OK TRAKTORY

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
DYK

Re: OK TRAKTORY

#16 Nový příspěvek od DYK »

Zdar hoši, jistě na tom co píšete o odstrašujícím případu něco je, ale tak nějak si nejsem jistý, jestli tento způsob tomuto foru "sluší", jestli mě rozumíte. Jak je vidět, nalézt "informace" není problém a měl by to tedy dokázat každý. No promyslete to ještě. A jestli to byl trapný pokus o reklamu pak se teda fakt povedl.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

RoKur

#17 Nový příspěvek od RoKur »

DYK píše:Zdar hoši, jistě na tom co píšete o odstrašujícím případu něco je, ale tak nějak si nejsem jistý, jestli tento způsob tomuto foru "sluší", jestli mě rozumíte. Jak je vidět, nalézt "informace" není problém a měl by to tedy dokázat každý. No promyslete to ještě. A jestli to byl trapný pokus o reklamu pak se teda fakt povedl.
Já jsem svůj názor napsal.
Dyku, Ty jsi moderátorem tohoto fóra a máš to ve svých rukou a neseš proto i odpovědnost.
Je to plně na Tobě co s tímto vláknem uděláš.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)

FandaP

#18 Nový příspěvek od FandaP »

Já bych vlákno nechal. Jen ať se ví o firmách, která nám něco nabízejí a pak třeba jsou arogantní.

DYK

#19 Nový příspěvek od DYK »

Dobrá tedy, bude zachováno. Jen to trošku tuto anketu poupravím mazáním, takže se zase asi dostaneme na první stranu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

AdamMada

#20 Nový příspěvek od AdamMada »

:-D nene, nebyla to reklama... jen jsem po tak vstřícném přivítání usoudil že sem asi nemá moc cenu chodit :/ Jinak kočka už je doma a zatím spokojenost maximální, montuje se trojbod, altík, teplotní čidlo.... repas nechám na zimu, nic mi nesákne tak proč to nutit, žeo :-D a teď snad to nejdůležitější, s uspokojením za doprovodu slastného povzdechu můžete konečně toto téma smazat :) Rád se s Vámi potkám v jiných příspěvcích;) Adam
Naposledy upravil(a) AdamMada dne stř dub 06, 2016 9:55 pm, celkem upraveno 2 x.

AdamMada

#21 Nový příspěvek od AdamMada »

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“