CASE IH
Moderátor: DYK
Re: CASE IH
V čem by byl Horsch nebo Lemken, za cca dvojnásobek, lepší?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Viděl jsem naživo Rolmako a Agroland (resp. jejich stroje do vinic) a musel jsem smeknout, protože ty stroje vypadají hodně dobře. A podle obrázku ten Mandam taky. Zdá se, že Poláci udělali krok dopředu a už to nejsou jen výrobci levných hraček
Nevím,samotnýho by mě to zajímalo . Něco asi přece. Třeba odpružené zadní disky,víc druhů výměných radliček a já nevím co, třeba ta nálepka s nápisem HorschDYK píše:V čem by byl Horsch nebo Lemken, za cca dvojnásobek, lepší?
Je to tak,hoši se polepšilinabocklish píše:Viděl jsem naživo Rolmako a Agroland (resp. jejich stroje do vinic) a musel jsem smeknout, protože ty stroje vypadají hodně dobře. A podle obrázku ten Mandam taky. Zdá se, že Poláci udělali krok dopředu a už to nejsou jen výrobci levných hraček
V materiálu a kvalitě zpracování,u těchto strojů je jistota že fungují tak jak mají stovky a tisíce hektarů a mění se jen opotřebitelné díly.DYK píše:V čem by byl Horsch nebo Lemken, za cca dvojnásobek, lepší?
Pšenice v zemi. Výsevek 135kg. Ještě 1,5Ha krmné pro sebe.
https://postimg.cc/image/94zw8cvd7/
Packard: Možná máš pravdu,ALE s kypřičem udělám tak 15 Ha ročně.......
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Packard: každému, co potřebuje a využije... v práci prodáváme Köckerlingy, což jsou jedny z top půdozpracujících strojů - kvalitou, ale i cenou. 4 m polonesený diskáč vyjde na cca 1,2 mil Kč. Na to konto, prodává se i Unia, protože menší zemědělci na Kočku prostě nemají. Unia je kvalitou úplně v klidu, plně dostačující. 4,5 m polonesený diskáč vyjde na nějakých 450 tis Kč. Vést debaty o tom co je nejlepší se dá do nekonečna, ale je to zaprve o penězích, dále o tom co říká tomous - kolik toho člověk obdělá atd. Jo a zrovna Horsch a Lemkem už vůbec ne nejsou top značky půdozpracujícího průmyslu
...a kdo je teď , podle Tebe , TOP ..?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kockerling a Vaderstadt. Libi se mi i stroje od GP, ale v nasich podminkach se moc mesvedcili co jsem tak slysel a videl
Co se líbí tobě , nemusí být top . Třeba GP už stáhla obchodní zastoupení a bude problém s ND .
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ty znacky jsou jen muj nazor. Verim, ze treba ty jako zkuseny zemedelec mas nazor jiny... ja jen reagoval na to kolegovi, ze Horsch a Lemkem maji tisice hektaru a vymenou opotreb dilu. Horsch mozna, ale lemkem podle me urcite ne..
Edit: tim vsak nerikam, lemkem nikdy ne. Do podniku kde udela 100 ha rocne, proc ne, takovemu to bude 100% stacit
Edit: tim vsak nerikam, lemkem nikdy ne. Do podniku kde udela 100 ha rocne, proc ne, takovemu to bude 100% stacit
...taky můj pohled je trochu zkreslený , protože se pohybuji jen mezi velkými stroji se záběrem 6 -12 m a taky skoro denně řešíme problém výměnných opotřebitelných částí . Na trhu je teď spousta replik , které jsou kvalitnější než originál . Ale ty ceny!
...a neni to málo Antone Pavloviči?!tomous píše:Pšenice v zemi. Výsevek 135kg. Ještě 1,5Ha krmné pro sebe.