Iseki TA 255 F
Moderátor: DYK
Re: Iseki TA 255 F
Ahoj. Asi puknu zavisti . Napred navijak, ted pluh.
Chlape ty ses rozjel.
To jsi ho delal, nebo koupil?
V kazdem pripade bych Te poprosil o detailnejsi rozmery a material, ze ktereho je pluh zhotoven
Mockrar diky
Chlape ty ses rozjel.
To jsi ho delal, nebo koupil?
V kazdem pripade bych Te poprosil o detailnejsi rozmery a material, ze ktereho je pluh zhotoven
Mockrar diky
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ahoj! původně to bylo za TK, ale když byl mokrý sníh tak to mělo problémy utáhnout. Dělal jsem to z 6mm plechu, nechal stočit na požadovaný rádius a poslepoval doma. Vyšlo mě to cca na 4tis. Plech byl starší přes inzerát. Zbytek kovošrot (i spodní kovový břit 2 cm silný). Délka 180 cm- záběr 165cm, výška celkem 50 cm, pak už to stačilo napasovat na Iseki.
Kolegové!!! potřeboval bych vědět otvírací tlak na vstřiku k Iseki TA 255 F- 3 -válec. Bude to asi u všech japončíků podobné. Ventilová vůle je : 0,15-0,1 sací, 0,20 výfukový.
Předem děkuji za radu.
Předem děkuji za radu.
to KMEL: nevím jak Iseki, ale Kubota např. 900cm3 má ventilové vůle stejné pro oba ventily v rozmezí 0,145-0,185mm na studeném motoru.
Vstřikovací tlak trysky má být mezi 13,73-14,71 Mpa. Důležité je na všech stejně! Po natlakování by po dobu 10sekund neměl tlak na trysce klesnout pod 12,75Mpa.
Vstřikovací tlak trysky má být mezi 13,73-14,71 Mpa. Důležité je na všech stejně! Po natlakování by po dobu 10sekund neměl tlak na trysce klesnout pod 12,75Mpa.
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Děkuji, ale zjistil jsem že mé Iseki má tlak na vstřiku 2,10. Po demontáži vstřikovačů, jsem je nechal vyzkoušet a ukázalo se, že jeden nerozstřikuje. Chtěl jsem objednat koncovky vstřiku, a bylo mi sděleno , že tento typ se do Evropy nedováží, že je to typ pro Japonsko. Zkoušel jsem zn. Bosch, Denso a ostatní a nikde neměli. Podle čísla na trysce jsem našel výrobce v Číně.
V servise mi vstřikovače vyčistily a rozchodily. Ale radši bych tam dal nové- pro jistotu, než aby to udělalo díru v pístu.
Seřídil jsem ventily, které od výroby zřejmě nikdo neseřizoval, jelikož měli velkou vůli, osadil vstřiky, dal nové hadičky na přepad a nastartoval. Už tolik nezakouří při startu a klidně si přede. Uvidíme jak dlouho.
Jen jsem se zhrozil s dostupností náhrad. dílů. Čekal jsem že to bude lepší.
V servise mi vstřikovače vyčistily a rozchodily. Ale radši bych tam dal nové- pro jistotu, než aby to udělalo díru v pístu.
Seřídil jsem ventily, které od výroby zřejmě nikdo neseřizoval, jelikož měli velkou vůli, osadil vstřiky, dal nové hadičky na přepad a nastartoval. Už tolik nezakouří při startu a klidně si přede. Uvidíme jak dlouho.
Jen jsem se zhrozil s dostupností náhrad. dílů. Čekal jsem že to bude lepší.
nazdar posielam ti par fotiek pre inspiraciu na ram je to povodny ram na striesku je to fotene vecer takze fotky su menej kvalitne http://postimg.cc/gallery/gdejaeem/
Zdravím všetkých milovníkov iseki. Potreboval by som poradiť. Vlastním iseki 255f s čelným nakladacom a nejde mi palivomer neukazuje stav paliva kontakty na prístrojovej doske sa zdalo byť ok. Viem ze túto japonci nemajú zadné svetlá to nie je problém spraviť ale pokúsil sa niekto o brzdové svetlá? Snímač na pedál, kabeláže, zapojenie do poistkovej skrinky,.... A ešte môj traktor nemá hydraulický okruh na vyklapanie vlečky dá sa to dorobiť keď tam je nakladač?
No všetka česť, naozaj krásna prácička. Ako tu už bolo spomínané rozbehol si sa naplno .
Ja tiež snívam o zadnej radlici a neskôr o navijaku, ale zatiaľ to je len sen
Držím ti palce v ďalších projektoch.
Ja tiež snívam o zadnej radlici a neskôr o navijaku, ale zatiaľ to je len sen
Držím ti palce v ďalších projektoch.
Kmele, ty máš tejný sazeč brambor jaký jsem koupil loni! Ještě jsem s ním nepracoval, čeká mě to letos na jaře poprvé. Proto by mě zajímalo jak sazeč hodnotíš. Původní majitel od kterého jsem jej kupoval mi doporučoval dát místo sedátka lavičku, aby mohli sázet 2 lidé. Na jednoho je to moc rychlé. Jakou používáš řádkovou míru v bramorách? Já mám u velikostí podobný stroj jako ty - Yanmara FV 230D, kola se mi rozšiřovat moc nechce. Příjde mi to nešikovné do brambor - 2 řádky mezi kola se asi nevejdou, 1 řádek je málo.
Jinak chvála tobě za radlici, bednu, naviják a další vybavení . Tiše závidím.
Můj je zatím na díly.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Ahoj!sazeč jsem měl nejdříve předělaný za TK na jednořádek, když jsem pořídil ISEKI dal jsem to zpět na dvouřádek. Rozteč mám 65cm, a funguje to dobře. Jeden člověk to zvládne, jedu pomalu. Jen to chce vyladit výšku radliček. zatím spokojenost. Automat by byl lepší, ale s tímto můžeš sázet naklíčenou sadbu.
Děkuji za pochvalu nářadí, teď ladím štípačku cca 18t, do tříbodu na stojato. A snad stihnu ještě luční brány 3m.
Děkuji za pochvalu nářadí, teď ladím štípačku cca 18t, do tříbodu na stojato. A snad stihnu ještě luční brány 3m.
Ahoj! po dlouhé době opět nějaký příspěvek. Má práce přes zimu. Štípačka s pohonem přes vývod. hřídel z traktoru, a luční brány- nesklopné šíře 2,7m.
Tento víkend první zkouška štípačky. Traktor vrní na lehce zvýšený volnoběh, a klín se nezastaví před ničím. Brány dostaly barvu a čekají na vyzkoušení. S pozdravem KMEL.
Tento víkend první zkouška štípačky. Traktor vrní na lehce zvýšený volnoběh, a klín se nezastaví před ničím. Brány dostaly barvu a čekají na vyzkoušení. S pozdravem KMEL.
kultivátor vypadá betelně. Proč jsi jezdil bez válce? teda aspoň to tak vypadá a na již projetém...
Kubota parking only :-)