Belarus 320
Moderátor: DYK
Re: Belarus 320
kedže idu tie vianoce tak som manželke kupil darček... je celá natešená...
http://www.interforst.cz/cz/eshop/k/lan ... -3-5e/369/
http://www.interforst.cz/cz/eshop/k/lan ... -3-5e/369/
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
To bude doma radosti Dobrá volba
dva roky mam zilacky navijak v dielni že ho urobim za traktor a pre nedostatok času som to nakoniec vyriešil krpanom.. Takže ten zilacky pojde do sveta tak ako som ho kupil..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tečie to medzy dyferakom a zariadenim zapinajucim predny nahon.Ked som kupil traktor predek tahel ale dole brehom nedržal.Teraz po vymene prednej napravy ktora ma predny nahon na zapinanie už je to lepšie.Tečie to medzy pohyblivou a pevnou častou
nejak som z toho tvojho popisu stále jelen kade to vlastne tečie... typujem ze gufero na hruške.. skus nafotiť tu napravu a to zapínanie toho predku.. včera som googlil o dušu a žial taká naprava nieje na nete.. ani na ruských stránkach a katalogoch..frone píše:Tečie to medzy dyferakom a zariadenim zapinajucim predny nahon.Ked som kupil traktor predek tahel ale dole brehom nedržal.Teraz po vymene prednej napravy ktora ma predny nahon na zapinanie už je to lepšie.Tečie to medzy pohyblivou a pevnou častou
dnes prebiehal ostrý test v lese... velmi podarená hračka....mihi píše:Tak, tak ,manželky musia byť spokojné...dobre si jej kúpil...
cont33 ty maš asi na tvojom traktore prednu napravu taku ako ja pred vymenou ,dole brehom volnobežka .Tato naprava so zapinanim predku je trochu ina ,ja tiež som ztohojelen. Viem že na volnobežke by som vymenil gufero na hruške a bol by pokoj ale tuto na tejto so zapinanim predku je to zložitejšie. fotky ešte neviem sem vkladat.jedine na MMS.
Naposledy upravil(a) frone dne stř lis 11, 2015 9:07 pm, celkem upraveno 1 x.
ved preto chcem aby si to vyfotilfrone píše:cont33 ty maš asi na tvojom traktore prednu napravu taku ako ja pred vymenou ,dole brehom volnobežka .Tato naprava so zapinanim predku je trochu ina ,ja tiež som ztohojelen. Viem že na volnobežke by som vymenil gufero na hruške a bol by pokoj ale tuto na tejto so zapinanim predku je to zložitejšie.
nejake katalogove čislo ten napravy nevieš ked si ju objednaval??? ak to nieje tajné kolko stála??
Vymena bola vramci zaruky preto neviem čo stoji.
Zdravím ťa Frone,
písal som ti už dve odpovede na Tvoju ss, ale stále to mám v pošte na odoslanie.., ale videl som to aj v diskusii nad Tvojou správou ako odoslané, tak neviem či si to dostal, alebo nie. V každom prípade zajtra budem v Košeci aj s traktorom do cca 16tej, ak si nájdeš čas tak sa ozvy. Do ss som ti poslal aj číslo.
písal som ti už dve odpovede na Tvoju ss, ale stále to mám v pošte na odoslanie.., ale videl som to aj v diskusii nad Tvojou správou ako odoslané, tak neviem či si to dostal, alebo nie. V každom prípade zajtra budem v Košeci aj s traktorom do cca 16tej, ak si nájdeš čas tak sa ozvy. Do ss som ti poslal aj číslo.
Belarus 320.4/2015
Tak páni majitelia 320.4 , nová skúsenosť s motorom! Pri servisnej prehliadke 50mth (prišiel Tomike veľmi promtne- na druhý deň po hlásení ku mne domov) objavil netesnosť na palivovom čerpadle na druhom valci. Chybičku nahlásili okamžite do MT k výrobcovi motorov a po 1 týždni bol pánko dnes u mňa a bez mihnutia vymenil čerpadielko za nové a plus mi odstránil kolísanie otáčok motora. na vyšších otáčkach na voľnobeh to jemne kolísalo, ale pri rýchlosti 25km a naloženej vlečke tie kolísania otáčok sa s traktoríkom pohralo tak že ho rozhojdalo (jemne nadskakoval) a musel som až znížiť otáčky motora, lebo by som to neustál po chvíli v sedačke. Celá oprava bola výmena poistnej pružinky s menším očkom, ktorá držala ďalšie dve šponovacie pružiny v regulácií otáčok motora pod palivovým čerpadlom. Vymenil a motor sa ukludnil !!! Nikdy by som nepovedal že taká volovina je schopná ma vyhodiť z cesty... no na parádičku to teraz ide!!!
Belarus 320.4/2015
- Rasexo
Ahojky.Mam dotaz neresil jste nekdo posileni hydrauliky.Aby mohl zvedat vzadu vetsi zatez.Potrebuji baliky senaze zvedat a bohuzel maji tak do 1000kg.
tiež mi tých 750 kg občas nestačí... zatial som to neriešil, ale ked som na to pozeral tak asi by to chcelo ešte jeden pomocný piest... otazka je či to vydrži uchytenie hydrauliky a zadná náprava... skus najskôr posunuť tie zvyslé nastavitelné stlpice viac dozadu tam kde su šponováky. mohlo by take riešenie na tie balíky stačiť..
Nazdar priatelia , veľa zdaru v tomto roku, nech stroje slúžia.Pred koncom roka, keď sa zozimilo mi súdruh odmietol naštartovať. Zistenie, dva žhavice ko, tak som dočasne štartoval Beluša teplovzdušnou pištoľou v saní .
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!