yanmar f20d

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
tractor

Re: yanmar f20d

#31 Nový příspěvek od tractor »

v ceskej republike proste dobra ponuka, samozrejme to musim prebehnut , ci tam nieje nejaky zadrhel
Tractor
Rychlejsie to nepojde

tractor

#32 Nový příspěvek od tractor »

tak je to doma
Tractor
Rychlejsie to nepojde

libor108

#33 Nový příspěvek od libor108 »

Kolik jsi za něho dal,pro inspiraci posílám foto.
Přílohy
vyvažečka 101.jpg
DSCN0354.JPG

tractor

#34 Nový příspěvek od tractor »

vidim ze mas aj ufo , a ta bedna je teda pekne velka , ako radis rychlosti tie napravo kde je 123R nejdu za jazdy zaradit vzdy musim zastavit alebo to ide a treba sa to naucit a vlavo je 1N23 tie sa mozu radit za jazdy ??? dnes som rozbehal automaticke rovnanie rotovatora - funguje uzasne , pridvihanie alebo znizovanie pravej klace robi ufo , moc sa mi to nepaci , este som to nerozoberal ale asi to bude ovladat elektroventile a rapidne klesnu otacky motora ked to zapnem ako keby isiel do extremnej zataze ale pritom len znizujem ci zvysujem klacu - (spodne rameno)
Tractor
Rychlejsie to nepojde

tractor

#35 Nový příspěvek od tractor »

Foto mojho noveho milacka
Obrázek

Obrázek
Tractor
Rychlejsie to nepojde

stanof

#36 Nový příspěvek od stanof »

Pekne TRACTOR, pekne. Aj tie koniky nemaju chybu. Len tak dalej 8) .

Ym155fd

#37 Nový příspěvek od Ym155fd »

tractor píše:vidim ze mas aj ufo ,
dnes som rozbehal automaticke rovnanie rotovatora - funguje uzasne , pridvihanie alebo znizovanie pravej klace robi ufo , moc sa mi to nepaci , este som to nerozoberal ale asi to bude ovladat elektroventile a rapidne klesnu otacky motora ked to zapnem ako keby isiel do extremnej zataze ale pritom len znizujem ci zvysujem klacu - (spodne rameno)
Systém UFO pracuje na principu elektromagnetismu (halův jev), podobně jako starší snímače pohybu k tachografům, tak že opravit čidlo náklonu není úplně jednoduché, navíc je zalité kvůli ochraně před vlhkem, tedy principiálně nerozebíratelné.
Otáčky motoru při korekci náklonu klesají i mně, ale ne nějak dramaticky.
Pokud to budeš rozebírat rád se podělím o zkušenosti.

tractor

#38 Nový příspěvek od tractor »

Ym155fd píše:
tractor píše:vidim ze mas aj ufo ,
dnes som rozbehal automaticke rovnanie rotovatora - funguje uzasne , pridvihanie alebo znizovanie pravej klace robi ufo , moc sa mi to nepaci , este som to nerozoberal ale asi to bude ovladat elektroventile a rapidne klesnu otacky motora ked to zapnem ako keby isiel do extremnej zataze ale pritom len znizujem ci zvysujem klacu - (spodne rameno)
Systém UFO pracuje na principu elektromagnetismu (halův jev), podobně jako starší snímače pohybu k tachografům, tak že opravit čidlo náklonu není úplně jednoduché, navíc je zalité kvůli ochraně před vlhkem, tedy principiálně nerozebíratelné.
Otáčky motoru při korekci náklonu klesají i mně, ale ne nějak dramaticky.
Pokud to budeš rozebírat rád se podělím o zkušenosti.
kym ma to neboli , nebudem sa toho chytat , urcite to bude zaliate v nejakej zivici alebo niecom , takze to necham zatial vsetko tak ako to je
Tractor
Rychlejsie to nepojde

Minik 070

#39 Nový příspěvek od Minik 070 »

Zdravím mužu se zeptat jak je to s řazením prevodových stupnu,daji se radit za jizdy ?

tractor

#40 Nový příspěvek od tractor »

tie co je packa vlavo , tak bezproblemov a tie co je paka vpravo tak horsie , ja to robim tak ze skoro vzdy spomalim tak ze skoro az stojim a zaradim , zevraj to ma synchron ale nieje to uplne ono ale s medzi plynom to ide v pohode
Tractor
Rychlejsie to nepojde

davson

#41 Nový příspěvek od davson »

zdravím všechny
tak jsem si udělal o vikendu radost.Prodal jsem svoji Kubotu Bulltra ZB1-17 a koupil Yanmar FX 20 :)
foto zde http://vwdavson.rajce.idnes.cz/

tractor

#42 Nový příspěvek od tractor »

davson píše:zdravím všechny
tak jsem si udělal o vikendu radost.Prodal jsem svoji Kubotu Bulltra ZB1-17 a koupil Yanmar FX 20 :)
foto zde http://vwdavson.rajce.idnes.cz/
Nadher , vyzera ako prave zajety stroj, ten POWERSHIFT je exkluzivny , to bol moj sen ale musel som sa uskromnit s klasikou a len zadnym nahonom, ale ako ho pouzivam zistujem ze predny nahon vobec nepotrebujem, nechodim s nim do lesa, tak gratulujem a napis rozdieli medzi bulltrou a tymto strojom, ja som kedysi chcel bulltru ale zamietol som ju nakoniec kvoli vykonu. 8)
Tractor
Rychlejsie to nepojde

davson

#43 Nový příspěvek od davson »

měl jsem Bulltru 5 let a naprostá spokojenost a výkon byl pro mě taky dstačující.Jen mě vadilo že to nemá sinchrony.Při jízdě s prázdným jsem se naučil řadit aniž bych musel zastavit,ale s naloženým to nešlo.Další nedostatek uzká přední náprava a hlučnější motor.
Yanmar mám teprve od víkendu a jsem z něj nadšený.Ten powershift je užasný.Ted předělávám hidrauliku.dělám další vývod na zozdělovač na zadní lžíci.A objednal jsem nové zadní gumy.Tyhle mají jen 14 zubu a ty nové mají 21 zubů.dělá mě to díry v trávníku.Kupoval jsem je aji na Kubotu.

tractor

#44 Nový příspěvek od tractor »

prosim ta ak budes robit tu hydrauliku skus to nafotit presne ako a kde to mas napojene , ja to chcem tiez spravit ale nie som od fachu ani strojar ani nic podobne a nechcem si to dat robit inde, tak ze by som to zrobil podla teba, moc mi to helfne, dik.
Tractor
Rychlejsie to nepojde

davson

#45 Nový příspěvek od davson »

Hadice a spojky už jsem nechal udělat.O vikendu se do toho pustím.vše nafotím a pokud to bude fungovat tak v pondělí to sem hodím :)

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“