Belarus 952.4
Moderátor: DYK
Re: Belarus 952.4
Dobrý den, uvažuju o koupi jetého belarusa, hlavně do lesa, připadá mě bytelný a za rozumné peníze. Ale zaráží mě jedna věc, mimo těch novějších mají všechny volant posunutý napravo. Nevadí vám to při ježdění, nebo to jde předělat, má přece orstu nebo ne?
To bys musel předělat celý panel. A při jízdě to nevadí.
Ahoj,
na traktoru mi kompresor tlakuje příliš velký tlak (norma 6-8), mně dává až do červených hodnot. (nad 10 Kpa). Takže při takovém tlaku mi vzadu vyletí gumička ze spojovací hlavice (když nemám zapřažený vlek, samozřejmě kompresor vypínám, tady šlo jen o pokus). Seřízení pružiny podle návodu nic neřeší. Věděl by někdo co s tím?
Předem díky za každou radu. Případně odkaz na nějaký blížší servis, mechanika, který se Belorusy zabývá. (okres příbram)
na traktoru mi kompresor tlakuje příliš velký tlak (norma 6-8), mně dává až do červených hodnot. (nad 10 Kpa). Takže při takovém tlaku mi vzadu vyletí gumička ze spojovací hlavice (když nemám zapřažený vlek, samozřejmě kompresor vypínám, tady šlo jen o pokus). Seřízení pružiny podle návodu nic neřeší. Věděl by někdo co s tím?
Předem díky za každou radu. Případně odkaz na nějaký blížší servis, mechanika, který se Belorusy zabývá. (okres příbram)
U vzduchojemu je regulátor tlaku vzduchu.Když zhodiš to vyčko tak tam se pridává nebo ubírá tlak.
-
Dobrý den,
Sháním manuál k traktoru Belarus 952.4.
Dohledal jsem jen v Aj, neměl by prosím někdo v Českém znění? Za případné odpovědi děkuji.
Sháním manuál k traktoru Belarus 952.4.
Dohledal jsem jen v Aj, neměl by prosím někdo v Českém znění? Za případné odpovědi děkuji.