Edova Fiatagri 80 - 90 DT

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
edo

Re: červená fiatka

#31 Nový příspěvek od edo »

to nie že celú cestu s tým hrnúť, len keď toho bude už moc na kopách, tak ich premiestniť niekam kde nebudú tak zavadzať

Kutil3

#32 Nový příspěvek od Kutil3 »

Ahoj zde prodává o něco slabšího brášku :) ale taky fešák .. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...

edo

#33 Nový příspěvek od edo »

Kutil3 píše:Ahoj zde prodává o něco slabšího brášku :) ale taky fešák .. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
pekný, ozaj ako menší brat :)

edo

#34 Nový příspěvek od edo »

tak som si dnes zasa spravil trocha času na traktor a zapojil som stierač, pri tej príležitosti som demontoval kryt na streche v ktorom je kúrenie a časť elektriky a zasa ma tam čakalo prekvapenie, okrem prachu, som sa zasa musel pozastaviť nad prácou zručného elektrikára, čo sa v tom hrabal predou mnou, posúďte sami z fotiek. Už som aj prišiel na to, prečo neboli pripojené hadice z kúrenia k pumpe, on tam totiž chýba radiátor, ale je tam kopec miesta tak tam snáď nejaký z auta napasujem.
Přílohy
100_5943.JPG
100_5942.JPG
100_5937.JPG
100_5936.JPG

edo

#35 Nový příspěvek od edo »

tak dnes zasa nedeľa a zasa som sa v tom musel rýpať :D začal som demontážou jedného piesta na ČN, ktorý treba pretesniť, potom mi to nedalo a demontoval som predné ramená, ktoré nemám v pláne vôbec využiť, takže mi prídu ako zbytočné kilá navyše a taktiež zbytočne zavadzajú. aj prevodovka na predný vývod, ktorá aj tak bola odpojená od motora, išla dole, tá bola ozaj dosť ťažká, odhadujem cez 50 kg.

edo

#36 Nový příspěvek od edo »

dnes som meral tlaky v hydraulike a konečne som ako tak pochopil ako je to tam vymyslené.
Přílohy
100_6026.JPG
100_6025.JPG

edo

#37 Nový příspěvek od edo »

tak konečne to mám na slovenských značkách, je to teda pekná opletačka a ešte k tomu dobre mastná, neviem načo sme v tej EÚ... len tak orientačne kontrola originality 200€ STK + EK 50 € + nálepky, recyklačný fond 70€ poplatky na polícii ďalších cca 200€ ...

Miro
Kontaktovat uživatele:

#38 Nový příspěvek od Miro »

No nechcem ti brať ilúzie ale motor je 100% Iveco, a poskladané je to najskorej v talianskom Jesi, je to taký predchodca rady L, TL.
O tom že to bola podarená séria svedčí jedna vec, pred pár rokmi sa ešte vyrábali, neviem či 90 séria, pamätám si len tvary ale určite tomu neni viac ako 5 rokov čo bol jeden na predaj v Nitre na Agráči na vystave. Funglovka, cena pod milión. Jeden taký tu jazdil v 2001-2, ked sa lisovalo seno pre rakušákov.

technické údaje
http://puddingsworld.com/Machinery/Fiat ... _80_90.htm

prospekt
http://puddingsworld.com/Machinery/Fiat ... series.htm

Opýtam sa ti na kompresor :co?:

T7000

#39 Nový příspěvek od T7000 »

Tlak by si mal mat okolo 190 Bar

edo

#40 Nový příspěvek od edo »

Miro píše:No nechcem ti brať ilúzie ale motor je 100% Iveco, a poskladané je to najskorej v talianskom Jesi, je to taký predchodca rady L, TL.
O tom že to bola podarená séria svedčí jedna vec, pred pár rokmi sa ešte vyrábali, neviem či 90 séria, pamätám si len tvary ale určite tomu neni viac ako 5 rokov čo bol jeden na predaj v Nitre na Agráči na vystave. Funglovka, cena pod milión. Jeden taký tu jazdil v 2001-2, ked sa lisovalo seno pre rakušákov.

