Nevíš jak je dlouhá a jestli by byla k prodeji?AlexTc píše:Nechám si jí vyrobit z normální pístnice,cena má být cca 5000,-. Určitě by se dala sehnat nějaká z ještěrky,o jedné bych i věděl ale má výsuv jen 15cm,já potřebuju 23
Alexův RS 09 MB220D 4x4
Moderátor: DYK
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alexův RS 09
Dluhá je asi 60cm,ale jen odhaduji,mě nevyhovuje tak jsem se jí dál nezabýval . Mají jí tady,tak tam zkus zavolat a domluvit se http://www.vr-technik.cz/
Tak jsem namontoval bednu na motorovku a jiné krámy
Ahoj.
Prosimtě, jaký rozmě mají zadní pláště na tom RS.
Dík
Gabo
Prosimtě, jaký rozmě mají zadní pláště na tom RS.
Dík
Gabo
8-36
Díky.AlexTc píše:8-36
Já sháním 8, 8,3 nebo 9,5 / 32
Alexi Letos mam v planu prepracovat otcova Eresa a dat misto jeho letiteho a opotrebovaneho 2valce jiny motor. (vis jak je to s dily a je uz to nechcu resit navic potrebuju trochu vetsi vykon ) volba padla na 1.4D z citroenu AX a zajimalo by me jak jsi vyresil redukci s prevodovkou a jak jsi upravil spojku (jestli vubec pouzil puvodni setrvak se spojkou) abys mohl pouzivat vyvodove hridele? Za kazdou radu ci foto budu vdecny diky
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
Já nic neupravoval,mám tam originál 4 váleccipisek píše:Alexi Letos mam v planu prepracovat otcova Eresa a dat misto jeho letiteho a opotrebovaneho 2valce jiny motor. (vis jak je to s dily a je uz to nechcu resit navic potrebuju trochu vetsi vykon ) volba padla na 1.4D z citroenu AX a zajimalo by me jak jsi vyresil redukci s prevodovkou a jak jsi upravil spojku (jestli vubec pouzil puvodni setrvak se spojkou) abys mohl pouzivat vyvodove hridele? Za kazdou radu ci foto budu vdecny diky
Jejda promin ja to zplantal to ma JOCHE prekopane.. nic zkopiruju to a dam na nase stranky snad si to precte a poradi.
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
Tak jsem dneska připojil orbitrol,zatím jen pokusně na malou pístnici. Sehnat tady u nás bronz na pouzdra na kyvku přední nápravy je snad těžší než sehnat materiál na výrobu atomový bomby . Zítra to zkusím v Rokycanech.
- bastardtraktor
Alexi - volal jsi mi a podíval jsem se
mam kousíček bronze prům 45 a délka 70 mm
Doufám, že se Radek01 nebude zlobit,m ale napiš mu
on staví ten Bagřík domácí výroby a bronz má
Osobně si ale myslím, že bronz je zbytečnej. Běžně je u bagrů všude ocelový čep, ocelová pouzdra a maznice a to i na kyvné nápravě traktorbagrů
mam kousíček bronze prům 45 a délka 70 mm
Doufám, že se Radek01 nebude zlobit,m ale napiš mu
on staví ten Bagřík domácí výroby a bronz má
Osobně si ale myslím, že bronz je zbytečnej. Běžně je u bagrů všude ocelový čep, ocelová pouzdra a maznice a to i na kyvné nápravě traktorbagrů
ooooooooooooo
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš krasný rs09,jen tak dal.Jsi muj vzor!-)
Ó děkuji, odhaduji že dvou let pro něj budu stavět i přistávací dráhu, lety do vesmíru s ním budou tak do 5 letpavel3.0.9 píše:Máš krasný rs09,jen tak dal.Jsi muj vzor!-)
Náprava namontována
- bastardtraktor