Zim 350 Charkov
Moderátor: DYK
-
Zim 350 Charkov
Zdravím vás pánové,jsem tu nový,tak představím svůj stroj.Je to takovej čtyřkolko-traktor.
Jmenuje se Zim 350 a pochází z fabriky Malyshev na Ukrajině(vyráběla mimo jiné i tanky,T-34 počínaje a dnešními tanky konče).
Tento stroj má 2-vál 2-takt 350 ccm o výkonu 17 ks,převzatý z motorek Iž.
převodovka je 4-kvalt spojená s motorem.
dál vede řetěz na takovou podivnou věc ,kterou je zadní neodpružená náprava.v ní je ukryto toto:redukce želva-zajíc,chod vpřed a vzad,uzávěrka diferáku,vývod pro závěsnou hydrauliku a kolové redukce.na tý hydraulice jsou ramena a klasickej trojbod.hydraulika zvedne cca 100-110 kg.
po silnici jede na zajíce cca 50-55 km/h a na želvu utáhne bez problému 2 tuny.
rám je pevný a masivní,kapoty z 2 mm plechu.
je to super stroj.teď se zabývám různýma vychytávkama,takže budu tady na foru hledat ispiraci.
Jmenuje se Zim 350 a pochází z fabriky Malyshev na Ukrajině(vyráběla mimo jiné i tanky,T-34 počínaje a dnešními tanky konče).
Tento stroj má 2-vál 2-takt 350 ccm o výkonu 17 ks,převzatý z motorek Iž.
převodovka je 4-kvalt spojená s motorem.
dál vede řetěz na takovou podivnou věc ,kterou je zadní neodpružená náprava.v ní je ukryto toto:redukce želva-zajíc,chod vpřed a vzad,uzávěrka diferáku,vývod pro závěsnou hydrauliku a kolové redukce.na tý hydraulice jsou ramena a klasickej trojbod.hydraulika zvedne cca 100-110 kg.
po silnici jede na zajíce cca 50-55 km/h a na želvu utáhne bez problému 2 tuny.
rám je pevný a masivní,kapoty z 2 mm plechu.
je to super stroj.teď se zabývám různýma vychytávkama,takže budu tady na foru hledat ispiraci.
Re: Zim 350 Charkov
Ty jo! pěkná mašinka. když se výchdňáři do něčeho pustí tak to stojí za to! a jak s náhradníma dílama? nemáš problém něco sehnat? a dej sem více fotek.. díky hlavne mě zaujala ta Hydraulika
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
- jirkaaro244
nekdo tu tento stroj shanel to jsi byl ty ???kde se to da sehnat a za koli
-
sháněl ho Hanz260.dražili jsme ho na aukru a já vyhrál.jinak dílu na to moc nepotřebuju.motor by se dal vyměnit za jawku 350,ale s tou zadní nápravou by to bylo na nic.jinak se daj sehnat spíš na ukrajině nebo v rusku.stačí trochu zagooglit.fotky dodám časem. padnul mi pc a všechny jsou fuč
-
tak přidávám další foto z dneška.udělal sem si zadní nosič a takovej rám,na kterým budou dálkový světla a hledáček.pod zadní nosičem mám místo na naviják,kterej bude sloužit k ovládání naklápění tý malinký lžíce,kterou sem si svařil.hlavní je že hydraulika jí zvedne i když je plná hlíny.
-
tady dávám odkaz na můj profil na quadmanii,tam je fotek dost http://www.quadmania.cz/moto-uzivatel/?muid=27556
- michal-7610
neví někdo s čeho by tam pasovalo zapalování. mám možnost jeden takovej traktor koupit ale je tam prý špatný zapalování.
Mercedes 1117 přepravník koní, Zetor 6748 + Nd5-032, Ml 270cdi
-
tak jsem si takovou mašinku taky pořídil, neměl byste nějaký postřeh k výkonu na kardanu, nakolik jde zatížit, případně jiné z provozu?
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0&t=109614
Díky
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0&t=109614
Díky
Pozdravujem všetkých.
Zháňam kardan na pohon hydrauliky na zim 350. Nemá niekto na predaj. 0907555405.
Zháňam kardan na pohon hydrauliky na zim 350. Nemá niekto na predaj. 0907555405.