Qětákuv DEUTZ FAHR
Moderátor: DYK
Re: Qvětákuv DEUTZ FAHR
Na takový všetečný bordel je dobrý starý vysavač. Nejlépe ty vodní, kde dolů naliješ vodu a ten bordel padá do ní, pak to všechno vyliješ. Já mám takový na dílně, a nemůžu si ho vynachválit.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Chudej farmar
presne todle rozmetadlo mam taky a je pekne na hovno.. hazí k jednej strane a lita to vsude, ja jsem to vylepsil a ke strenek traktoru zapachtoval aby to na nej nehazelo pac u 7tek to lita do brzd a pak vsichni vime co se deje...
jinak docela jsi me zklamal z takovymhle rozmetadlem co 30% haze na traktor si vemes new stroj. vim co to dovede udelat s traktorem vsechno zareza a o laku ani nemluvim.. no jak kdo s cim zachazi tak se s tim pak schazi... ja bych si na to vzal 70tku...
no ve dvou nevim ja jezdim zavrenej v traktoru vzdycky. zapnu vyvodak pootevru okno nastavim to a valim a uz nezastavuju.. takze nemusim vubec otvirat.. uz to mam tak nauceny ze s tim seju i jetel 15kg/ha...
jinak docela jsi me zklamal z takovymhle rozmetadlem co 30% haze na traktor si vemes new stroj. vim co to dovede udelat s traktorem vsechno zareza a o laku ani nemluvim.. no jak kdo s cim zachazi tak se s tim pak schazi... ja bych si na to vzal 70tku...
no ve dvou nevim ja jezdim zavrenej v traktoru vzdycky. zapnu vyvodak pootevru okno nastavim to a valim a uz nezastavuju.. takze nemusim vubec otvirat.. uz to mam tak nauceny ze s tim seju i jetel 15kg/ha...
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Deutze jsme do toho vzali hlavně kvůli té průjezdnosti terénem.70ka by tam určitě pokažný zůstala,jednak protože těma předníma kolama by se tam zapíchla a ještě má uplně sjetý pneu a ta druhá má pneu dobrý,ale zase je ještě pořát rozebraná.A kdyby jsme ji museli tahat tak tam uděláme větší bordel než takhle.
Museli jsme jezdit 2,protože Deutz má tu kabinu dál od ramen než zetor tak se tam nedá z místa řidiče vůbec dosáhnout jen s prodlužovací tyčí a ta aby se dalo zavřít okno tak se musí vyndat a to je na rozbití toho okna.Takže když sedím na místě spolujezdce (vlevým zadnim rohu kabiny) tak se musim ještě hodně natáhnout abych tam dosáhl a to nejsem žádnej prcek.
Traktor jsem druhej den umyl wapkou a vevnitř vyluxoval.
Taky jsem chtěl už konečně vyhodit ty igelity co jsou na sedačkách,ale to abych rozšrouboval půlku kabiny.
Museli jsme jezdit 2,protože Deutz má tu kabinu dál od ramen než zetor tak se tam nedá z místa řidiče vůbec dosáhnout jen s prodlužovací tyčí a ta aby se dalo zavřít okno tak se musí vyndat a to je na rozbití toho okna.Takže když sedím na místě spolujezdce (vlevým zadnim rohu kabiny) tak se musim ještě hodně natáhnout abych tam dosáhl a to nejsem žádnej prcek.
Traktor jsem druhej den umyl wapkou a vevnitř vyluxoval.
Taky jsem chtěl už konečně vyhodit ty igelity co jsou na sedačkách,ale to abych rozšrouboval půlku kabiny.
Deutz-Fahr ganz klar
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně nám přivezli první krám za novej traktor.
Jsou to polské disky ,které mají každej disk odpruženej samostatnou pružinou.
Pracovní záběr jsou 3m.Jen tak tak stim projedem vratama do dvora.
Ještě pár obrázků ze zkoušek na záhoně.
Deutz-Fahr ganz klar
Cauky, chtěl bych se te zeptat, kolik ma v technicaku psanou maximalni hmotnost privesu.
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem na to kouknul a vyčetl jsem že asi 11 930kg.V návodu výrobce píše že 4násobek hmotnosti traktoru maximálně 20t, ale je to různě omezené národnímy předpisy.Jinak dneska se jelo poprvé po zimně s autovlekem tak z něj vyběhali myši a už se frčelo.Celá souprava vážila 19t.Deutz to zvládal jakš takš dobře.
Deutz-Fahr ganz klar
- Zetor 6211
Qěte kolik tak + - váží ty disky? dalo by se to tahat se zetorem? to asi těžko coQěták píše:Tak konečně nám přivezli první krám za novej traktor.
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)
Nothing runs like a Deere :-)
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Tak v prospektu píšou hmotnost disků: 1100kg ,ale jestli to je i s pěchem .Zetor 6211 píše:Qěte kolik tak + - váží ty disky? dalo by se to tahat se zetorem? to asi těžko coQěták píše:Tak konečně nám přivezli první krám za novej traktor.
Jinak se vyráběj i menších záběrech.
Deutz-Fahr ganz klar
- Chudej farmar
no to tezko:-) sice je pravda ze jsou to jen mulcovací lehky diskery takze nepotrebují takovy vykon ale na 3m zaberu bude mit qvetak co delat aby to jeho 100k utahlo spis to je tak na 120.. ja tahal 4m disky za 16245 a mela toho v kopcich obcas plnou prd... jinak za 62 tak 2m a stejne si myslim ze by to neutahla.. ono jehlavne problem ze to chce rychlost aby to delalo peknou praci...Zetor 6211 píše:Qěte kolik tak + - váží ty disky? dalo by se to tahat se zetorem? to asi těžko coQěták píše:Tak konečně nám přivezli první krám za novej traktor.
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
agrofarm 100
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Tak a máme tu další křáp v chalupě.Je to pluh SUKOV 4x30 za Deutze.Je jištěnej šroubem tak asi moc dlouho nevydrží, ale hlavní je že radlice jsou skoro nový.Ten chlap co jsme to od něj kupovali s tim oral jen párkrát.Za 17 tis. dobrej kup.
Deutz-Fahr ganz klar
jak velké to má radlice 30 ?
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
je to tam napsany 4x30premo píše:jak velké to má radlice 30 ?
Nezvládl by DEUTZ FAHR více radličný pluh?Qěták píše:Tak a máme tu další křáp v chalupě.Je to pluh SUKOV 4x30 za Deutze.Je jištěnej šroubem tak asi moc dlouho nevydrží, ale hlavní je že radlice jsou skoro nový.Ten chlap co jsme to od něj kupovali s tim oral jen párkrát.Za 17 tis. dobrej kup.
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Možná že s těma 30cm radlicema zvádl.Ten maník od kterýho to je, to tahal za Zetorem 67.
Deutz-Fahr ganz klar