Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
Aha tak to sem si špatně vyložil... Traktor ted potřebuju tak půlení odložim na podzim či zimu pokud to vydrží...
Zdavim kubotaci.mam b 7001 a hledam vyrobni číslo.mužete mi poradit kde ho hledat.dik
Zdravim vsechny, rad bych se svami podelil o mych dojmech z navstevy RVR Agro v Suchých Láscích u Opavy. Posledních pár dni jsem ztrávil projíždění tohoto vlákna o japoncich. Dost lidí si tu pochvaluje služby, servis a jednání pána Rygla. Tak jsem zavítal na jeho www stránky, a byl jsem dost překvapen nabídkou a na fotkách dobře vypadající kondici traktorů. Dnes jsem tedy zavítal do jeho prodejny v Lascích u Opavy. No neveril jsem svým ocim, po peknych traktorcich jak kdyby se slehla zem! Všude jen hromady zapáchajicich mechem porostlých srotech! Po chvíli obhlizení se mě ujal sam pan Rygel a začal vysvětlovat jak jde všechno krásné opiskovat a natřít (nevim co chtěl piskovat, protože ty prozrané plechy šli propíchnout prstem.) další jeho presvedcovani, ze po zaplacení nějakých 36000 celorepasu bude traktor jako nový se mi už chtelo smat, pán Rygel to asi vycitel a nechal mě být. No nevím ale žádný stech šrotu co jsem tam viděl nebyl pod 110000+ta repase a jsme na nějakých 150000. To bych za 30let starý traktor určité nedal a bez té repase tak možná do těch 40000 ale to bych musel koupit aspoň 2 abych 1 složil. Tak jsem se odporoucel odešel a po cestě potkal traktoristu ze sousedícího jzd, ten jak me videl vychazet bledeho se zdesenym vyrazem v tvari se uz zdalky smal... shodli jsme se natom, že vtom Japonsku mu musí platit za ekologickou likvidaci vraku a on to vozí a likviduje unas a lidí mu zato ještě plati. Také se zmínil o nějakém slovenském prodejci který má o polovinu levnější ceny. Kdyby jste někdo o někom vědel, pisnete prosím rád se podívám jak to funguje u našich sousedů.
Na Slovensku jsou Autogabriela.sk , ale ti určitě nejsou o polovinu levnější.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Když už jsem se dnes pustil do toho radění, tak odpověď na svoji otázku najdeš zde:68cigi píše:Zdavim kubotaci.mam b 7001 a hledam vyrobni číslo.mužete mi poradit kde ho hledat.dik
http://www.uloz.to/hledej?q=Kubota+B510 ... ers+Manual
strana 8 souboru - kapitola 1.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
Mt8-70 MINI
No že už ty traktory taky nedovážíte, chytrolíni dva, hihi.Davecz-fm píše:...a po cestě potkal traktoristu ze sousedícího jzd, shodli jsme se natom...
Nové traktory doveze na konci července, mám v té dodávce taky něco. Jak asi myslíš, že vypadaly všechny ty repasované traktory před opravou, ne jen od tohoto dovozce? Hold nedělá repase do zásoby, tak jsou na dvoře vidět šroty. Pěkné traktory prodá jak jsou (takové jsem bral já) a ze šrotů udělá repase.
Že jsou tyhle malotraktory drahé jako prase, příslušenství zrovna tak, to není problém RVR... Až seženeš za polovinu, tak se nezapomeň pochlubit.
Moje řeč, Buggy. Ač mám k některým praktikám RVR-AGRO výhrady, chápu způsob, jakým chystají stroje. Zbytečně bych se opakoval, ale stačí projít mé vlákno (odkaz níže v podpisu) a kouknout, jak vypadal můj “šrot” a jak vypadá nyní. A cenu určuje trh - poptávka je jednoznačně vyšší, než nabídka, a proto se spousta z nás spokojí s jiným strojem, než pro který se původně vypravíme, protože se nám prostě nechce čekat.
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
Chlapy, nechci Vás připravit o iluze, ale RVR-AGRO je opravdu jedno velké šrotiště.Bielan píše:Moje řeč, Buggy. Ač mám k některým praktikám RVR-AGRO výhrady, chápu způsob, jakým chystají stroje. Zbytečně bych se opakoval, ale stačí projít mé vlákno (odkaz níže v podpisu) a kouknout, jak vypadal můj “šrot” a jak vypadá nyní. A cenu určuje trh - poptávka je jednoznačně vyšší, než nabídka, a proto se spousta z nás spokojí s jiným strojem, než pro který se původně vypravíme, protože se nám prostě nechce čekat.
