OK TRAKTORY
Moderátor: DYK
OK TRAKTORY
Ahoj, budu káždému z Vás moc vděčný za jakoukoliv recenzi prodejce, poctivě jsem hledal ve foru celé odpoledne ale nic jsem nenašel. Chystám se stát jedním z Vás - Kuboťákem Za každou radu, kde koupit, Vám budu neskonale vděčný a za odměnu Vás povozím
předem díky Adam
předem díky Adam
Re: OK TRAKTORY
budeme Ti neskonale vděční, když tady nebudeš spamovat a půjdeš odsud do p.dele.....
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
příjemná atmosféra čím dřív by jsi mi poradil, tím dřív by debata zmizela, tak jako to bývá zvykem ve všech fórech s dotazy , přesto díky Ty odborníku
Pokud by jsi opravdu trochu pročetl tohle vlákno, jak jsi psal, tak by jsi objevil diskuzi kolik nás tu je a kde jste koupili miláčka?, kde máš vše naservirované na zlatém podnose.AdamMada píše:příjemná atmosféra čím dřív by jsi mi poradil, tím dřív by debata zmizela, tak jako to bývá zvykem ve všech fórech s dotazy , přesto díky Ty odborníku
Tak se nediv za naší reakci na Tvůj nesmyslný dotaz, když navíc ještě založíš nové vlákno.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Jde o to, jestli nehledá něco k té konkrétní firmě z názvu tématu, ale tady asi nebude to správné místo k hledání recenzí ve slova smyslu. Jasně, každý si ke svému prodejci řekne to svoje a pro jednoho to může být katastrofa a už nikdy více, pro druhého prodejce, na kterého nemá sebemenší připomínku. Prostě každý to vidí jinak a samotní prodejci taky nepřistupují ke každému stejně. Já bych nerad, aby zde na podobné výzvy vnikal prostor pro třenice o to, jaký je kdo prodejce.
Naproti tomu stojí uvedené videa, kde pracem se troji je věnován čas jen ve vteřinách a prasárnám i několik minut. Navíc se lze důvodně domnívat, že po těhle "testech" ty malotraktory budou nabídnuty zákazníkům, jinak řečeno deje se toto asi s prodejným zbožím. Na to já nemůžu napsat nic jiného než, Petře Bareši jsi ........ i s kumpány a vživotě bych od této firmy nekoupil ani listek na autobus, protože kdo ví, co se s mým vybraným strojem v rukách těhle lidí dělo. Na první pohled je vidět a někdy i slyšet, že jsou to "odborníci" na svém místě. A je jen otázka zda traktory tancují nebo tančí. Videa co jsem vybral jsou jen některá z této stránky https://www.youtube.com/channel/UC2nqGX ... =0&sort=dd
Jde o to, že drtivá většina zdejších majitelů si na strojek celkem těžko našetřila a potom vydala nemalý obnos. Snob tuto kategorii motorových vozidel zcela pomíjí, nebo kupuje jen nové. Nedělám si iluze o slušném zacházení s malotraktorem po celou dobu jeho života, ale copak takto se prezentuje firma, která chce přesvědčit potencionální zákazníky o tom, proč koupit zrovna u nich? Možná to někoho přesvědčí, teda přesvědčí to asi všechny, ale ne všechny k nákupu.
No a suma sumárum máme po recenzi, ne? Nebo co navrhujete?
Naproti tomu stojí uvedené videa, kde pracem se troji je věnován čas jen ve vteřinách a prasárnám i několik minut. Navíc se lze důvodně domnívat, že po těhle "testech" ty malotraktory budou nabídnuty zákazníkům, jinak řečeno deje se toto asi s prodejným zbožím. Na to já nemůžu napsat nic jiného než, Petře Bareši jsi ........ i s kumpány a vživotě bych od této firmy nekoupil ani listek na autobus, protože kdo ví, co se s mým vybraným strojem v rukách těhle lidí dělo. Na první pohled je vidět a někdy i slyšet, že jsou to "odborníci" na svém místě. A je jen otázka zda traktory tancují nebo tančí. Videa co jsem vybral jsou jen některá z této stránky https://www.youtube.com/channel/UC2nqGX ... =0&sort=dd
Jde o to, že drtivá většina zdejších majitelů si na strojek celkem těžko našetřila a potom vydala nemalý obnos. Snob tuto kategorii motorových vozidel zcela pomíjí, nebo kupuje jen nové. Nedělám si iluze o slušném zacházení s malotraktorem po celou dobu jeho života, ale copak takto se prezentuje firma, která chce přesvědčit potencionální zákazníky o tom, proč koupit zrovna u nich? Možná to někoho přesvědčí, teda přesvědčí to asi všechny, ale ne všechny k nákupu.
