Máš SZ, takže bych to shrnul asi tak, že každý upřednostňuje něco jinýho a je schopnej oželet něco jinýho. V tom je ta krása, že si člověk může vybrat. Ne jak dřív, tady dostaneš crystala a jeď...Chudej farmar píše:
jinak se mi ta jeho valtra hend na prvni pohled dosti libila, masivni ram, kolem blatniku trubky, ochrana podvozku kazdej vyrobce me neco, nelibi se mi tam vzduchove odpruzeni napravy a ta prevodovka u takle vykonych traktoru je 3°pod zatizenim malo, zase naopak reseni ovladani hydrauliky vcetne reseni venkovnich systemu tomu davam 1 to je lepsi jak moje,nebo aspon takovej pocit z toho mam
Modra beruska :-)
Moderátor: DYK
Re: Modra beruska :-)
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Chudej farmar
antipo: ano prohrnuju ale s 77, hollanda do soli neeee
v sobotu kdyz u nas bylo -18 tak jsem ho startoval potreboval jsem s nim vyjet abych sendal fosny z půdy. zhavil cca 8s a pak na otočení chytnul docela jsem cumel akorat jsem musel nechat trosku prohrat prevodovej olej nez jsem se rozjel psalo to ze je moc studenej. pak jsem ho trosku projel ve snehu par foto uz byla tma a nesel mi vypnout na telefonu blesk tak sorry asi tam bude kulove videt.
v sobotu kdyz u nas bylo -18 tak jsem ho startoval potreboval jsem s nim vyjet abych sendal fosny z půdy. zhavil cca 8s a pak na otočení chytnul docela jsem cumel akorat jsem musel nechat trosku prohrat prevodovej olej nez jsem se rozjel psalo to ze je moc studenej. pak jsem ho trosku projel ve snehu par foto uz byla tma a nesel mi vypnout na telefonu blesk tak sorry asi tam bude kulove videt.
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
pěné foto koukám že jak pozapínáš světla tak toho vidíš stejně jak přes den
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- Chudej farmar
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
- mareko
Chudej farmar píše:http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi ... 1MjA=#skok
Moc pěkné foto
diesel to je koncert
- Chudej farmar
Tak panove dneska jsem ji malem utopil ve snehu, zitra dam fotky ale fakt mazec moc jich nemam pac kdybych v tom nejhorsim zastavil avyfotil uz jsem tam zustal na dobro. hrnul jsem zavazim a maskou snih jeste zo to ma tak siroke gumy
vcera jsem ji startoval v -19 pres noc tu bylo - 25 a chytla bez jakych koliv problemu(zavalo to zhavit a mezi tim to hykalo ze je nizke napeti baterky studeny olej a kdesi co si ale pak to na 2 prevaleni elegantne chytlo pozn. uz stala zase mesic a pul...) ale pak nechtela jit do otacek psalo to nakou chybu tak jsem volal servis dneska prej zamrzla nafta ve filtrech podle cisla chyby tak jsem koupil aditivum dnes nalil a nastartoval nechal ohrat a vse ok
vcera jsem ji startoval v -19 pres noc tu bylo - 25 a chytla bez jakych koliv problemu(zavalo to zhavit a mezi tim to hykalo ze je nizke napeti baterky studeny olej a kdesi co si ale pak to na 2 prevaleni elegantne chytlo pozn. uz stala zase mesic a pul...) ale pak nechtela jit do otacek psalo to nakou chybu tak jsem volal servis dneska prej zamrzla nafta ve filtrech podle cisla chyby tak jsem koupil aditivum dnes nalil a nastartoval nechal ohrat a vse ok
- Chudej farmar
nake foto ale jak rikam z ty zavaty cesty nemam nic kdybych tam zastavil byla by tam jeste ted.
Na tom sněhu vypadá parádně! Jak jsi spokojen s osvětlením traktoru? Já jen že tam těch světel není málo
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- Chudej farmar
antipo: no myslim ze je tam svetel akorat kdyz delas v noci je t fajne svetlo jako ve dne
- Chudej farmar
77 byla v radlici tak jse na prevoz dreva vzal NH
- quidospacek
Promiň, jsem neznalec, to jsou dva pedály brzdy? Že by levá, pravá? Nebo jsem uplně mimo...? A nesmějte se, žádnej učenej z nebe nespadl... (Blbce jako by shazovali, že? )Chudej farmar píše:Hosi jen si delejte srandicky
vic fotek nemam interier vypada defakto takto mimo toho barevneho monitoru co je v pravo nahore
jede to 44,5 vic ani tuk je to omezene otackami.. necha e to pak odblokovat ale myslim si ze to zatim postacuje jinak to pohodli na selnici to je pecka lepsi jak auto.
vlek netusim myslim ze v technicaku bylo neco o 22t + neco? fakt nevim nechci kecat, jinak postupne obejvuju nektere vychytavky a je to super ted me ceka vymena oleje ve vsech vlekach v pluhu atd a v 77 musim taky ostatni zustanou na PPcku
- Chudej farmar
jj je to na kazdou stranu jeden pedal. ale jak je rozpojis nejdou ti zapnout uzaverky ani na automatickej rezim jinak jak ted udelali facelift ty rady 6000 tak jeste k tem dvou brzdovejm pedalum pridali z každý strany jeden malej (podobnej jako plynovej) kterym se pribrzduje treba pri otaceni na souvrati docela dobra vychytavkaquidospacek píše:Promiň, jsem neznalec, to jsou dva pedály brzdy? Že by levá, pravá? Nebo jsem uplně mimo...? A nesmějte se, žádnej učenej z nebe nespadl... (Blbce jako by shazovali, že? )Chudej farmar píše:Hosi jen si delejte srandicky
vic fotek nemam interier vypada defakto takto mimo toho barevneho monitoru co je v pravo nahore
jede to 44,5 vic ani tuk je to omezene otackami.. necha e to pak odblokovat ale myslim si ze to zatim postacuje jinak to pohodli na selnici to je pecka lepsi jak auto.
vlek netusim myslim ze v technicaku bylo neco o 22t + neco? fakt nevim nechci kecat, jinak postupne obejvuju nektere vychytavky a je to super ted me ceka vymena oleje ve vsech vlekach v pluhu atd a v 77 musim taky ostatni zustanou na PPcku