tam kde konci major, eres zaciná
Stenliho RS 09
Moderátor: DYK
Re: Stenliho RS 09
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Vložím video hrne pomalu ale jistě
Tak ten sníh tiše závidím. U nás už ani v hospodářských potřebách neobjednávají lopaty a košťata na sníh, protože není co zametat. Padne jen poprašek, ten se rozpustí a všechno je spíš na blatě než pod sněhem.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
proc jezdis na ty pomaly rychlosti?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Ahoj
Jezdím na klasickou 1ku a 2ku protože všude je tráva kde hrnu a strašně snadno tou lžící zajedu moc hluboko nechci to tady mít na jaře poryté by mě kleplo Ale to RS má menší kola a jezdí fakt dost pomalu . Mě to nevadí mám ho tady kolem domku a na nějaký minutě mě nezáleží .
PS ten sníh bych dal zadarmo pro někoho radost pro mě zlost Dneska zase napadal tak jdu vyhrnovat .
Jezdím na klasickou 1ku a 2ku protože všude je tráva kde hrnu a strašně snadno tou lžící zajedu moc hluboko nechci to tady mít na jaře poryté by mě kleplo Ale to RS má menší kola a jezdí fakt dost pomalu . Mě to nevadí mám ho tady kolem domku a na nějaký minutě mě nezáleží .
PS ten sníh bych dal zadarmo pro někoho radost pro mě zlost Dneska zase napadal tak jdu vyhrnovat .
Nemáte někdo soupis těsnění na písty nakladače ?
pokud mě zrak nešálil tak jsem opsal z pístnice :
B1 - 83 / 40 x 500
TGL 10906 - 0364
Já jsem je měl rozebrané oměřil jsem vše ale asi ne moc přesně . Kdyby někdo mohl pomoct tak bych byl zavázán .
B1 - 83 / 40 x 500
TGL 10906 - 0364
Já jsem je měl rozebrané oměřil jsem vše ale asi ne moc přesně . Kdyby někdo mohl pomoct tak bych byl zavázán .
Už to nešlo editovat
ORSTA-Hydraulikzylinder – B1 63/40×500
Bezeichnung: B1 63/40×500
Rohrdurchmesser: 63mm
Rohrlänge ( gemessen zwischen den Gehäusen ) : 500mm
Kolbenstangendurchmesser: 40mm
Gewinde auf der Kolbenstange: M24x1,5
Auge: feststehend / 40mm
Gewindeanschlüsse : M22x1,5
Arbeitsdruck: 160bar
Hublänge: 500mm
Alexi toto je správně ne ?
ORSTA-Hydraulikzylinder – B1 63/40×500
Bezeichnung: B1 63/40×500
Rohrdurchmesser: 63mm
Rohrlänge ( gemessen zwischen den Gehäusen ) : 500mm
Kolbenstangendurchmesser: 40mm
Gewinde auf der Kolbenstange: M24x1,5
Auge: feststehend / 40mm
Gewindeanschlüsse : M22x1,5
Arbeitsdruck: 160bar
Hublänge: 500mm
Alexi toto je správně ne ?
StenliH píše:Nemáte někdo soupis těsnění na písty nakladače ?
B1 - 83 / 40 x 500
TGL 10906 - 0364
Já taky nevím, mě oprava teprve čeká, já mám i vydřený tyče takže počítám s kompletní repasí. Známej si je nechal zrepasovat před lety, stálo to asi okolo 10000,- za oba. Říkali mu že ty pístnice mají ty vnitřky nějak udělaný po staru, že to není stavěný na to když ta pístnice tlačí obráceně, takže mu to předělali. Já když se zvednu na lopatě tak hned spadnu na zem. Ale pokud cokoliv zvednu nahoru tak drží.
JJ tak koupit jiné písty by bylo snadnější
Do GO za 10ku bych teda nešel u RS .
Hledal jsem kde všude snad i v pekle ale seznam těsnění jsem teda nenašel tak to rozeberu a musím zjistit co se stalo . Mě lopata držela nepadala vše pracovalo jak se sluší / předpokládám že jsem některé těsnění koupil s malou vůlí vyběhalo se a proteklo to teď to valí přes stírací kroužky ve-velkém
Do GO za 10ku bych teda nešel u RS .
Hledal jsem kde všude snad i v pekle ale seznam těsnění jsem teda nenašel tak to rozeberu a musím zjistit co se stalo . Mě lopata držela nepadala vše pracovalo jak se sluší / předpokládám že jsem některé těsnění koupil s malou vůlí vyběhalo se a proteklo to teď to valí přes stírací kroužky ve-velkém
Myslím, že 10 za GO u eresa je hodně dobrá cena...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ahoj Tome
No za GO motoru jistě
Ale za GO pístnic 10K je moc na mě to bych raději předělal nakladač na jiné písty . Chromované tyče by stály 2600 +/- Honování válce atd
No za GO motoru jistě
Ale za GO pístnic 10K je moc na mě to bych raději předělal nakladač na jiné písty . Chromované tyče by stály 2600 +/- Honování válce atd
Ahojky
Tak začnu seznamem věcí na go pístnic .
Manžeta 40x56x10 PUR 2x +/- 150 kč
Manžeta 45x63x12 PUR 4x +/- 450 kč
O-Kr 65x2,65 2x +/- 22 kč
Ještě později doplním stírací kroužky ještě tam jsou O-kroužky na tyči + utěsnění spodku pístu to rozdělávat nebudu Kdyby někdo dělal GO tak lehko si vybere a koupí O kroužky mají skladem běžně narozdíl od manžet .
Já jsem se rozhodl upravit konce pístu foto dodám až mě to soustružník dodá ( ale manžety zůstanou )
O-Kr 65x2,65 2x +/- 22 kč
Ještě později doplním stírací kroužky ještě tam jsou O-kroužky na tyči + utěsnění spodku pístu to rozdělávat nebudu Kdyby někdo dělal GO tak lehko si vybere a koupí O kroužky mají skladem běžně narozdíl od manžet .
Já jsem se rozhodl upravit konce pístu foto dodám až mě to soustružník dodá ( ale manžety zůstanou )
StenliH píše:Ahojky
O-Kr 65x2,65 4x +/- 22 kč
O-kr 25x2 4x +/- 25 kč
-------------------------------
Toto je kompletní materiál potřebný na přetěsnění nakladače . Kdo je gurmán tak si veme ty originální vložky pístu k soustružníkovi aby je vyrobil nové zachová stejný tvar i rozměry vyjma hranky držící manžetku na místě Tu je potřeba udělat o 4 mm větší aby tam ty polyuretanové manžety opravdu držely / Mě to udělal soustružník za 300 korun manžety jsem zalil v hrnci rychlovarkou horkou - vodou a rukama jsem je natlačil do lůžek .
Fotit to nebudu nevidím důvod rozpis materiálu tady je k práci stačí fakt jen základní . ( přetěsnit zmákne každej )
Podzim je tady Tak se vozí dříví
A bude čas pomalu orat což jsem nikdy nedělal ale tak to se nějak zmákne
A bude čas pomalu orat což jsem nikdy nedělal ale tak to se nějak zmákne
Pekna haluzinka
jhr
jhr