Edova Fiatagri 80 - 90 DT

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
pinkygsx
Kontaktovat uživatele:

Re: Edova Fiatagri 80 - 90 DT a Agria 5700

#421 Nový příspěvek od pinkygsx »

edo píše:piatok som bol pre pluh u používateľa zetkamz, sobotu som ho skladal a upravoval uchytenie a dnes som ho skúsil použiť, podmienky na oranie zlé, blato, nikdy som ešte neoral tak aj výsledok tak vyzeral :D najhoršie že som sa hodinu nevedel dostať zo záhrady, lebo tam máme taký obrubník a je to dosť výškový rozdiel, takže sa furt podkladali nejaké dosky a furt to utekalo kdesi dole... no ale spravil som konečne pár fotiek stroja
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
tak to je mooc hezká stroječek, myslíš že to utáhne dvoják? na zahradu úplně ideální 8)

edo

#422 Nový příspěvek od edo »

dik za pochvalu :) to práve neviem, malo to dosť problémy v takomto blate, ale ten pluh neni dobrý jedna radlica bola ohnutá, tak ho musím najskôr opraviť a potom to vyskúšať, keď tak pôjde jedna dole, nemám toho moc na oranie tak je to jedno :)

edo

#423 Nový příspěvek od edo »

pridám zopár foto, kabína, cez víkend som zohnal rotavátor a dnes som prerobil uchytenie radlice z MF, tak aby mi pasovala na traktor a prebehla aj prvá skúška, už som si dal vyrobiť aj komponenty na zadnú natáčaciu. prekvapivo to má celkom trakciu aj na tých šípoch, akurát cúvanie do veľkého kopca je slabšie.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

edo

#424 Nový příspěvek od edo »

dnes som mal čas konečne popracovať trochu ta traktore, prerobil som termoštart na teplovzdušnú pištoľ a potom doladil rôzne detaily ako nebrzdiace koleso, alebo to že niekto stratil dve kužeľové podložky z kolesa a požil tam iba obyčajné.., tak som vytočil kužeľ priamo na matku.., ešte že je to malé a dá sa s tým ísť aj do tepla :)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tom

#425 Nový příspěvek od Tom »

Jakou to má teda rozteč šroubů na kole?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

edo

#426 Nový příspěvek od edo »

dal som to do toho inzerátu, ale pridám aj sem
Obrázek

edo

#427 Nový příspěvek od edo »

dnes kompletizácia zadnej otočnej radlice, ešte tam treba dve výstuhy dorobiť, prebehol aj test, vyzerá že to bude fungovať :)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tom

#428 Nový příspěvek od Tom »

Krásná práce 8)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

edo

#429 Nový příspěvek od edo »

včera som spravil porovnávacie fotky veľkého s malým :) dnes som nahadzoval tie disky na zimu, mám k tomu aj reťaze, tak to pôjde snáď ako tank :D

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tom

#430 Nový příspěvek od Tom »

Bob a bobek, traktory od Edy :)
Gumy teda nejnovější nejsou :smich: Ale středy jsou moc pěkné, a účel to splní, což je hlavní ;-)
Kdy budeš mít tu Agrii na "normálních" značkách? Pořád tam máš tu převozní...
TomAgro@seznam.cz

edo

#431 Nový příspěvek od edo »

značku tam mám len tak, to je ešte z toho veľkého traktora, keď sa doviezol.., agria je inak bez papierov, má to len štítok, ale nechýba mi to, zasa od toho zbytočne platiť, bývam od ľudí a používať to budem len okolo domu a to len mimo cesty, okrem tej zimnej údržby. hej kolesá už čosi pamätajú, kamarát to mal X rokov na povale, sú to zo sanitky, majú ešte zbytky kovových hrotov, potom sme ako chalani kúpili spoločne škodu 120, tak sme na nich v zime jazdili, len také na vybláznenie :D

Tom

#432 Nový příspěvek od Tom »

Ttj, já jsem myslel, že máš Agrii s papírama ;-) Těch hřebů jsem si nevšiml, to je paráda 8)
TomAgro@seznam.cz

edo

#433 Nový příspěvek od edo »

dnes rovno ostrý test, nasnežilo tak 4 cm, naspodu miestami ešte ľad a došiel dedko domov favoritom a pred kopcom do garáže mu už nenaštartoval, niečo so štartérom, vymenil som mu cievku ale nepomohlo, celý sa vymeniť nedal lebo tam je plech zo spodu čo tam zavadzia. tak že mu to skúsim traktoríkom vytlačiť do garáže, myslel som si že to nedá, je to fakt kopec, obul som ho do reťazí a išlo to, akurát bol problém že mi dvíhalo predok a nemohol som zatáčať a tlačilo ma to do steny, tak som musel viac krát cúvať, ale auto je v garáži a tam sa to bude dať lepšie spraviť ako vonku na snehu.

edo

#434 Nový příspěvek od edo »

dnes mi to nedalo a bol som sa trocha povoziť :)

Obrázek

Brendak

#435 Nový příspěvek od Brendak »

Myslím že o této Agrii jsem uvažoval místo naší Z6911. Prodejce byl myslím od Znojma. Hlavně se mi líbylo že má kabinu. Ale nakonec po rodinné poradě jsem ji nekoupil.

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“