rado píše:nepozeral si polske komponenty na zetoroch? mozno by stacilo prisposobit ovladanie rucnej brzdy.
isty cas sme na traktory JXU montovali polske brzdy privesu, ktore sa nedali namontovat na stroj, na ktorom bol namontovany celny nakladac. problemom bolo umiestnenie vzduchojemu
prevodnik kvapalina/vzduch s funkciou rucnej brzdy wabco stoji okolo tisicky.
hlavne do brzdovej sustavy traktora nenalej synteticku brzdovu kvapalinu. rozozerie vsetky gumicky
kde by som také poľské brzdy prívesu našiel, alebo akým kľúčovým slovom ich hľadať? S umiestneným vzduchojemu by som nemal mať problém, pod schodmi je dostatok miesta.
je medzi komponentami na tejto stránke aj ten prevodník kvapalina vzduch?
http://www.grenekramp.cz/shop/action/ca ... %A9m+Wabco
resp. ktoré z tých komponentov by som potreboval? lebo u zetora sa vzduchotlaký systém skladá z kompresora (ten mám), združeného regulátoru tlaku, vzduchojemu, brzdového ventilu, rýchlospojky a tlakomeru. problém je v tom že u tých starších zetorov je ovládanie toho brzdového ventilu mechanicky a mne by pasovalo keby to bolo tlakom brzdovej kvapaliny, to je asi ten prevodník kvapalina/vzduch čo si spomínal? a keby mi ručná brzda nefungovala na tie vzduchové brzdy, to by až tak nevadilo.
ešte raz ti ďakujem za rady