technické údaje
http://puddingsworld.com/Machinery/Fiat ... _80_90.htm

prospekt
http://puddingsworld.com/Machinery/Fiat ... series.htm

Opýtam sa ti na kompresor :co?:
v techničku píšu, že výrobca motora je ford new holland, tak neviem. písal som do jednej firmy čo servisujú new hollandy, že na koľko by to prišlo a tá cenová ponuka čo mi prišla bola astronomická, v podstate polka ceny traktora. som si aj kúpil dielenskú príručku k tomu, že tam nájdem niečo o kompresore a zatiaľ nič, možno som len slabo hľadal.. v cudzom jazyku to nie je ideálne.
ak budeš taký dobrý a popýtaš sa budem rád :)

edo

#41 Nový příspěvek od edo »

T7000 píše:Tlak by si mal mat okolo 190 Bar
tlak tam taký je, len sa to zle fotilo, čiže je to zachytené len v určitej momentálnej polohe.
inak asi takou odlišnosťou od zetorov je že tento stroj má hydraulické čerpadlo priamo na motore, teda stále v činnosti keď beží motor, ono sa asi skôr na tomto traktore počítalo s hydraulicky brzdenom prívese, keďže je zo západu.

dratek

#42 Nový příspěvek od dratek »

Zdravím,nijak nechci snižovat Vaši radost z koupě toho traktoru ale některé názory na cenu za 22 let starý traktor 220000 kč byt´má čelnák že je levný ?Nijak nechci nadhodnocovat naše Zetory ale taková 100,120 nebo 160 tohoto Itala dokáže nahradit a to i cenově,výkonově a dostupností ND.Pracoval jsem s těmito traktory mnoho let v těžkém zápřahu v horské oblasti a nedám na ně dopustit.Přeji Vám mnoho naježděných motohodin bez toho aby jste si kdy vyčítal tento nákup

edo

#43 Nový příspěvek od edo »

ja som taký silný stoj ako uvádzate nepotreboval a dosť som sa hrabal v inzercii pre porovnanie za 220000 sa bežne pohyboval 40 ročný zetor s ČN a mne práve išlo o to aby mal ČN, keby za takú cenu bola nejaká 7245, rovnako stará tak by som rozhodne šiel do toho, ale také sú ešte 100000+ a taktiež sa nedá o mojom traktore hovoriť ako o talianovi, keď výrobca motora a podvozku je ford new holland. ďakujem za prianie

dratek

#44 Nový příspěvek od dratek »

Traktory jsou moje hobby a tak jasem na internetových inzercích každý den a tak vím že jsem za tu cenu viděl i 7045 s čelnákem a 8045 je ve třídě toho vašeho,souhlasím že se nabyzejí i o těch 100000 dražší ale jelikož ty inzerce opravdu dlouhodobě sleduji takže vím že předražené traktory jak píšete 40let stare ale i mladší ale předražené jsou na inzerci hoooodně dlouho protože to jsou neprodejné stroje,kdo si může dnes koupit traktor za 200000kč na potřebu kolem domu a mnoho prodejců není vůbec soudných,traktorum zdar

pepa.traktor

#45 Nový příspěvek od pepa.traktor »

dratek píše:Traktory jsou moje hobby a tak jasem na internetových inzercích každý den a tak vím že jsem za tu cenu viděl i 7045 s čelnákem a 8045 je ve třídě toho vašeho,souhlasím že se nabyzejí i o těch 100000 dražší ale jelikož ty inzerce opravdu dlouhodobě sleduji takže vím že předražené traktory jak píšete 40let stare ale i mladší ale předražené jsou na inzerci hoooodně dlouho protože to jsou neprodejné stroje,kdo si může dnes koupit traktor za 200000kč na potřebu kolem domu a mnoho prodejců není vůbec soudných,traktorum zdar
koukni sem http://www.ksplant.cz a pokochej se nad cenami bez daně,jinak stebou plně souhlasím
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“