No a suma sumárum máme po recenzi, ne? Nebo co navrhujete?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- jirka_holub
Neco jim evidentně chybí asi je v materske skolce souška učitelka nepusitla na kolotoč?
-
Takym by som nedal ani bicykel do ruky...
Zetor 6245, Yanmar FX28d; Oravská Lesná, Slovensko
Díky kluci za důkazy. Bylo mi to hned jasné......jen by mě zajímalo jak poznal, že jsem na takové šmejdy odborník
Kubota parking only :-)
A tak co AdamMada? Dobrý, nebo ne, líbí, nebo ne, nebo co? Nějaký připomínky? Není dobré NO COMMENT.
Musím se bohužel podělit o zkušenost. Zakoupil jsem traktor u OK Tra.. Spíše kvůli poloze prodejce v jižních čechách...
1: za celou dobu jednání jsem se nepotkal s majitelem. Je telefonické domluvy.
2: při mé první osobní náštěvě byl přítomen pouze syn, (ten co je na videích), Neslušný, neochotný, arogantní jednání.
3: pote jsem raději volal s majitelem a dohodli jsme se na podmínkách a zamluvil si traktor který měli zrovna dovezený. A zaplatil zálohu.
4: za určitou částku byla přislíbena výměna oleje v převodovce, a dodání nového olejového filtru motoru
5: když jste si pro traktor jel. Vše předem domluveno (majitel byl samozřejmě zase mimo firmu), po příjezdu nečekaně povedený synáček zmizel a nebral telefony.
proto byl přítomen pouze tchán na sestra majitele. Ty samozřejmě o niče nic nevěděli, tak po telefonu vše zjištovali od majitele.
6: předem dohodnutá částka za výměnu oleje byla samozřejmě asi 3x vyšší (následovalo zase telefonické dohadování s majitelem) jak z mé strany tak tchána a sestry.
7: nakonec jsem traktor odvezl domu. Doma koukám do krabičky olejového filtru a kupodivu byl plný starého oleje a obal opotřebovaný. (takže použity)
8: následoval další telefonát s majitelem, který na syna už jen nadával.
9: nedalo mi to a lehl jsem pod traktor a všechny spodní šrouby na převodovce obalené starým bahnem. Tak mě napadla otázka, kudy od tuď ten mladý hoch dostal ten starý olej. ???
RADÍM VÁM VŠECH TÉHLE FIRMĚ SE OBLOUKEM VYHNĚTE!!!!
Pokud tohle vlákno opravdu založil nějaký člen této firmy, tak se muže nechat nakopat do pr....
1: za celou dobu jednání jsem se nepotkal s majitelem. Je telefonické domluvy.
2: při mé první osobní náštěvě byl přítomen pouze syn, (ten co je na videích), Neslušný, neochotný, arogantní jednání.
3: pote jsem raději volal s majitelem a dohodli jsme se na podmínkách a zamluvil si traktor který měli zrovna dovezený. A zaplatil zálohu.
4: za určitou částku byla přislíbena výměna oleje v převodovce, a dodání nového olejového filtru motoru
5: když jste si pro traktor jel. Vše předem domluveno (majitel byl samozřejmě zase mimo firmu), po příjezdu nečekaně povedený synáček zmizel a nebral telefony.
proto byl přítomen pouze tchán na sestra majitele. Ty samozřejmě o niče nic nevěděli, tak po telefonu vše zjištovali od majitele.
6: předem dohodnutá částka za výměnu oleje byla samozřejmě asi 3x vyšší (následovalo zase telefonické dohadování s majitelem) jak z mé strany tak tchána a sestry.
7: nakonec jsem traktor odvezl domu. Doma koukám do krabičky olejového filtru a kupodivu byl plný starého oleje a obal opotřebovaný. (takže použity)
8: následoval další telefonát s majitelem, který na syna už jen nadával.
9: nedalo mi to a lehl jsem pod traktor a všechny spodní šrouby na převodovce obalené starým bahnem. Tak mě napadla otázka, kudy od tuď ten mladý hoch dostal ten starý olej. ???
RADÍM VÁM VŠECH TÉHLE FIRMĚ SE OBLOUKEM VYHNĚTE!!!!
Pokud tohle vlákno opravdu založil nějaký člen této firmy, tak se muže nechat nakopat do pr....
Od zakladatele nejde ani obraz ani zvuk. Tak to smažeme, co říkáte?
Pral jsem si to jiz pri tretim prispevku ale ted bych to nechal jako odstrasujici pripad pro pripadne zajemce OK traktoru.DYK píše:Od zakladatele nejde ani obraz ani zvuk. Tak to smažeme, co říkáte?
Pokud to smazes tak AdamMada vyhral protoze si za chvili nikdo nevzpomene ze se tu resili OK TRAKTORY
Mitsubishi MT21 - čtyřválec