Belarus 320
Moderátor: DYK
Re: Belarus 320
+Dodatok ,s agentom čo sľuboval pri predkupovaní modré z neba a dobre že nie osobnú spolupatričnosť, komunikácia po garančke za eurá, skončila na odporučeniach aby som komunikoval s firmou a že on s tým vlastne nemá už nič spoločné
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
také typické......pepego píše:+Dodatok ,s agentom čo sľuboval pri predkupovaní modré z neba a dobre že nie osobnú spolupatričnosť, komunikácia po garančke za eurá, skončila na odporučeniach aby som komunikoval s firmou a že on s tým vlastne nemá už nič spoločné
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Presne je to tak Cont, stroj dobrý ,montáž slabá ,servis a zázemie v péčku. Ja osobne potrebujem súdruha skoro každý deň a keď sa niečo poserie tak pôjdem po to ak nie je iná možnosť osobne aj na firmu, no všetka komunikácia končí konštatovaním- objednáme a dáme vedieť.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
-
Zdravím páni. Dlho som tu nebol
Kurovec chcel by som sa ta spýtať čo ta stal ten navijak igland. Lebo niečo zháňam alebo rozmýšľam či skor niečo vyrobit. Preto ak ťa možem poprosiť či by si mi to nemohol nafotiť z vnútra. Ďakujem moc
Kurovec chcel by som sa ta spýtať čo ta stal ten navijak igland. Lebo niečo zháňam alebo rozmýšľam či skor niečo vyrobit. Preto ak ťa možem poprosiť či by si mi to nemohol nafotiť z vnútra. Ďakujem moc
Vlado tu máš http://www.orvex.com/sk/Navijaky-IGLAND , poprípadne povedz Vincovi o navijáku. a ozaj prečo nejdeš do krpanu jak bracho??
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Nazdar Vladimíre,naviják stál 46tis.+DPH a potom jsem ještě dokupoval originál elektrohydrauliku,za tu chtěli 25tis.+DPH.Vladimír 33 píše:Zdravím páni. Dlho som tu nebol
Pokud budeš mít zájem,tak shodím dekl a co půjde vyfotím. Pěkné navijáky dělal (nevím jestli ještě dělá) jak již uvedl Trikko uživatel Vinco tady z fóra. Myslím že ten jeho je kopie jednoduššího typu Iglanda - se západkou a rohatkou,ale nevím přesně. Ten můj je s pásovou brzdou.
P.S. Vinco už sem nechodí?
No já snad dneska nebudu vůbec spát Vy ten samej naviják můžete mít i s DPH jako já tady u nás bez DPH ! No to jsou věci! A to jsem si myslel,jak výhodně jsem ho koupiltrikko píše:Vlado tu máš http://www.orvex.com/sk/Navijaky-IGLAND , poprípadne povedz Vincovi o navijáku. a ozaj prečo nejdeš do krpanu jak bracho??
-
Zdravím. Krpan neni zlý ale jediná vec ktorá sa mi nepáči je tá že navijak je dosť daleko od ramien. To jediné sa mi nelúby. A navijak Igland je nakrátko. Len škoda že nemajú spodné tiahlo.
-
Inak ďakujem za rady chlapi ;) Ja som si tiež užil s Rusom zábavy ked sa mi rosypal zadny diferencial. Vylamalo mi par zubov. Robily mi to mechanici. Cely traktor sme zaviezly do Trebiče.
Vladimíre,tak jak? Půjdeš do novýho Iglandu,nebo už jsi zkoušel kontaktovat Vinca?
-
To ešte zvažujeme z bratom. Ty máš kolkatku Igland ?? myslím tonáž. Pozeral som nejaké tie fotky tých navijákov a ten štít a rám neni nejak silný. Nekrúti sa to ? keď taháš ??
Já mám typ 4201,což je 4-tunka. Rám navijáku se zdá slabší (proti Uniforestu,který jsem měl předtím), ale traktor velikosti Belarusa 320 to nezkroutí,toho se nebojím. Já jsem ho koupil taky hlavně kvůli tomu,že je lehčí než ti Slovinci.
-
Mne sa tiež páči lebo nieje tak ďaleko od ramien ako krpan a uniforest. Aj keď iba možno 10cm. ale aj to je niečo
Jeden dotaz pro cont33 ohledně čelního nakladače: Sundáváš ho často z traktoru,nebo jezdíš pořád s ním? Jak moc je to pracné nakladač připojit na konzoli?
davam ho dolu len ked ho nepotrebujem a to je malokedy.. Väčšinou ho mam zavesený. Dolu ide len pri senach a pri jarných prácahc ked nepotrebujem nič nakladať, a nepotrebujem ho ani ako závažie ... dať ho dolu alebo ho znova nasadiť je otazka nejakých 5 minuť aj z poutieraním zaolejovaných ruk od rýchlospojok...kůrovec píše:Jeden dotaz pro cont33 ohledně čelního nakladače: Sundáváš ho často z traktoru,nebo jezdíš pořád s ním? Jak moc je to pracné nakladač připojit na konzoli?
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.