Modra beruska :-)
Moderátor: DYK
- Chudej farmar
Modra beruska :-)
Panove konecne mam diky pocasi chvilinku tak vam predstavim svoji krasku. NH T6080 jmenovtý vykon 155k maximalni 178k prevodvko power command 19/6 vsechny razene pod zatizením odrpuzena kabina na tlumicich monrou, odpruzena prední naprava. je tam spousta vychytavek jako souvratovy automaticky sistem, ehr bosch. od regulace prokluzu kol pres radar atd atd je to super jsem maximalne spokojen. neskutecne pohodlne a tiche. na fotkach se zda byt maly ale je to obluda hrozna neprojedu s tim do stodoly, je to vetsi nez 162 akorat je o par cm kratsi vaha 6t.
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
Re: Modra beruska :-)
no sakra na kolik to přijde??? a od koho to máš??? agrotec????
- Chudej farmar
na hodne Garneafric píše:no sakra na kolik to přijde??? a od koho to máš??? agrotec????
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
diky za foto solidni trakturek tak hlavne at ses spokojenejChudej farmar píše:na hodne Garneafric píše:no sakra na kolik to přijde??? a od koho to máš??? agrotec????
- jirkaaro244
at slouzi pekny stroj
- tucnakk
přeju hodně mth bez poruch
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
co spotreba? u nas maj NH sice mensi, ale zere hodne. Kdyz maká tak mu nádrž stačí na 8h pracovní dobu jen tak tak.
Pěkný stroj, gratuluji.
A co 162, pujde do světa?
A co 162, pujde do světa?
Paráda kolik to má maximálku 40 ?? To musí být radost s tím jezdit
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
to je fakt u nás jezdí TL-100 a žere jako tank a to jinak mají johndeery ,tady už se staré heslo že johndeere žere přeměnilo na newholland ,jinak blahopřeji k novému traktoru ať slouží.tucnakk píše:přeju hodně mth bez poruch
sorry to mělo být k tomuhlebrigadnik píše:co spotreba? u nas maj NH sice mensi, ale zere hodne. Kdyz maká tak mu nádrž stačí na 8h pracovní dobu jen tak tak.
to je fakt u nás jezdí TL-100 a žere jako tank a to jinak mají johndeery ,tady už se staré heslo že johndeere žere přeměnilo na newholland ,jinak blahopřeji k novému traktoru ať slouží.
Neporovnavajte TL a nove T cko, TL ma mechanicke cerpadlo, T ma elektronicky riadeny manazment motora, rekuperaciu spalin a predpokladam, ze ked ma 19/6 rychlosti tak ta 19 je EKO, to znamena, ze motor si sam ubere otacky na cca 1750, tym padom sa vam pri doprave po ceste rapidne znizi spotreba. Pri nabehnuti do tohoto rezimu vam v kabine zostane uplne ticho, je to maximalny komfort. JD ma spotrebu urcite vyssiu, rozpraval som z chlapmi z druzstva, Do orby a sejby zacali davat NH koli spotrebe. T cka su maximalne spolahlive traktory aj co sa tyka udrzby mate tam 600 MTH intervaly vymeny v motore, 1200 v prevodovke a koncakoch.
Cau chudasi, jsem si toho tady nevsiml, tak gratuluju k nove masince. Vypada hodne dobre a je to peknej macek. Vykon ma, jak pises, taky dost dobrej, takze konecne pohodli na poli