Kubota GL21
Moderátor: DYK
Kubota GL21
Zdravim vas , chcem kupiť kubotu gl21 a ak by ste boli taky dobry a povedat vaš nazor a skusenosti s kubotou a hlavne dielmy ... dik. každy nazor je vytany... mam MT
132.2 ale idem ho predavat a kupovat kubotu.. ešte raz dik za odpovede.
132.2 ale idem ho predavat a kupovat kubotu.. ešte raz dik za odpovede.
Re: Kubota GL21
to tu nikto nema kubotu?
tak už som majitelom gl 21.
par pred par rokmi sme kupili na firmu novu Kubotu STV aj z prednym kardanovym vyvodom a ramenami,je ku nej nakladac,snezna freza,stiepkovac,predna hydraulicka radlica na sneh,zadna radlica na sneh,dopredu 165 ka mulcovac,metla aj z kufrom na bordel a kropenim,rotavator,je to neskutocne dobry a spolahlivy pomocnik ktory je perfektne ovladatelny za tych par rokov sa na nom robia iba servisy a menia gumy nepokazilo sa absolutne nic a to dostava pomerne dost zabrat teraz sa kupil napr.novy mulcovac,lebo stary sa uz neoplatil opravovat,su to super stroje.mcgiver21 píše:to tu nikto nema kubotu?
tak dik za odpoved.. si ma potešil.
Ma tu niekto kubotu gl?
Napiš zkušenosti s Kubotou. Tak nějak se poohlížím po modernějším a výkonějším stroji( mám Kubotu l 1802), takže nějaké technické info by se hodilo. Zajímá mě výkon motoru , rychlost, váha, šířka....atd.mcgiver21 píše:Ma tu niekto kubotu gl?
vykon motora 27koni, širka 128cm rychlost okolo 15km/h ..a zatial čo ho mam tak super stroj.
Aha. Takže výkonově by to bylo dobré. Šířka je už hodně( musím mít do 120 cm) a ta rychlost je taky málo. Díky za informace.
To už je větší stroj. Taky by se mi líbil. Jen škoda, že většina japonců jede max 15 km/hod. Pokud by bylo něco rychlejšího v této kagegorii, byl by to horký kandidát pro koupi, ale zatím jsem na nic nenarazil.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Také to vidím jako hrubý nedostatek.HONZAD píše:To už je větší stroj. Taky by se mi líbil. Jen škoda, že většina japonců jede max 15 km/hod. Pokud by bylo něco rychlejšího v této kagegorii, byl by to horký kandidát pro koupi, ale zatím jsem na nic nenarazil.
Japonci mají omezenou rychlost na 15 km podle jejich předpisů, tak jedině dát větší gumy.....nebo model určený pro cizinu, ale ta cena.....
Pekná mašinka, kde si kupil ak to nieje tajne zakoľko? VĎaka
Jasne že neni v banovciach za 5700e.