ee myslim že agtOrešanec píše:S BCS netusim, ale s Antonio Carro urcite.trikko píše:tušim AGT ma niečo spoločne s BCS
AGT 835 nazory postrehy skusenosti týmito malotraktormi?
Moderátor: DYK
- peter769
Re: AGT 835 nazory postrehy skusenosti týmito malotraktormi?
Veeeelmi pekne stroje len skoda ze niesu moje
Konecne sa mi podarilo dokoncit moj stroj na hrubo uz len dokoncit detaily zadnu cast, okna a zadnu vsperu.Vinea 30Hp Comfort píše:Kolo vypadá dobře dej foto celýho traktoru na těch balónech
Pěkné Můžeš dát ještě detail toho navijáku?
- Vinea 30Hp Comfort
Vypadá to dobře,ty kola dělají traktor a nástavba je jak origo
ZETOR 5211
Velmi rad by som ti tie detaili pofotil ale momentalne mam navijak dole potrbujem doriesit kladky a celkovy pohon ktory bude od kardanu pomocou retaze,ale daval som fotky toho navijaku ked bol namontovany na tz4k14 tu je odkaz (viewtopic.php?f=21&t=12118&start=75)tam si to mozes poobzerat tak si to nejako chcem namontovat aj na AGT.Samozrejme ked ho dokoncim foto budeZdeněk B. píše:Pěkné Můžeš dát ještě detail toho navijáku?
To ano,nelutujem ze som sa rozhodol pre 11,5x80 en ako sa to bude spravat v terene to ukaze cas.Vinea 30Hp Comfort píše:Vypadá to dobře,ty kola dělají traktor a nástavba je jak origo
Ten ochranny ram je robeny podla originalu len rozdiel je v tom ze som pouzil ruru s priemerom 60mm a zadnu cat kabiny som pouzil ruru 50mm.len uvazujem o streche kedze je to klbak a aj predna cast sa nataca oproti zadnej
Tak som tu znova po dlhom case traktor je po kompletnej GO.je poskladany a nastiekany komplet.budem ho postune skladat a pridavat aktualne foto
- Vinea 30Hp Comfort
Tak to jsi vzal teda zodpovědně to tě chválím
ZETOR 5211
vdaka za pochvalu.povodne som nechcel robit Go len stala sa mi jedna neprijemna vec pri vymene oleja mi vytieklo aj zopar valcekou z loziska tak preto ta GO ale aj tak dobre,tie loziska boli v katastrofalnom stave 3 kusi komplet rosypane a tie ostatne pred koncom.foto nemam nejak v tej rychlosti som to zabudol pofotit.
vcera som trocha popracoval vymena kolies namontovanie drziaka navijaku,motora aj navijaku.
- Vinea 30Hp Comfort
Opravdu pěkná práce teďka aspoň víš že máš traktor po GO a vše bude fungovat
ZETOR 5211