Otřesná povrchová úprava - vypadá to ,že traktor sloužil jako vyhrnovač hnoje nebo kejdy a za čtyři roky v tak agresivním prostředí by ani JD nevypadal dobře. Ale co je vidět na prní pohled??? .............. Je vidět ,že nemá žádný problém se předkem. Předek zabírá tak statečně, že šípový dezén nemá šanci.Tom píše:No podle té fotky je povrchová úprava toho traktoru otřesná Za čtyři roky...
Belarus 320
Moderátor: DYK
Re: Belarus 320
mata_h , tobě prdnul vývodovej hřídel? Jak se to stalo?
Ahoj, přemýšlíme o koupi belaruse a tak sháním info. jak jste spokojeni? mám v merku 920.4 - 85k. Díky všem za odpovědi
Pri navíjení mi praskl kríž na kardanu a jak to bylo v zaberu tak se urazila i hřídel když se ten kardan sekl
o savle. Smůla....
Už se mi povedlo urvat zadní kolo a naposledy to odneslo boční okénko o větvě.
Jinak pořad slouží.
o savle. Smůla....
Jinak pořad slouží.
Jo v lese to není prdel,jak to bylo s tím kolem?mata_h píše:Pri navíjení mi praskl kríž na kardanu a jak to bylo v zaberu tak se urazila i hřídel když se ten kardan sekl
o savle. Smůla....
Jinak pořad slouží.
Dva kubiky z kopce a dole jsem chytil o šutr navijákem a utrhl jsem pravý kolo. No a přes noc mi ho černý kamarádi stihli vykrást. ruce bych jim zpřerážel....
Dnes som bol vyviesť močovku 600 litrov nadala hydraulika ani náhodou ,500 litrov zvládla
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
Tak dneska na Facebooku kdosi psal, ze jim v kolchozu odesla po 400 mth prevodovka na 320 ...
Ale kdo vi, kdo se tam k tomu trakturku choval ... Hold je to asi kocourek a v kolchozu jsou zvykli na jinej pristup ...
Ale kdo vi, kdo se tam k tomu trakturku choval ... Hold je to asi kocourek a v kolchozu jsou zvykli na jinej pristup ...
mam 650kg betonovu kocku ako zavažie na zadu a hydraulika mi to dáva v pohode, ale až po tom ako som vymenil čerpadlo. to pôvodné čo tam bolo išlo po nejakých 400 mth do žihlavy...pepego píše:Dnes som bol vyviesť močovku 600 litrov nadala hydraulika ani náhodou ,500 litrov zvládla
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
zaleži čo na tej prevodovke odišlo...Thomasson píše:Tak dneska na Facebooku kdosi psal, ze jim v kolchozu odesla po 400 mth prevodovka na 320 ...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Nevím, co na tý převodovce odešlo, ale zajímavý, že Tobě čerpadlo taky odešlo po 400 mth - že by nějakej milník v životě rusáka?
Jinak ta fotka, co sem dal Rihard, se taky dneska objevila na Facebooku, evidentně se šíří rychle
Jinak ta fotka, co sem dal Rihard, se taky dneska objevila na Facebooku, evidentně se šíří rychle
rusak má vo svojom motohodinovom živote tých mílníkov viac... Všetky zatial len vdaka šlendrianstvu montáže...Thomasson píše:Nevím, co na tý převodovce odešlo, ale zajímavý, že Tobě čerpadlo taky odešlo po 400 mth - že by nějakej milník v životě rusáka?