fortschritt ZT 303
Moderátor: DYK
-
Re: fortschritt ZT 303
To je mi novinka,PAL dělal nějaké startéry,které pasovaly do Ify?
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Ja som mal Liazovacky na 6 valci v rezacke E 281 Jedine bolo treba vyrobit rozperny kruzok kvoli hlbsiemu zasuvaniu pastorka Inak to krutilo motorom bez problemov.
-
To vím,mám doma motor Ifa 6VD z řezačky E280 a mám tam ten startér z Liaze (Tatra,V3S),ale do čtyřválce Ify nepasuje,je o dost hrubší a nevleze tam.
Ale ten menší z toho malého Tatrováckého vzducháče je mi novinkou.
Holt víc hlav více ví a proto mám rád toto forum.
Ale ten menší z toho malého Tatrováckého vzducháče je mi novinkou.
Holt víc hlav více ví a proto mám rád toto forum.
-
Mne to pride ako starter z toho 120 crystala, ci? Nema niekto moznost precitat z neho udaje? Za niekdajsieho rezimu to bolo celkom mozne,ze pal vyrabal vsetky startery do rvhp. Aj v balkankare bol starter z majora a vstrekovacie z avie.
Ahoj hele máme možnost koupit ZT 303 prosímvás mohli by jste mi napsat origo rozměr předních gum ? popřípadě co se tam dá narvat na ty disky ? nebo nějakou alternativu ? moc dekuju ...
a názory na tento traktor ? spotřeba ? atd ?
a názory na tento traktor ? spotřeba ? atd ?
-
Vitaj!
Ak mas v zadu origo rozmer 18,4-r30 tak v predu 12,5-r20. Ak ho budes pouzivat len tak okolo domu, tak super pomocnik nenarocny na udrzbu.spotreba na ha lepsia ako na majore.
pre buducnost je lepsie pouzivat vyhladavac, vsetky tieto informacie su uz v tomto vlakne davno a ovela lepsie napisane,len si treba sadnut a pohladat, mna osobne to uz nebavi pisat stale dookola.
Ak mas v zadu origo rozmer 18,4-r30 tak v predu 12,5-r20. Ak ho budes pouzivat len tak okolo domu, tak super pomocnik nenarocny na udrzbu.spotreba na ha lepsia ako na majore.
pre buducnost je lepsie pouzivat vyhladavac, vsetky tieto informacie su uz v tomto vlakne davno a ovela lepsie napisane,len si treba sadnut a pohladat, mna osobne to uz nebavi pisat stale dookola.
-
To máš těžké Miro,každý kdo projeví zájem o ZTéčko tak sem zabloudí a ptá se.Za těch 7let co už běží tohle vlákno už je to hezká řádka lidí a jak tak koukám,tak ještě bude,protože minulá generace tento traktor zavrhla a ta současná ho znovu objevuje
Je presne ako origo štartér z Ify, neviem do čoho sa tieto štartére montovali, ale pravdepodobne to bude z Tatry, mám doma ešte jeden na 12V no ten som ani neskúšal.poulm píše:To je mi novinka,PAL dělal nějaké startéry,které pasovaly do Ify?
Neviem či sa mi to podarilo ale ak áno tak tu sú fotky toho nášho ZT.
Začal prebíjať olej popod hlavy a pomere dosť. Mimochodom ten benzínový motorček na štartovanie ZT by bol síce zaujímavý ale myslím že by z hľadiska financií nebol lacnejší ako štartovanie elektrické. Tak ma napadlo, skúšal niekto už ZT v kombinácii s Horsch terrano?
Začal prebíjať olej popod hlavy a pomere dosť. Mimochodom ten benzínový motorček na štartovanie ZT by bol síce zaujímavý ale myslím že by z hľadiska financií nebol lacnejší ako štartovanie elektrické. Tak ma napadlo, skúšal niekto už ZT v kombinácii s Horsch terrano?
Fú sú trochu veľké.
Zdravím všechny ZTčkáře. Nedaří se mi se k vám přihlásit, tak se hlásím přes kolegu z práce.
Mám na svém ZTčku napasovaný startér s reduktorem určený pro Zetor UŘ1, 12V 3kW. Už to takto funguje 2 roky bez problému.
Startuje i při -10°C. Baterku mám 1x 120 Ah.
Mám na svém ZTčku napasovaný startér s reduktorem určený pro Zetor UŘ1, 12V 3kW. Už to takto funguje 2 roky bez problému.
Naposledy upravil(a) Gaudysrs dne sob říj 03, 2015 10:21 pm, celkem upraveno 2 x.
-
No,trosku su vacsie..ale je to velmi pekny kusok...nejak takto podobne vypadalo moje prve zt. Chcelo by to dat do farby,nech uz viac nehrdzavie..preco bola menena prevodovka? Kde ti vytlaca olej spopod hlav? Ak na tej strane kde je vyfukove potrubie? Treba si skontrolovat odvetranie motora,ak nepomoze,tak surovo podotahovat hlavy spravnym sposobom.
Na strane sania. No aj som pozeral na tú zelenú farbu prevodovky ale nezamýšľal som sa nad tým že by bola menená. Máme ho len asi 3 týždne. Inak ten štartér je zaujímavý, otec akurát včera kupoval baterku a nie je to lacný špás.
Zdravím, je to pěkně řešené, já než koupím baterky tak bych ho tam taky zkusil napasovat. V zimě teda zvládne nahodit motor? Jak velké úpravy si dělal na uchycení?Gaudysrs píše:Zdravím všechny ZTčkáře. Nedaří se mi se k vám přihlásit, tak se hlásím přes kolegu z práce.