DT 75
Moderátor: DYK
-
Re: DT 75
ty fotky jsou z ledna 2010. Letos není co prohrnovat
Každopádně jsem ho měl dnes nastartovaný. Jede na tři válce... i po zahřátí . Nevím proč, na podzim jel fajn, fridex je dobrej. Zítra zkusím vyměnit naftu (letní) a vyčistit pal filtr.
A dá-li pánbůh...
Každopádně jsem ho měl dnes nastartovaný. Jede na tři válce... i po zahřátí . Nevím proč, na podzim jel fajn, fridex je dobrej. Zítra zkusím vyměnit naftu (letní) a vyčistit pal filtr.
A dá-li pánbůh...
- West Zetor
Jestli nemáš co prohrnovat tak tě zvu do Ašského výběžku a počítej že za rajčákama budeš sedět tak do dubnanabocklish píše:ty fotky jsou z ledna 2010. Letos není co prohrnovat
A dá-li pánbůh...
-
-
neobvyklej širokopásovej détik, zajímavý vleky, zajímavá "dělba práce"
http://www.youtube.com/watch?v=uF-oN9wq ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=uF-oN9wq ... re=related
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzpoměl sem si že tady mám taky video našeho DT
viewtopic.php?f=15&t=13997&start=15
viewtopic.php?f=15&t=13997&start=15
Zetor,Tatra,
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám DéTíka 75-hranatá střecha, vše funguje tak jak má, ale nemužu nejak seřídit pravou směrovku (rajčák) . když seřídím vůli, rozjedu se a zaberu, vule se zahadně vymezí a na rajčáku není žádná, až za rajčák zatáhnu a prudce pustím, zas je to ok, neřešil bych to, ale pokud to prudce nepustim tak to klouže a šroub na seřizování-vnitřní strana-směrovka-už nejde moc dotahnout, asi je to už sedrané. jaký je postup při výměně dělá se to teda přes vrch že? dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Je dôležité čím skorej vymeniť brzdový pás PSÚ aby nezodral remenicu. Pás vyberieš vrchom, prípadne aj remenicu - tu však treba vytiahnúť os atď. ND sa dajú objednať v Charkove alebo kúpiť tu ale tu sú drahšie...Mira007 píše:Mám DéTíka 75-hranatá střecha, vše funguje tak jak má, ale nemužu nejak seřídit pravou směrovku (rajčák) . když seřídím vůli, rozjedu se a zaberu, vule se zahadně vymezí a na rajčáku není žádná, až za rajčák zatáhnu a prudce pustím, zas je to ok, neřešil bych to, ale pokud to prudce nepustim tak to klouže a šroub na seřizování-vnitřní strana-směrovka-už nejde moc dotahnout, asi je to už sedrané. jaký je postup při výměně dělá se to teda přes vrch že? dík
-
u nás ve šrotě teď mají jedno dt75 na prodej i s čelní radlicí,plně funkční v pěkném stavu,nikde ani kapka oleje i s novým startovacím motorkem,chtějí za to cenu šrotu,jenže je to 65tis , za chvíli půjde do pece
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí