Nabídka traktoru BELARUS 320.4

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
skolnik

Nabídka traktoru BELARUS 320.4

#1 Nový příspěvek od skolnik »

Sdělte mi prosím svůj názor vzhledem k tomu, že uvažujeme o koupi traktoru Belarus. Cena 285 tis. bez DPH za model 320.4 včetně hydrauliky a vývodního hřídele v hodnotě 50 tis. nabízené společností Bel Czech TRADE z Třebíče mi připadá zajímavá. Příslušenství jako vlečka, radlice aj. mají taky.
Vzhledem ke skladu ND, nabízeného servisu a počtu současně prodávaných kusů mě to příjde zajímavé navíc tam pracuje můj kamarád a info mám od něho.
Co říkáte ?

pár dat z letáku :
Traktory Belarus 320.4 jsou osazeny tří-válcovými motory Lombardini o výkonu 36 Hp (licenční výroba na Slovensku), Jsou to nízkootáčkové ekonomické motory splňující nejnovější emisní normu Tier III.A.
Co se týká dalších možností doplňkového příslušenství, lze namontovat jakékoliv zařízení dle Vašich požadavků a technických možností traktoru. Standardně lze nabídnout příslušenství od našich partnerů REHOS s.r.o. (přívěsné vozíky, parkové sekačky), INZECO s.r.o. (sněhové frézy, travní sekačky, mulčovače atd.), AGROMETALL s.r.o. (radlice, pluhy, čistící kartáče atd.), MANATECH s.r.o. (čelní nakladače, lesní nástavby, navijáky atd.), RYBÁŘ tech s.r.o. (pluhy, sekačky, závěsy atd.) Traktor lze doplnit o zadní etážový závěs Cramer a druhý přední hydraulický okruh
320 4 (Small).JPG

Citron

Re: Nabídka traktoru BELARUS 320.4

#2 Nový příspěvek od Citron »

skolnik píše:Sdělte mi prosím svůj názor vzhledem k tomu, že uvažujeme o koupi traktoru Belarus. Cena 285 tis. bez DPH za model 320.4 včetně hydrauliky a vývodního hřídele v hodnotě 50 tis. nabízené společností Bel Czech TRADE z Třebíče mi připadá zajímavá. Příslušenství jako vlečka, radlice aj. mají taky.
Vzhledem ke skladu ND, nabízeného servisu a počtu současně prodávaných kusů mě to příjde zajímavé navíc tam pracuje můj kamarád a info mám od něho.
Co říkáte ?

pár dat z letáku :
Traktory Belarus 320.4 jsou osazeny tří-válcovými motory Lombardini o výkonu 36 Hp (licenční výroba na Slovensku), Jsou to nízkootáčkové ekonomické motory splňující nejnovější emisní normu Tier III.A.
Co se týká dalších možností doplňkového příslušenství, lze namontovat jakékoliv zařízení dle Vašich požadavků a technických možností traktoru. Standardně lze nabídnout příslušenství od našich partnerů REHOS s.r.o. (přívěsné vozíky, parkové sekačky), INZECO s.r.o. (sněhové frézy, travní sekačky, mulčovače atd.), AGROMETALL s.r.o. (radlice, pluhy, čistící kartáče atd.), MANATECH s.r.o. (čelní nakladače, lesní nástavby, navijáky atd.), RYBÁŘ tech s.r.o. (pluhy, sekačky, závěsy atd.) Traktor lze doplnit o zadní etážový závěs Cramer a druhý přední hydraulický okruh
320 4 (Small).JPG

Já bych do něj nešel, ale rozhodnutí je na tobě, ty v tom budeš jezdit, já ne. :) Nevěřím že jsou to kvalitní stroje.
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....

skolnik

#3 Nový příspěvek od skolnik »

Proč máš s tímto typem nějakou skušenost díky za názor

cipisek

#4 Nový příspěvek od cipisek »

U nás na Obci majínějakého bělorusa podobného tomu na fotce od roku 2002 a jsou naprosto spokojeni.. jezdí téměř bez poruch.
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....

Poupic
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Poupic »

skolnik píše:Sdělte mi prosím svůj názor vzhledem k tomu, že uvažujeme o koupi traktoru Belarus. Cena 285 tis. bez DPH za model 320.4 včetně hydrauliky a vývodního hřídele v hodnotě 50 tis. nabízené společností Bel Czech TRADE z Třebíče mi připadá zajímavá. Příslušenství jako vlečka, radlice aj. mají taky.
Co říkáte ?

pár dat z letáku :
320 4 (Small).JPG
Na co ho chceš používat? ty jsi z budovic?

skolnik

#6 Nový příspěvek od skolnik »

ano z Moravských Budějovic uvažuji všestrané využití na zimu odhrnování sněhu a odvoz dreva a zem.práce tak na cca 12 ha ,ona ho tady v třebíči jedna firma hojně prodává tak jsem si říkal že zjistím jestli ho tady někdo z fora nemá a nebo náký reference :)

skolnik

#7 Nový příspěvek od skolnik »

abych to uvedl na pravou míru bydlím v Budějkách ale hospodaří švagr v Rácovicích to je kousek vedle :)

Tom

#8 Nový příspěvek od Tom »

No praktické zkušenosti s tím nemám žádné. Jenom jsem si ten traktor dost důkladně prohlížel na TechAgru. Všechno neopracované odlitky, ramena hydrauliky hodně slabé, vůbec celá hydraulika je dost slabá. Kabina - neskutečně tvrdé plasty, volant katastrofa. Výsledek bude takový že po roce normálního provozu budeš mít všechny plasty dodřené, a volant zohnutý.
Jinak asi to bude dobrý pracovník, elektroniky tam moc není, motory jsou solidní, takže by to mohlo vydržet.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Poupic
Kontaktovat uživatele:

#9 Nový příspěvek od Poupic »

já vim oni je prodáváj v třebíči vedle benzinky tet jich tam maj dost.

Rici

#10 Nový příspěvek od Rici »

Taky jsem se na ně díval na Techagru a ty zadní nápravy byli jak na šlapacím autíčku.Hoodně slabé.

honzauta

#11 Nový příspěvek od honzauta »

Já osobně bych šel raději do tohoto traktoru, osvědčená kvalita - YANMAR AF-400, 4 válec, 4x4, 3 rychlosti náhonu + revers, sekvenční převodovka+revers, na papírech, vyhřívaná kabina rok 2002, cena cca 300 000,-
Přílohy
YANMAR AF-400.jpg

scuderia

#12 Nový příspěvek od scuderia »

Je to pěkné ale cenu maji o 25000 vyšší než ostatní.Pravděpodobně Je tam hodně kancelářských sil.

Pumpik

#13 Nový příspěvek od Pumpik »

Já bych šel do typu o asi 100 000Kč dražšího a ten už má o dost koní víc a celokově to už vypadá jako pořádnej traktor :)
Tohle sice má náhon i na předek ale příde mi to jako taková hračka zato ten typ o kterym mluvim teď nevim jaký to má značení ale už je to takový robusní :)

Poupic
Kontaktovat uživatele:

#14 Nový příspěvek od Poupic »

Nevim no ale já bych si na 12ha a nějáký dřevo nebo vyhrnování jak píšeš koupil klasiku zetora třeba nějákou 7245. Nevim teda jakej traktor na to máte momentálně?

skolnik

#15 Nový příspěvek od skolnik »

momentálně je doma třicítka a malotraktor z octávky na orbu si pujčujeme jondíka od kamaráda :)

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“