dobry den , planujem kupit kubotu L2201 dt ,viete mi prosim povedat kolko ma kubota L2201 dt na kardane[PTO] koni ? niekde pisu 20 Hp a niekde 22 Hp
a ako ste spokojni s tymto strojom...?
aky pouzivate rotavator , potiahne aj kladivkovy mulcovac bez problemov ?
dakujem vsetkym .
Kubota L 2201 dt
Moderátor: DYK
Re: Kubota L 2201 dt
2201 oznacuje dvouvalec, na kardanu 22 koni. Jedna se o stary, jiz vyhoneny stroj. Podivej se radsi po rade 02, to uz jsou trojvalce. Jinak ma motor ke 30 koni, takze primereny mulcovac utahne. Rekneme 150 cm. Muj nazor je ten dvouval nebrat.
je to konkretne tento http://www.tradefarmmachinery.com.au/de ... -fel/55505
jedna sa o celorepas trojvalec .. videl som tu par ludi co to maju. tak som trochu zvedavy ako im to ide ako su spokojni ..
nasiel som niekde ale napisane ze ma na kardane 20 hp a niekde sa pise 22 hp . tak som si neni isty .
jedna sa o celorepas trojvalec .. videl som tu par ludi co to maju. tak som trochu zvedavy ako im to ide ako su spokojni ..
nasiel som niekde ale napisane ze ma na kardane 20 hp a niekde sa pise 22 hp . tak som si neni isty .
- oscar
Ahoj ,takže l 2201 je 3 válec a na vývodovém hřídeli má výkon 28 HP. Tento stroj jsem do nedávna vlastnil a nedám na něj dopustit. Jelikož jsem ale koupil nový traktor i spz tak jsem ho prodal, ale nešel nikam daleko , koupil ho soused. Utahl v pohodě rotavátor o šiři 150 cm, mulčovač taky šiři 150 a piraňu od Bystroně.
- oscar
Oprava výkon na hřídeli 22 HP. Upsal jsem se
dakujem to som potreboval vediet
Omlouvam se za mystifikaci. Je to trojval. Uvadelo se, ze rada 01 je dvouval, proto jsem si to myslel i v tomto pripade.
JJ tak je to svatá pravda mohu potvrdit ja jsem ten soused :-)oscar píše:Ahoj ,takže l 2201 je 3 válec a na vývodovém hřídeli má výkon 28 HP. Tento stroj jsem do nedávna vlastnil a nedám na něj dopustit. Jelikož jsem ale koupil nový traktor i spz tak jsem ho prodal, ale nešel nikam daleko , koupil ho soused. Utahl v pohodě rotavátor o šiři 150 cm, mulčovač taky šiři 150 a piraňu od Bystroně.