S tou likvidaci odpadu z Japonska je trefné.
Jelikož jsem osobně byl jak v RVR AGRO, tak ve třech polských bazarech, tak mohu posoudit kvalitu traktorku u jednotlivých prodejců
Nechci zde dělat reklamu polákům, ale jak je možné, že v Zampolu, nebo v Trzebnici dělají repas také až na přání, ale traktory dovezené z Japonska jsou kvalitou úplně někde jinde.
Některé mají zašlou barvu, nebo jim chybí některé komponenty (např. část zadního závěsu), nebo mají promáčklé plechy a jsou rezavé, ale v žádném případě to není šrot, jako u RVR.
Buggy, zkus si zajet do Polska, podívat se jak vypadají traktorky dovezené z japonska před repasí a přitom nemusíš čekat na to, že dvakrát do roka přivezou kontejnér, nebo někdy dva, aby sis mohl v zástupu uchazečů vybrat něco méně sešlého jako je to u RVR.
Tam ty traktory točí podstatně více, proto přísun zásilek je podstatně častější.
Znova ale připomínám, že v žádném případě nevyvracím Váš názor na RVR a pokud jste s tímto prodejcem spokojeni, tak by mě ani nenapadlo Vás přemlouvat, nebo nutit, aby jste nakupovali někde jinde.
Důležité je, že jsme s našimi miláčky spokojeni a že nám dobře slouží.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Buggy pise:
No že už ty traktory taky nedovážíte, chytrolíni dva, hihi.
Že jsou tyhle malotraktory drahé jako prase, příslušenství zrovna tak, to není problém RVR... Až seženeš za polovinu, tak se nezapomeň pochlubit.[/quote]
Obcas jezdim po svete, tak jsem se snazil s panem Ryglem navest tema odkud ty traktory vtom Japonsku vykupuje, OKAMZITE se ode mne distancoval to uz mluvi samo za sebe. Nemyslete si nekdo, ze by mu vtom Japonsku nekdo prodaval stroje v takove kondici jako ma RVR na bazaru. Tady to oravdu vypada ze je nekde vykupuje za vahu srotu, nebo mu dokonce plati za tu likvidaci a jsou radi ze se zbavi bordelu bez nejake ekologicke ujmy.
Ze jsou tyto sroty drahe, tomu rozumim, Japonsko neni za rohem a transport neco stoji, sam jsem pred par lety jezdil po Indonesi a hledal obchodni partnery co by mi dodavaly Teakovy nabytek, nakonec jsem vse zabalil ponevadz naklady na transport byly vetsi jak zisky.....
V Rvr me zaujal snad jen jeden nesrot a to byla Kubota Aste 19 za nejakych 163 000 mela jen rozbity spodek prednich svetel a chybela 1 radici paka nad pravym zadnim kole a kdo vi co jeste. Schvalne jsem se podival na bazos, a ejhle hned 2 modely na sklade 1 o 52 000 levnejsi
http://dum.bazos.cz/inzerat/49100406/ma ... 7-Aste.php
a pak jeste tento;
http://dum.bazos.cz/inzerat/49049792/KUBOTA-A19.php ten se mi hodne libi do toho bych mozna sel no uvidim mozne se s panem majitelem nejak domluvim. Kdyby jste tu nekdo byl s Kubotou Aste, napiste prosim nejake nazory o tomto modelu.
Jinac proti Panu Ryglovy nic vezlem, at si kazdy vede svuj byznys jak chce a jak je nekdo hodne sikovny a umito tak jen potrast rukou a klobouk dolu.....
No že už ty traktory taky nedovážíte, chytrolíni dva, hihi.
Že jsou tyhle malotraktory drahé jako prase, příslušenství zrovna tak, to není problém RVR... Až seženeš za polovinu, tak se nezapomeň pochlubit.[/quote]
Obcas jezdim po svete, tak jsem se snazil s panem Ryglem navest tema odkud ty traktory vtom Japonsku vykupuje, OKAMZITE se ode mne distancoval to uz mluvi samo za sebe. Nemyslete si nekdo, ze by mu vtom Japonsku nekdo prodaval stroje v takove kondici jako ma RVR na bazaru. Tady to oravdu vypada ze je nekde vykupuje za vahu srotu, nebo mu dokonce plati za tu likvidaci a jsou radi ze se zbavi bordelu bez nejake ekologicke ujmy.
