yanmar f20d
Moderátor: DYK
Re: yanmar f20d
v ceskej republike proste dobra ponuka, samozrejme to musim prebehnut , ci tam nieje nejaky zadrhel
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
vidim ze mas aj ufo , a ta bedna je teda pekne velka , ako radis rychlosti tie napravo kde je 123R nejdu za jazdy zaradit vzdy musim zastavit alebo to ide a treba sa to naucit a vlavo je 1N23 tie sa mozu radit za jazdy ??? dnes som rozbehal automaticke rovnanie rotovatora - funguje uzasne , pridvihanie alebo znizovanie pravej klace robi ufo , moc sa mi to nepaci , este som to nerozoberal ale asi to bude ovladat elektroventile a rapidne klesnu otacky motora ked to zapnem ako keby isiel do extremnej zataze ale pritom len znizujem ci zvysujem klacu - (spodne rameno)
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
Pekne TRACTOR, pekne. Aj tie koniky nemaju chybu. Len tak dalej .
Systém UFO pracuje na principu elektromagnetismu (halův jev), podobně jako starší snímače pohybu k tachografům, tak že opravit čidlo náklonu není úplně jednoduché, navíc je zalité kvůli ochraně před vlhkem, tedy principiálně nerozebíratelné.tractor píše:vidim ze mas aj ufo ,
dnes som rozbehal automaticke rovnanie rotovatora - funguje uzasne , pridvihanie alebo znizovanie pravej klace robi ufo , moc sa mi to nepaci , este som to nerozoberal ale asi to bude ovladat elektroventile a rapidne klesnu otacky motora ked to zapnem ako keby isiel do extremnej zataze ale pritom len znizujem ci zvysujem klacu - (spodne rameno)
Otáčky motoru při korekci náklonu klesají i mně, ale ne nějak dramaticky.
Pokud to budeš rozebírat rád se podělím o zkušenosti.
kym ma to neboli , nebudem sa toho chytat , urcite to bude zaliate v nejakej zivici alebo niecom , takze to necham zatial vsetko tak ako to jeYm155fd píše:Systém UFO pracuje na principu elektromagnetismu (halův jev), podobně jako starší snímače pohybu k tachografům, tak že opravit čidlo náklonu není úplně jednoduché, navíc je zalité kvůli ochraně před vlhkem, tedy principiálně nerozebíratelné.tractor píše:vidim ze mas aj ufo ,
dnes som rozbehal automaticke rovnanie rotovatora - funguje uzasne , pridvihanie alebo znizovanie pravej klace robi ufo , moc sa mi to nepaci , este som to nerozoberal ale asi to bude ovladat elektroventile a rapidne klesnu otacky motora ked to zapnem ako keby isiel do extremnej zataze ale pritom len znizujem ci zvysujem klacu - (spodne rameno)
Otáčky motoru při korekci náklonu klesají i mně, ale ne nějak dramaticky.
Pokud to budeš rozebírat rád se podělím o zkušenosti.
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
Zdravím mužu se zeptat jak je to s řazením prevodových stupnu,daji se radit za jizdy ?
tie co je packa vlavo , tak bezproblemov a tie co je paka vpravo tak horsie , ja to robim tak ze skoro vzdy spomalim tak ze skoro az stojim a zaradim , zevraj to ma synchron ale nieje to uplne ono ale s medzi plynom to ide v pohode
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
zdravím všechny
tak jsem si udělal o vikendu radost.Prodal jsem svoji Kubotu Bulltra ZB1-17 a koupil Yanmar FX 20
foto zde http://vwdavson.rajce.idnes.cz/
tak jsem si udělal o vikendu radost.Prodal jsem svoji Kubotu Bulltra ZB1-17 a koupil Yanmar FX 20
Nadher , vyzera ako prave zajety stroj, ten POWERSHIFT je exkluzivny , to bol moj sen ale musel som sa uskromnit s klasikou a len zadnym nahonom, ale ako ho pouzivam zistujem ze predny nahon vobec nepotrebujem, nechodim s nim do lesa, tak gratulujem a napis rozdieli medzi bulltrou a tymto strojom, ja som kedysi chcel bulltru ale zamietol som ju nakoniec kvoli vykonu.davson píše:zdravím všechny
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
měl jsem Bulltru 5 let a naprostá spokojenost a výkon byl pro mě taky dstačující.Jen mě vadilo že to nemá sinchrony.Při jízdě s prázdným jsem se naučil řadit aniž bych musel zastavit,ale s naloženým to nešlo.Další nedostatek uzká přední náprava a hlučnější motor.
Yanmar mám teprve od víkendu a jsem z něj nadšený.Ten powershift je užasný.Ted předělávám hidrauliku.dělám další vývod na zozdělovač na zadní lžíci.A objednal jsem nové zadní gumy.Tyhle mají jen 14 zubu a ty nové mají 21 zubů.dělá mě to díry v trávníku.Kupoval jsem je aji na Kubotu.
Yanmar mám teprve od víkendu a jsem z něj nadšený.Ten powershift je užasný.Ted předělávám hidrauliku.dělám další vývod na zozdělovač na zadní lžíci.A objednal jsem nové zadní gumy.Tyhle mají jen 14 zubu a ty nové mají 21 zubů.dělá mě to díry v trávníku.Kupoval jsem je aji na Kubotu.
prosim ta ak budes robit tu hydrauliku skus to nafotit presne ako a kde to mas napojene , ja to chcem tiez spravit ale nie som od fachu ani strojar ani nic podobne a nechcem si to dat robit inde, tak ze by som to zrobil podla teba, moc mi to helfne, dik.
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
Hadice a spojky už jsem nechal udělat.O vikendu se do toho pustím.vše nafotím a pokud to bude fungovat tak v pondělí to sem hodím