglit co znamená reciprocita......
Spíše se zamysli, jestli musíš z ostaních dělat dojné krávy? Nikdo není povinný sem do fóra přispívat a vkládat fotky svých řešení.....ale ptát se na věci, které jdou snadno najít, je už trochu moc, nemyslíš? To nemá z fórem nic společného !!!
Myslím si, že až tak pravdu nemáš, že se dá vše najít na googlu......a pokud ano, tak to dá daleko větší úsilí, než si napsat o radu, co?.....
Zkus si vygůglit co znamená reciprocita......
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Hoši vy se chyťte za ruce, je to tady snad forum a to znamená, že zde lidé mezi sebou diskutují o různých věcech a to zase znamená, že se někdo na něco zeptá a někdo když chce tak třeba odpoví a když nechce odpovědět, tak ať do prdele neodpovídá,ale zároveň mě nebuzeruje že si dovolím se na něco zeptat sakra.Takže tímto tuto stupidní debatu o hovně končím a rovnou říkám že se tu budu ptát na co budu chtít!!!
Když, se už tak vyjadřujete, tak si napřed přečtěte pravidla fora (druhý řádek v tomto vlákně)
Uvědomte si, že mezi Vámi a někým tady s fóra může být generační věkový rozdíl, tak se podle toho chovejte.
Asi jste v mládi rostl, jako kůl v plotě, tak aby jste v životě taky tak nedopadl
Pro mě jste tímto definitivně skončil.
Uvědomte si, že mezi Vámi a někým tady s fóra může být generační věkový rozdíl, tak se podle toho chovejte.
Asi jste v mládi rostl, jako kůl v plotě, tak aby jste v životě taky tak nedopadl
Pro mě jste tímto definitivně skončil.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Tak mám první menší závadu - někdy při startování se stane, že traktor sice startuje, ale nechytí a na palubovce na digitálním ukazateli otáček a motohodin dokola běhají čísla od jedniček do devítek, to se děje na jakoukoliv polohu zapalovací skříňky a i když vyndám klíček ze zapalování, jediný co pomůže když vyndám hlavní pojistku nebo odpojím baterii, pak zase všechno šlape jak má. Tak kdyby někdo měl nápad čím by to mohlo být, budu vděčný. (na googlu jsem to nenašel)
Tak už de mi podařilo závadu odstranit, kdyby někdo potřeboval poradit s podobným problémem ať se klidně ptá.
Tak to tam napiš a nenapínej.
Po proměření a zkoušení různých relé a spínačky, jsem jel do autoservisu, protože už jsem z toho byl trochu zoufalý, tam mi to mechanik proměřil a našel káblik ve kterým je problém.Mě už pak stačilo jít po něm a zjistil jsem že je problém v jednom z koncových spínačů, proběhla výměna a je po problému.
- jjanikvochov
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapáci.. Pokud budete cokoli potřebovat ohledně LS traktorů, tak jsme se stali akreditovaný dovozci do ČR.
721648725
Honza
Zahrada-Dílna-Stroje s.r.o.
721648725
Honza
Zahrada-Dílna-Stroje s.r.o.