REFORM METRAC
Moderátor: DYK
REFORM METRAC
Jsem zvědav jestli se tyto stroje u nás ještě objevují
Re: REFORM METRAC
Tohle je druhej ještě bez blatníků a předního okna.
Až budeme měnit olej a olejové filtry,tak ho blejsknu ( ještě je zazimovanej )
Až budeme měnit olej a olejové filtry,tak ho blejsknu ( ještě je zazimovanej )
-
Moc pěkný. Jeden takový podobný jezdí u nás na vrchlabsku ale vídám ho jen v létě, když někam přejíždí. Má tam taky protiběžku lištu.
U Gybase ve Valmezu má něco podobnýho (ne-li to samý) na prodej s obracákem a diskovou rotačkou za šílený peníze, tuším kolem čtvrt milionu.
Trochu to popiš - motor, šířku, váhu atd.
Jak seče ta protiběžka? Je to asi Busatis, olejem honěný. Kolik tam máš oleje? Mám taky takovou protiběžku ale oleje jen okolo 20ti litrů, za chvíli sekání se moc ohřál a nechtělo to dál sekat. Ono bez chladiče to nejde. Jo a nesekala z kopce. Nahrazeno diskovou a zatím pohoda.
Jaký s tím sekáš terény? Po vrstevnicích nebo jen do kopce?
Prostě to představ trochu víc.
Mirek
U Gybase ve Valmezu má něco podobnýho (ne-li to samý) na prodej s obracákem a diskovou rotačkou za šílený peníze, tuším kolem čtvrt milionu.
Jak seče ta protiběžka? Je to asi Busatis, olejem honěný. Kolik tam máš oleje? Mám taky takovou protiběžku ale oleje jen okolo 20ti litrů, za chvíli sekání se moc ohřál a nechtělo to dál sekat. Ono bez chladiče to nejde. Jo a nesekala z kopce. Nahrazeno diskovou a zatím pohoda.
Mirek
Ta protiběžka je od reformu - REFORM WERKE WELS
Technické ůdaje sem přidám časem.
Technické ůdaje sem přidám časem.
tento reform se mi moc líbí vyprávěl mi o něm děda a říkal že je to rakouský výroby je to pravda ?
Zetor je životní styl
Ano je to Rakušák , pak se dělají ještě Aebi , ale ty jsou Švýcaři . Teda aspoň myslím
Tak ty tech. údaje:Vladimír Šimo píše:Moc pěkný. Jeden takový podobný jezdí u nás na vrchlabsku ale vídám ho jen v létě, když někam přejíždí. Má tam taky protiběžku lištu.
Mirek
Motor - Lombardini 30 k 2válec vzduchem chlazený
Převodovka: 4kvalt s reverzorem
ty rozměry a váhu ještě přidám
Děláme stím hlavně po rovině,ale máme i svažité pastviny a tam se seče po vrstvnicích i do kopce a ještě se nám nestalo, že by se mu chtělo dělat kotrmelec.V nejhorším případě mu klouže zadek.
Naposledy upravil(a) Szymo dne pát črc 15, 2011 11:14 pm, celkem upraveno 1 x.
krásný stroj moc tomu fandím také by se mi to hodilo na ty naše kopce kde se to dá sehnat a za kolik ?
Zetor je životní styl
Nevím jestli to u nás ještě někde půjde sehnat.No, možná je budem prodávat, ale ještě to není jisté.JOSÍG píše:krásný stroj moc tomu fandím také by se mi to hodilo na ty naše kopce kde se to dá sehnat a za kolik ?
-
Tohle má na prodej Gybas ve Valmezu. S pásovým obracečem, shrnovačem a novým mulčovačem za necelých 290 tisíc. Tahle fotka s diskovou rotačkou není asi aktuální. Takže od té ceny odečíst plus mínus 15 tis. za ten obraceč a odhadem 60 tis. za mulčovač (možná i víc, je údajně nový) a cena samotného stroje vychází okolo 2OO tisíc a to je moc a moc.Szymo píše:Nevím jestli to u nás ještě někde půjde sehnat.No, možná je budem prodávat, ale ještě to není jisté.JOSÍG píše:krásný stroj moc tomu fandím také by se mi to hodilo na ty naše kopce kde se to dá sehnat a za kolik ?
Mirek