deere 2030 1979
Moderátor: DYK
Re: deere 2030 1979
tak jsem pořídil nový botičky na předek je to paráda připlatil jsem za radialky a je to pěkně měkoučký na jízdu.
http://postimage.org/image/79ltgkjyv/c7ea87ef/
http://postimage.org/image/79ltgkjyv/c7ea87ef/
parádne, to bude hneď lepší záber aj jazdíš teraz v zime, vyhrnuješ sneh? ja som teraz dlho nemal veľký naštartovaný, naposledy v decembri keď som jedného experta vyťahoval, ale ak ešte bude snežiť, tak pomaly budem musieť tie kopy čo som s malým traktorom nahrnul odviesť, veľkým niekam preč, aby to bolo zasa kde hrnúť.
děkuju edo ,jj berou parádně ted jsem rád že jsem koupil ty radiálky .sníh jsem zatím nevyhrnoval protože tu není je tu tak 5cm .ale včera jsem taky jel tahat jednoho co to poslal z meze k baraku ,naštěstí ani zdraví ani plechy škodu neutrpěly. a traktor bral parádne a to jsem jen zapnul předek bez zadku a šlo to auto ven.snad ho ještě taky testnu někde v pořadnym sněhu slybujou sněžení tak by to chtělo alespon 20cm.
tak dneska jsem projel traktor pořádně ve sněhu,napadlo nam tu od včerejšího večera 35 cm sněhu a vyproštoval jsem kamarádovu 3011 s vlekem jel vyvezt hnuj a už neodjel.gumy byli paradní brali jako blazen ted jsem rad za přední náhon
tak to je pekná nádielka, u nás dnes ani vločka nespadla, snežilo na juhu. 4x2 traktor bez reťazí moc do snehu nie je, s predkom je to o inom, to sa dá aj bez reťazí
přesně tak a ještě ta 3011 je lehká měl by mít řeťezy ale nemá,ja jsem si s ním jen pohrával a šel tam kam jsem chtěl.alespon jsem jelena otestoval .no vidíš u vás nic a tady se pořád sype jsem zvědavej na zítra .ještě že jsme na vsi ve městě už to začíná pomalu kolabovat není kde zastavit. ja si místo prohrabu čelňákem jak potřebuju .
tak jsem trochu vylepšil zrezlé a odrbané sedadlo ,ted už je to krásně měkoučké
pěkné to máš
děkuju moc Pepo, ono to mám jako takový hobby pro zábavu na kus přijde pšenka a na kus brambory, oboji se to pak protlačí přes vepřové a je to hned lepší. ,traktora chci postupně ještě vylepšovat ale je problém s časem ,musím povařit trochu plechařinu ,ted v zimě budu měnit ložiska na př. nápravě na kolech a pak zase někdy něco.... ale je to zatím jen plán však to znáš vid?
ani mi nemluv čekám na zimu to už bude snad více času, jak je venku pěkně tak se dělá venku a není čas na traktor
přesně tak ,snažím se taky udělat co nejvíc venku a ještě potřebuju dovozit nějaký dřevo abych byl na zimu řádně připravenej.je to ale bída s časem ,už je tma brzo ,ach jo . ted jak jsem koupil i toho deutze tak místo abych dával do pořádku 1 traktor mam ted 2 traktory ale jednou ..... to snad bude stát za to
Chtěl bych se zeptat na násobič, může se přepínat při jakýchkoliv otáčkách, a rozjíždět i na zajíce, nebo se to může až při dosažení určitých otáček, jak u Crystala? Budu něco kupovat a toto je jedno z kritérií, díky.
tak to abych se přiznal ani nevím, tu páčku k ovládání tam bohužel nemám , když jsem to kupoval už tam chyběla a ještě jsem se na to nedostal to opravit
Zdravím páni, máme doma 1630 johana a neviem sa dopátrať ku katalogu nahradných dielov, neviete mi pomocť?
V odkaze na začiatku vlákna som toho moc nenašiel, aj keď je tam parts manual, tak to má 5 strán a dokopy nič...
ďakujem
V odkaze na začiatku vlákna som toho moc nenašiel, aj keď je tam parts manual, tak to má 5 strán a dokopy nič...
ďakujem