Iseki Sial 23 4x4 s čelním nakladačem
Moderátor: DYK
Iseki Sial 23 4x4 s čelním nakladačem
Nazdárek všem.
Po vzoru ostatních zakládám vlákno o novém přírůstku do rodiny. S tatkou jsme v sobotu pořídili starší Iseki po repasi dovezenou prý z Francie.
Co o tom vím je, že byl měl být z roku 2006, na tachometru je 688 motohodin. Jestli prodejce nekecal.
V plánu je ještě dokoupit nový zadní podkop. Určitě nejaky větší než BH5. Výkon by měl byt 23 koní takže počítám cca 19 na hřídeli, což by mělo stačit.
Rady a připomínky uvítám.
Fotky dodám později.
Po vzoru ostatních zakládám vlákno o novém přírůstku do rodiny. S tatkou jsme v sobotu pořídili starší Iseki po repasi dovezenou prý z Francie.
Co o tom vím je, že byl měl být z roku 2006, na tachometru je 688 motohodin. Jestli prodejce nekecal.
V plánu je ještě dokoupit nový zadní podkop. Určitě nejaky větší než BH5. Výkon by měl byt 23 koní takže počítám cca 19 na hřídeli, což by mělo stačit.
Rady a připomínky uvítám.
Fotky dodám později.
Kubota GL 27 + čelní nakladač + podkop BHM175
Re: Iseki Sial 23 4x4 s čelním nakladačem
Super BlahopřejuRenije píše:http://pixel.rajce.idnes.cz/Iseki_sial_23#
Mám ten samý nakladač. Je to origo Japonsko Kvalita
Kódl2
Ahoj, díky za komentář.
Nevíš jaké je maximální zatížení toho nakladace?
Máš i ten stejný traktorek nebo jen nakladač?
pomohl by mi nekdo rozlustit tenhle rozsypany caj? respektive co se tim ovlada?
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
KUKNI DO MOJHO VLAKNA
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Já mám Yanmar F215Renije píše:Ahoj, díky za komentář.
Na tom nakladači je napsána nosnost 300 Kg. Musíš si to ale vyzkoušet a hlavně dát vždy něco jako protizávaží. Já si vždy naplním bednu, co mám v ramenou, nebo mám nasazený naviják, když něco těžkého zvedám. Abys to při bočním náklonu nepřevrátil
Jinak tu maximálku si vyzkoušíš při práci a pak už budeš vědět co můžeš a co je moc. Vše ale s rozumem, abys nezničil přední nápravu
Kódl2
stanislavsnv: díky, koukal jsem, ale jako uplnemu laikovi, co traktor nikdy neměl, jsem z toho stejně v pasti.
Kódl2: OK, budu dávat pozor. Dozadu pujde podkop, to má cca 350kg takže vzadu nějaká zátěž bude.
Kódl2: OK, budu dávat pozor. Dozadu pujde podkop, to má cca 350kg takže vzadu nějaká zátěž bude.
Ahoj. Nojo. Uz je pryč. V Rožnově pod R.
Chtěl jsem koupit ten větší podkop geo bh6, a zjistil jsem ze výkon 23 koni motoru je tak tak, spíše málo. Takže šel do světa a je v merku něco silnějšího.
Něco co bude mít aspon 30 koni.
Chtěl jsem koupit ten větší podkop geo bh6, a zjistil jsem ze výkon 23 koni motoru je tak tak, spíše málo. Takže šel do světa a je v merku něco silnějšího.
Něco co bude mít aspon 30 koni.