Proč to není i u nás
Moderátor: DYK
Re: Proč to není i u nás
No vidis, a ja pritom myslel, ze armada by mela chtit a mit vozidla, ktere se daji opravit "mezi jehlicim a blatem" v bojovych podminkach bez nahradnich dilu a se zakladnim naradim.
Asi jsem naivni.....
Asi jsem naivni.....
Stydím se za tuto zem
Jakože v čom je tatra motor jednoduchší ako man motor? A nie, dnes ozaj moderná armáda autá neopravuje v jehličí. Ani Ukrajinci, čo je možné, sťahujú do tyla, čo nie, ničia na mieste. Mechanik je cennejší ako pešiak, nebudú ho riskovať v prvej línii.
Tak na Tebe se nedá snad už ani reagovat...
...how...
...how...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
No nedá. Napíše, že nemožnost koupit si zboží dle požadavků zákazníka je výsledkem působení trhu
Co mu na to asi tak rozumného odpovědět?
Co mu na to asi tak rozumného odpovědět?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
To si napísal ty, tak mi nevkladaj do úst tvoje kraviny. Ja som napísal, že výrobca sa prisposobuje trhu a tie ostatné bájky si si domyslel ty. Ked je trh jebnutý, tak to výrobca využije a zníži kvalitu výrobku za rovnakú cenu.
Fikejzi to nebylo na Tebe
Mě jenom poslední dobou strašně baví lidi, kteří si mysli že všechno co se tady děje je super a naprosto v pořádku....
Mě jenom poslední dobou strašně baví lidi, kteří si mysli že všechno co se tady děje je super a naprosto v pořádku....
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Já vím Ibanezi, že to nebylo na mne, pochopil jsem tě
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Neviem či super, ale v poriadku to je. Každý civilizácia alebo spoločnosť dospeje do bodu , že zahubí samu seba a my sme zrejme svedkami začiatku toho konca.
Nevím jestli je to v pořádku, ale stává se to. Byl bych ovšem radši, kdyby to nebylo za mého života. Přeci jen se to neděje zas tak často.
Ak to bude zmačknutím červeného gombíka tak to budú minuty, ak to pojde demografickým vývojom (europa vymiera) tak mám čas možno aj 80 rokov.
Krásnym príkladom demografie v menšom merítku je boj srbi - albanci v byvalej juhoslavii.
Krásnym príkladom demografie v menšom merítku je boj srbi - albanci v byvalej juhoslavii.
Nic ve zlém ale cílem tohoto vlákna je zjistit nebo se alespoň pobavit o tom proč se v EU neprodává JD 6e a JD 5e se čtyřválci.
Vsak to zjebal Moldavan....
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Odpovedané bolo Fikejzovi na posledný príspevok nie k téme.
A aby si nebol smutný tak aj k téme - nepredáva sa tu mrte vecí nielen JD s 4 valcom, pretože sme všetko stavili na jednu unijnú kartu a tá bola falošná. Je to uspokojujúca odpoveď?
Protože kdyby lidi v Evropě zjistili, jak se dá žít jednoduše a na pohodu, tak tu byrokratické firmy nic neprodají.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Kde to tak maju so zivotnou urovnou eu?