deere 2030 1979
Moderátor: DYK
Re: deere 2030 1979
to s tou špinou znam jak sem to přivezl tak první co jsem udělal že sem s tím dojel do jzd na rampu a celé pořádně vzal vapkou s horkou vodou a ted je to o dost lepší .
to by som aj ja potreboval, asi mu to aj doprajem až budem mať voľno. druhý zdroj špiny je zasa podla v garáži, mám tam betón, ale obyčajne tam čosi opadne z kolies, to sa potom rozpadne a je tam hliny, občas to aj pozametám, ale nedá sa to furt
té špíny se nikdy nestratíme to je jasné jak s tím děláme.... tady je video toho mého vyklápění tam vydíš jak je to rychlé je to na volnoběh http://www.edisk.cz/stahni/42469/vyklap ... 3.5MB.html
tak som to pozrel, ten hlavný zdvih je v pohode, to je porovnateľné ako mám ja, ale tá lopata sa fakt šialene rýchlo pohybuje, je v nej aj sila? možno by to chcelo hydraulické piesty s väčším prierezom, kde by sa to množstvo oleja stratilo
no co se síly týká tak tam bych řekl že to je v pohodě.... jasně síly není nikdy dost ale řekl bych že by to mělo být ok....zkusím ty škrtící podložky a uvidíme. tady je další video co mě ted zaměstnává... http://www.edisk.cz/stahni/42534/rozvoz ... .43MB.html
pekná práca nám zasa napršalo tak sa mi práce okolo plota pozastavili, má nám tam doviesť a osadiť auto s rukou ďalšie panely, to už by traktorom nešlo a v blate to nepôjde. tiež budem musieť nahodiť lopatu a budem tam mať nejaké zrovnávačky terénu, no čo, fiatka si aspoň odpočinie, minulý týždeň som bol akurát u kamaráta zobrať kmene z orecha. Inak závažie nakoniec dáme spraviť nové aj so závesom, je to jednoduchšie ako to dorábať na to staré.
Děkuju za pochvalu snažím se. u nás taky prší každý den tak je bláto všude ,vím o čem mluvíš.poptřebuju taky zabetonovat základ na asi 10m zed na plot ale stojím protože z díry tahám bláto.No vy teda s tou stodolou jedete.... to budeš mít i na techniku nebo jen na seno? Tam bi se fiatce líbilo ne?
S počasim se těším na příští týden jedu k vám na slovensko na dovolenou ke komárnu do termálek,nahřat trochu klouby a ma byt i fajn.
Závěs ti schvaluju udělej nový a hlavně ho pořádně provařte armarurou k tomu zavěsu abys pak nestratil vuz
S počasim se těším na příští týden jedu k vám na slovensko na dovolenou ke komárnu do termálek,nahřat trochu klouby a ma byt i fajn.
Závěs ti schvaluju udělej nový a hlavně ho pořádně provařte armarurou k tomu zavěsu abys pak nestratil vuz
fiatka myslím môže byť spokojná s tým kde býva hlavne je hneď vedľa cesty a von sa dostane po betóne, hentam dole by musela chodiť po lúke a by sa robil bordel na ceste potom, hentam bude len veľká brána, aby som drevo doviezol rovno k šope, v minulosti som ho musel voziť na táčkach od cesty, takto ho len vykladáme a rovno ukladáme, potom tam bude kus betónového plota z panelov a ten senník, tiež z časti z panelov, to sú také panely čo sú vyradené (lacné) a pôvodne slúžili na zvukotesné steny, z druhej strany majú také lisované piliny, takže celá tá stavba sa prispôsobila tým panelom.
Tak dobre zrelaxuj tam u nás na maďaroch
JJ na to si dám bacha aby ten záves poriadne držal, bolo by to nemilé niekde v kopci odtrhnúť vlek ..
Tak dobre zrelaxuj tam u nás na maďaroch
JJ na to si dám bacha aby ten záves poriadne držal, bolo by to nemilé niekde v kopci odtrhnúť vlek ..
tak jsem zase trochu pokročil s traktorem,dnes šla dolu naprava a v týdnu proběhne přefutrování a pujde zpět.... pouzdra i čepy vymlacený,přední měl tak 5mm vuli ale naštěstí to nebylo vymlácené do odlitku .jen pouzdro...
co jste vyváděli? nějaký oslavy? že si to rozvážel ve velkém
joj tak to je super nazev pro "ožíračku " to budu muset taky navrhnout tady to budeme dělat tuhle sobotu dětem jako konec prazdnin.... a bude to pokračovat do večera nebo možna i do rana .
Brána je parádní to je nadhera taky si s tím pohnul to ti zavidím možnost to takhle postavit.... kdyby se to taky tady jen nahlasilo postavil bych taky něco na traktor nějakou dílnu aby bylo kde co udelat i s kočkou a pěkně vysoké....
Jo traktor dneska dostal nápravu a už z něj je zase plnohodnotnej tahoun.... zitra musím ještě dodělat bramborovej kombajn -jen par drobností a v sobotu vyoráváme..... tak to hned prubnu
Brána je parádní to je nadhera taky si s tím pohnul to ti zavidím možnost to takhle postavit.... kdyby se to taky tady jen nahlasilo postavil bych taky něco na traktor nějakou dílnu aby bylo kde co udelat i s kočkou a pěkně vysoké....
Jo traktor dneska dostal nápravu a už z něj je zase plnohodnotnej tahoun.... zitra musím ještě dodělat bramborovej kombajn -jen par drobností a v sobotu vyoráváme..... tak to hned prubnu
inak sa ten náš festival volá hruška kokot music summer
hej, teba deckám povedať, že je to festival
ďakujem ešte nás tam čaká natiahnuť strechu tej starej hospodárskej budovy, tak aby tam vznikol ten sklad na seno a bude tam hotovo. ešte je ale kopec roboty na tom pozemku, snáď bude na jeseň a v zime priaznivé počasie. U nás sa dajú aj také drobné stavby do určitého rozmeru postaviť len takto, že sa to oznámi Tiež keby sa malo obehať nejaké stavebné povolenie a podobne asi by sme sa do toho ani nepustili, alebo by sa to postavilo na čierno, ako to tu často funguje.
Taká dielňa s kočkou by sa mi tiež páčila, ale zas nemôžem mať všetko, som rád že mám traktor aj s náradím pod strechou.
Super, šikovný
hej, teba deckám povedať, že je to festival
ďakujem ešte nás tam čaká natiahnuť strechu tej starej hospodárskej budovy, tak aby tam vznikol ten sklad na seno a bude tam hotovo. ešte je ale kopec roboty na tom pozemku, snáď bude na jeseň a v zime priaznivé počasie. U nás sa dajú aj také drobné stavby do určitého rozmeru postaviť len takto, že sa to oznámi Tiež keby sa malo obehať nejaké stavebné povolenie a podobne asi by sme sa do toho ani nepustili, alebo by sa to postavilo na čierno, ako to tu často funguje.
Taká dielňa s kočkou by sa mi tiež páčila, ale zas nemôžem mať všetko, som rád že mám traktor aj s náradím pod strechou.
Super, šikovný
Neboj chlape dílnu tam vystavíš ....když je místo že jo tak je z pulky vyhrano.Já tu mam taky takovej lehkej přístřešek na černo pravě že bych musel vyběhavat stavební povolení a na to nemam ani čas ani nervy.Co budeš davat za krytinu?plechové panely?