Ze jsou tyto sroty drahe, tomu rozumim, Japonsko neni za rohem a transport neco stoji, sam jsem pred par lety jezdil po Indonesi a hledal obchodni partnery co by mi dodavaly Teakovy nabytek, nakonec jsem vse zabalil ponevadz naklady na transport byly vetsi jak zisky.....
V Rvr me zaujal snad jen jeden nesrot a to byla Kubota Aste 19 za nejakych 163 000 mela jen rozbity spodek prednich svetel a chybela 1 radici paka nad pravym zadnim kole a kdo vi co jeste. Schvalne jsem se podival na bazos, a ejhle hned 2 modely na sklade 1 o 52 000 levnejsi
http://dum.bazos.cz/inzerat/49100406/ma ... 7-Aste.php
a pak jeste tento;
http://dum.bazos.cz/inzerat/49049792/KUBOTA-A19.php ten se mi hodne libi do toho bych mozna sel no uvidim mozne se s panem majitelem nejak domluvim. Kdyby jste tu nekdo byl s Kubotou Aste, napiste prosim nejake nazory o tomto modelu.
Jinac proti Panu Ryglovy nic vezlem, at si kazdy vede svuj byznys jak chce a jak je nekdo hodne sikovny a umito tak jen potrast rukou a klobouk dolu.....
Co bys rád o Aste věděl? Můj web jsi už lustroval?
Tak jsem se byl dneska podívat u pána Pavlíka z HLubocce, je to kousek od RVR OPAVA me původní obavy, že je nejaká odnož RVr byla v momentě kdy jsem viděl jeho stroje ISeki ta tam. Kondice strojů byla neporovnatelna a ceny take. Původně jsem měl zájem o ISeki tu160f, ale nakonec asi půjdu do tu165f má navíc posilovač řízení a plně funkční monotronic a 390mth. Vše za 91 000kc! + roční záruka na případne poruchy. Byl jsem tam tak 2hodiny sobotního odpoledne a pan byl velice příjemný a ochotný mi cokoliv předvést. Příjemná rodinná firmicka. V pondělí pro ní jedu
O panu Pavlíkovi z Hlubočce slyším poprvé. Má nějaké webovky se sortimentem? Nějak nic nemůžu najít.
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
Byla to víceméně nahoda, že jsem na neho narazil, paradoxne kousek od RVR. V pondělí pokud proběhne (neprobehne) prodej tak se ti ozvu. Své www stránky nemá, ( co se mi zminil, tak hodně prodává do SK), ceny jak v Polsku, ale dělá to sám se svým syny. Doma u rodinného domů má takových 30 Iseki. A ta kondice a ceny........., u poláků by jsi možná nekoupil lépe.Bielan píše:O panu Pavlíkovi z Hlubočce slyším poprvé. Má nějaké webovky se sortimentem? Nějak nic nemůžu najít.
- Nestor.Kea
Ja sa vam do toho troska primiesam, pocul som ze je v okoli opavy este jeden predajca co ma iba traktory ziadne prislusenstvo a myslim ze Honzula1234 ma od neho iseki 205 a ten vypada ako novy....! Uz je konecne cas poobzerat sa niekde inde lebo v RVR je to ako u zida bol som tam vela krat a vzdy som odchadzal nespokojny a hladal alternativu inde ale vy si ho stale zastavajte a uznavajte su to vase peniaze. Nebudem tu pisat konkretne pripady lebo to aj tak nikoho nezaujima.
Iseki TU 180f
Nevím, proč už si dopředu děláš alibi, Nestor.Kea. Vždyť diskuse a fórum obecně slouží k výměně názorů a sdělování zkušeností. Kdo sleduje toto fórum déle nebo má čas zpětně pročítat všechny příspěvky, tak si možná udělá o jednotlivých prodejcích svůj obrázek. Už tu byl i pokus o vytvoření samostatného vlákna s hodnocením prodejců, ale nějak se to neujalo.
Ale abych se vrátil k RVR-AGRO, jsem přesvědčený, že pokud má člověk dost času, může dostat za rozumný peníz (o ceně je nutno smlouvat) funkční traktor se zárukou. Já ten čas relativně měl a s Kubotou jsem spokojený a jen vrozená touha po inovacích mne nutí pomýšlet na obměnu za něco novějšího, většího, výkonnějšího...
Ale abych se vrátil k RVR-AGRO, jsem přesvědčený, že pokud má člověk dost času, může dostat za rozumný peníz (o ceně je nutno smlouvat) funkční traktor se zárukou. Já ten čas relativně měl a s Kubotou jsem spokojený a jen vrozená touha po inovacích mne nutí pomýšlet na obměnu za něco novějšího, většího, výkonnějšího...
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE