tak to je mooc hezká stroječek, myslíš že to utáhne dvoják? na zahradu úplně ideálníedo píše:piatok som bol pre pluh u používateľa zetkamz, sobotu som ho skladal a upravoval uchytenie a dnes som ho skúsil použiť, podmienky na oranie zlé, blato, nikdy som ešte neoral tak aj výsledok tak vyzeral najhoršie že som sa hodinu nevedel dostať zo záhrady, lebo tam máme taký obrubník a je to dosť výškový rozdiel, takže sa furt podkladali nejaké dosky a furt to utekalo kdesi dole... no ale spravil som konečne pár fotiek stroja
Edova Fiatagri 80 - 90 DT
Moderátor: DYK
- pinkygsx
- Kontaktovat uživatele:
Re: Edova Fiatagri 80 - 90 DT a Agria 5700
Pepina už je horová http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=81501
další projekt DaewARO : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=92759
JawARO: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... lit=jawaro
další projekt DaewARO : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=92759
JawARO: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... lit=jawaro
dik za pochvalu to práve neviem, malo to dosť problémy v takomto blate, ale ten pluh neni dobrý jedna radlica bola ohnutá, tak ho musím najskôr opraviť a potom to vyskúšať, keď tak pôjde jedna dole, nemám toho moc na oranie tak je to jedno
pridám zopár foto, kabína, cez víkend som zohnal rotavátor a dnes som prerobil uchytenie radlice z MF, tak aby mi pasovala na traktor a prebehla aj prvá skúška, už som si dal vyrobiť aj komponenty na zadnú natáčaciu. prekvapivo to má celkom trakciu aj na tých šípoch, akurát cúvanie do veľkého kopca je slabšie.
dnes som mal čas konečne popracovať trochu ta traktore, prerobil som termoštart na teplovzdušnú pištoľ a potom doladil rôzne detaily ako nebrzdiace koleso, alebo to že niekto stratil dve kužeľové podložky z kolesa a požil tam iba obyčajné.., tak som vytočil kužeľ priamo na matku.., ešte že je to malé a dá sa s tým ísť aj do tepla
Jakou to má teda rozteč šroubů na kole?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
dal som to do toho inzerátu, ale pridám aj sem
Krásná práce
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Bob a bobek, traktory od Edy
Gumy teda nejnovější nejsou Ale středy jsou moc pěkné, a účel to splní, což je hlavní
Kdy budeš mít tu Agrii na "normálních" značkách? Pořád tam máš tu převozní...
Gumy teda nejnovější nejsou Ale středy jsou moc pěkné, a účel to splní, což je hlavní
Kdy budeš mít tu Agrii na "normálních" značkách? Pořád tam máš tu převozní...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
značku tam mám len tak, to je ešte z toho veľkého traktora, keď sa doviezol.., agria je inak bez papierov, má to len štítok, ale nechýba mi to, zasa od toho zbytočne platiť, bývam od ľudí a používať to budem len okolo domu a to len mimo cesty, okrem tej zimnej údržby. hej kolesá už čosi pamätajú, kamarát to mal X rokov na povale, sú to zo sanitky, majú ešte zbytky kovových hrotov, potom sme ako chalani kúpili spoločne škodu 120, tak sme na nich v zime jazdili, len také na vybláznenie
Ttj, já jsem myslel, že máš Agrii s papírama Těch hřebů jsem si nevšiml, to je paráda
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
dnes rovno ostrý test, nasnežilo tak 4 cm, naspodu miestami ešte ľad a došiel dedko domov favoritom a pred kopcom do garáže mu už nenaštartoval, niečo so štartérom, vymenil som mu cievku ale nepomohlo, celý sa vymeniť nedal lebo tam je plech zo spodu čo tam zavadzia. tak že mu to skúsim traktoríkom vytlačiť do garáže, myslel som si že to nedá, je to fakt kopec, obul som ho do reťazí a išlo to, akurát bol problém že mi dvíhalo predok a nemohol som zatáčať a tlačilo ma to do steny, tak som musel viac krát cúvať, ale auto je v garáži a tam sa to bude dať lepšie spraviť ako vonku na snehu.
dnes mi to nedalo a bol som sa trocha povoziť
Myslím že o této Agrii jsem uvažoval místo naší Z6911. Prodejce byl myslím od Znojma. Hlavně se mi líbylo že má kabinu. Ale nakonec po rodinné poradě jsem ji nekoupil.