Edova Fiatagri 80 - 90 DT
Moderátor: DYK
Re: Edova Fiatagri 80 - 90 DT a Agria 5700
ahoj, myslím že viem ako to myslíš, ale to už mi príde jednoduchšie nejak sa hrať priamo s tým predným vývodom, ako ťahať niečo zo zadu do predu, aj tak tam veru moc miesta nie je.
remenice hotové, dnes sa kúpil remeň, tak som testoval, točiť sa to točí, škoda že je tak oneskorená jar a našiel som len suchú trávu, ktorú družstevníci vlani nepokosili
Edo Paráda To bude sekat jedna radost
Vypadá to hodně dobře Kolik ta sekačka tak cca váží?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
diki, uvidíme ako to bude kosiť tú prejdenú trávu, úspech vidím tak 50/50, váži to presne 62 kg, moja upravená verzia asi okolo 70 kg
Ahoj
Podle mě s tím nebude problém pokud teda nebudeš sekat nějakou extra vzrostlou luční směsku . Trakturek jede pomalinku moc se mě to líbí .
Podle mě s tím nebude problém pokud teda nebudeš sekat nějakou extra vzrostlou luční směsku . Trakturek jede pomalinku moc se mě to líbí .
StenliH píše:Ahoj
ahoj, tak to si tu prvý optimista, čo tomu verí keď narastie tráva tak sa uvidí
včera som valcoval trávnik, dnes som rotavátoroval záhradku, nemal som so sebou foťák, tak len fotka výsledku, ale zistil som nepríjemnú vec, rotavátor čo som na jeseň kúpil má s mojim traktorom opačné otáčky, vyhadzuje ku kolesám a nie dozadu, pri kúpe ma veru nenapadlo si dať na to pozor, traktor som mal len chvíľu. tak neviem čo teraz s tým, ten kúsok čo potrebujem rozrobiť, to spravilo aj takto. neviem či zháňať prevodovku na zmenu zmyslu otáčania vývodu, alebo nejak ten rotavátor prekopať a potom ešte môžem predať a kúpiť iný..
Vypada to pekne
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
Edo, já věřím, že ta disková sekačka zvládne celkem svižný pojezd. Je energeticky míň nátočná jako bubnovka a agria má v tomto případě výkonu na rozdávání. Asi budeš nejrychlejší sekáč v kraji
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- zetorak jirka
Ta sekačka, je pěkná práce, ale ty přejetý neposečený koleje na sklizené louce už moc pěkný nebudou. Ale pohrál jsi si s tím pěkně.
aj dnes som to bol oskúšať a ako píšeš, tráva je síce ešte slabá, ale tú kosu ani necítiť, že je zapojená a zatiaľ mi to aj pekne berie tú prejdenú trávu, sám som zvedavý ako to bude v metrovej tráveDYK píše:Edo, já věřím, že ta disková sekačka zvládne celkem svižný pojezd. Je energeticky míň nátočná jako bubnovka a agria má v tomto případě výkonu na rozdávání. Asi budeš nejrychlejší sekáč v kraji
Dej video
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.