Alexův RS 09 MB220D 4x4
Moderátor: DYK
Alexův RS 09 MB220D 4x4
Tak tady je můj Erés
Rok 1968
4 válec
Rok 1968
4 válec
Naposledy upravil(a) AlexTc dne stř říj 27, 2010 1:43 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: Moje RS 09
zdravím. krása nebeská
- Kutil3
Ahoj je to fešák já měl super motor dvouválec byl to doposud můj nejlepší motor na starty ve velkých mrazech i spotřeba byla krásná.. asi jsem jej neměl známému prodávat
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...
Super Eresek. Taky mam jednoho
jak na to prijdu tak poslu fotecky
jak na to prijdu tak poslu fotecky
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
Fotečky jsou tu! Na 2 jak vypadal když jsme ho Přivlekli dom, no a zbytek jak Vypadá po roce a půl práce na renovaci... Podle původnich zbytků Laku je Toto original Odstín jaký se dával (asi)
tak takhle přesně vypadal ten můj když jsem to přivezl domů
Zdravím cipiska,
moc se mi líbí barva, kterou vyšperkoval svůj eresák. Pokud to není tajemství, rád bych znal odstín té barvy, protože se chystám taky obnovit lak svému RS. Díky.
moc se mi líbí barva, kterou vyšperkoval svůj eresák. Pokud to není tajemství, rád bych znal odstín té barvy, protože se chystám taky obnovit lak svému RS. Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
DSCF2174.JPGcipisek píše:Fotečky jsou tu! Na 2 jak vypadal když jsme ho Přivlekli dom, no a zbytek jak Vypadá po roce a půl práce na renovaci... Podle původnich zbytků Laku je Toto original Odstín jaký se dával (asi)
Chce ma niekto presvedčiť, že doma postaví niečo podobné?
Fotka je slabá (nie je dobre vidieť náradie), ale kto vie o čom je reč, z takéhoto stroja môže mať len radosť.
Pokial chce niekto traktor na univerzálne ľahké práce, tak toto je
Ahoj Tak barvy jsem zvolil následující: Firma Balakom, červeň rumělková světlá 8140 a žluť tmavá 6401. snad ti to pomůže ahojFitipaldi píše:Zdravím cipiska,
Tak to nářadí je Originál, jen ty radličky nejsou původní ty Otec tehdy před 30ti lety nesehnal.. Tak tam napasoval radličky ze zetorajano píše:DSCF2174.JPGcipisek píše:Fotečky jsou tu! Na 2 jak vypadal když jsme ho Přivlekli dom, no a zbytek jak Vypadá po roce a půl práce na renovaci... Podle původnich zbytků Laku je Toto original Odstín jaký se dával (asi)
Chce ma niekto presvedčiť, že doma postaví niečo podobné?
Fotka je slabá (nie je dobre vidieť náradie), ale kto vie o čom je reč, z takéhoto stroja môže mať len radosť.
Pokial chce niekto traktor na univerzálne ľahké práce, tak toto je
-
- Kontaktovat uživatele:
Pôvodné radličky na obhŕnanie boli doslova umelecké dielo. Bola to nemecká precíznosť.
-
Dobrý den, moc se mi líbí Váš RS 09. Je to už dlouho můj sen a teď se mi naskytla možnost ho koupit. Je to dvouválec. Pán za něj chce 18 000, ještě jsem ho neviděl ale říkal mi, že je v dobrém stavu, jen prý vyskakuje trojka. Chci se zeptat na Váš názor jestli do toho jít. Hlavně jak je to opravitelné. Dostupnost ND? Díky Mirek.
Nevěř všemu co si myslíš
-
- Kontaktovat uživatele:
Cena je symbolická, záleží v akom je stave. Rýchlosť môže vyskakovať aj k vôli poškodenému ložisku - to by nebol problém opraviť. Najzranitelnejšia je časť prevodovky, kde je reverz. Prevodovka je hodne vysoká a je mazaná rozšplachovým kolečkom. Môže sa stať , ak je málo oleja, že ložiská nie su mazané, roztrhne klietku a rýchlosti "preskakujú".malotraktor píše:Dobrý den, moc se mi líbí Váš RS 09. Je to už dlouho můj sen a teď se mi naskytla možnost ho koupit. Je to dvouválec. Pán za něj chce 18 000, ještě jsem ho neviděl ale říkal mi, že je v dobrém stavu, jen prý vyskakuje trojka. Chci se zeptat na Váš názor jestli do toho jít. Hlavně jak je to opravitelné. Dostupnost ND? Díky Mirek.